Nagyon menő Dogtooth, mintha nem Oda rajzolta volna annyira elüt a tobbi karaktertől de azt nem ertem hogy ő mert ölte meg a biztonsági (?) Embert?
One Piece manga
A cover jópofa. Egyébként ez egy olvasói kérés. Nem pedig cover mini series.
Hát komolyan mondom 10 perce olvastam a fejezetet és realizálnom kellett, hogy egy hetet várni kell a következőre. Teljesen felcsigázott. Legalább az a szerencse, hogy elméletileg nem lesz szünet jövőhéten sem.
13 oldal de ebből 5 dupla. A szemem is kifolyt körülbelül.
Volt itt minden.
https://mangastre...860/4122/5
Komolyan Jinbei csatlakozása a Gyojin sziget óta elkönyvelhető, de ennek ellenére folyamatosan megerősíti a már biztos dolgokat. Ezek után lesz még egy hivatalos belépés Luffy és Jinbei között...utána pedig már nem lesz ez (huzavonának nem nevezném inkább) huza-huza.
https://mangastre...860/4122/8
Új karaktereket is megismerhettünk. Most nincs kedvem visszakeresni de esélyes, hogy láttunk már párat ezekből a PunkHazardi alvilági sziluettekből. Egyébként tetszettek, nagyon szépen ki vannak dolgozva, remélem még később több szerepük is lesz.
Amellett, hogy elképesztő mozgólépcsőt varázsolt, még jópofa is volt Perospero ahogy nyalókát oszt. Zseniális, sokat dobott ő is a fejezeten. És a legpozitívabb az egészben, hogy tényleg átadja azt a hangulatot ami boldogságot és örömet sugároz. Mindenki boldog, mindenki vidám az egész ország, a vendégek, a család. Aztán bele kell gondolnunk mi is áll a háttérben, ezért is borzongatott meg az utolsó oldal.
beeng írta:
ebből nem csak Bege hanem Germa verés is lesz. Vagy ha nem veri el a Germát Sanji akkor is megfogja alázni őket azzal, hogy Sanjira lesznek utalva. De Big Momot úgy se verik le...mások jobban "rá vannak szorulva" egy alapos elagyabugyálásra.
beeng írta:
Bege,Bege,Bege...remélem nagyon el lesz kenve a szája, mert a szupernovák közül messze ő a legunszimpatikusabb.
Viszont, ahogy Jon is írta én is örülök, hogy ki lesz bontva a karaktere. Attól, hogy nem csípem, még ő is egy szupernova, nem baj ha jobban megismerjük (pl.: a legénységéből Vitto és Gotti is pozitívan hatott egyébként)
...De neki az lesz a végzete, hogy alábecsüli a Mamát.
http://naruto-kun...ece/834/13
beeng írta:
Akár mennyire jól hangzik a halálos mérges gázzal töltött rakétavető...azt hiszem mindenki beláthatja, hogy ez a terv be fog fuccsolni. (ki gondolná xDD )
Láttuk korábban, hogy ha Lilin elveszti az eszét akkor a családját sem kíméli.
Az eredeti terv az lenne, hogy Sanjit akkor lövi le Pudding amikor meglátja a szemét és megrökönyödik. De már tud az egészről.
Na kb, így képzelem a dolgokat:
Sanji nem fog meglepődni, a fegyver helyett csók dördül. Lilint még sikerült felcseszni idegileg (erre tökéletes lesz a kép és a torta is). (Luffy úgy is megeszi a tortát).
Megőrül és a saját családját is elkezdi ritkítani. Puddingnak döntenie kell és rájön, hogy szerelmes(lett?!), meg hogy az anyja nem viselkedik úgy mint egy anya.
Ez a fejezet megint a toppon volt. Még vagy kétszer szerintem el fogom olvasni a mai nap.
És az mekkora már, hogy a madarak által kihordott újság feje is egy madár. Nekem végem volt mikor megláttam.
Katakuri pedig hihetetlen badass lett.
Mondjuk azt nem értem Bege miért emelte ki külön a jövőbelátási adottságát. Az az egyik alap képessége a megfigyelés színének. Oké Katakuri, ahogy láttuk, kicsit messzebbre lát el, mint az eddigi példák, de akkor is nekem először fura volt.
1dolgot még mindig nem értek a mostani arcnál.
Eddig Big Mom birodalma az esküvőkkel terjesztette ki birodalmát. Most pedig az ellentétjét csinálja.
Miért akarja megölni Germát?Okés a klóngépért,de ha nem öli meg őket,akkor ennél többet kapna. Ott van egy önfeláldozó serege,akkor 3-4nem átlagos ember és végül az egyik legokosabb embere,aki talán Ceaser együtt hatalmasabb lehet bárkinél.
Valami nem stimmel itt,olyan mintha valaki irányítja háttérben Big Momot birodalmát.De vajon ki?Hmm
dungeonlord írta:
1dolgot még mindig nem értek a mostani arcnál.
Eddig Big Mom birodalma az esküvőkkel terjesztette ki birodalmát. Most pedig az ellentétjét csinálja.
Miért akarja megölni Germát?Okés a klóngépért,de ha nem öli meg őket,akkor ennél többet kapna. Ott van egy önfeláldozó serege,akkor 3-4nem átlagos ember és végül az egyik legokosabb embere,aki talán Ceaser együtt hatalmasabb lehet bárkinél.
Valami nem stimmel itt,olyan mintha valaki irányítja háttérben Big Momot birodalmát.De vajon ki?Hmm
beeng írta:
Tiszta copy az egész
spoiler[img]http://m.memegen.com/nnnpb3.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Váó, eszméletlen jó fejezet volt. Megint.
Dogtooth átírta a félelmetes fogalmát a One Piece-ban, de azért nem kell túlozni, ahogy a spoiler topicban találgatták, nem képes előre látni percekre Az, hogy ilyen pontosan képes látni a jövőt, már akkor is baromi nagy szó, ha 10 másodpercről beszélünk. (Bege terve így is bukhat simán, hiszen nála másodpercekről van szó. Mondjuk Bege terve mindenhogyan bukni fog, szóval tökmindegy.)
És tényleg, nekem csak később esett le, hogy az a madár a "madarak" főnöke Hatalmas. Ki gondolta volna, hogy kell ilyen karakter, pedig ha belegondolunk, a média szerepe a One Piece világában is hatalmas lehet, ha jól használják ki.
És ja, a fejezet egyik legjobb része az az volt, ahogy bemutatta Oda az ünneplő családot, szigetet, gyerekeket. Mintha minden szép és kedves, szeretetteljes lenne, közben tudjuk, hogy mi van a háttérben.
Baromira várom, hogy mi lesz. Elképzelhetetlen, hogy itt Big Mom kikapjon, de őszintén, a csapatát elnézve az is elképzelhetetlen nekem már, hogy Kaidou csak úgy elverje. Fogalmam sincs mi lesz
De abban egyetértek, hogy úgy érzem, Luffy meg fogja lepni Dogtooth-ot
(Ejj, azért tényleg nem semmi ez a három parancsnok. Crackernek olyan fegyverzet színe volt, amilyet még Luffy nem pipált, pedig ő edzett Rayleigh-el is, Smoothie-ra nem találok jobb szót egyelőre, mint az izé, Dogtoothtól meg rémálmaim lennének, ha a mangában élnék. Ilyen parancsnokokkal...
Persze most így brutálisan hatnak, de ha belegondolok, pár hónap múlva Luffyék fel kell vegyék Kaidouval a harcot, és akkor már nekik is ezen a szinten kell lenniük. Legalábbis Luffynak, Lawnak, Zoronak, Sanjinak és Jinbeinek illene.
Meg őszintén, így a két Mink szerepe is átértékelődik, ha ezek feltartottak simán egy ilyen kaliberű embert. Nem csoda, hogy Bege összehugyozta magát Nekomamsuhi árnyékában.)
KATAKURI *Q* azt hittem úgy fog kinézni mint perospero csak izmosabba :'D kellemesen csalódtam. már most top 3 kedvencem között van.
sztem a legzseniálisabb jelenet smoothié volt.
-Mit kérnek? Van egy kis zsiráf, vagy egy lotyó meg egy darab láva. Egyik finomabb mint a másik
Nem semmi fejezet volt ez sem, ahhoz képest, hogy csak felvezető szerepe volt.
http://mangastrea...860/4122/3
Kicsit érthetetlen volt számomra, miért mondtak el mindent Pekomsnak. Kicsit sajnáltam is, hogy kikitötték, de ezek után már nem nagyon volt más választás.
http://mangastrea...860/4122/8
Kaptunk egy rakat új arcot. Valóban írónikus, hogy Morgans a madarak főnöke, Oda remekül kirészletezi a dolgokat. Nagyon adja ez a bizarr atmoszféra. Mindenki vidám, Smoothie is aranyosan tetszeleg, miközben emberekből és állatokból szívja ki a nedvességet és azt isszák. Aztán a Germa meggyilkolásáról ne is beszéljünk. Ez a fejezet jól bemutatta, hogy nem csak hype volt az, amit többször is mondtak, hogy Mama teapartijára még a démonok is elmennek. Jól szemlélteni a világ romlottságát.
http://mangastrea...60/4122/11
Katakuri badass lett valóban, ezekután én sem hinném, hogy nagy harc lesz, egyszerűen eszméletlen túlerőbe vannak. Kicsit kezdem unni, hogy Bege mindig maga alá akar csinálni, bár azt megjegyzem, hogy a mostani esetben ez érthető, de nagyon nem áll jól egy ilyen maffiózónak.
Azt hiszem ezután az arc után is lesz egy komoly kis útravalójuk Luffyéknak. Big Mom hatalmát elnézve azért lesz még mit erősödniük bőven.
A végén meg végre valahára elkezdődik a teaparti. Ha nem csal a szemem elvileg még most sem lesz szünet, bár még szerencse, egy ilyen fejezet után nem tudom, hogy bírtam volna ki két hetet.
A végén, amikor Big Mom mondja, hogy élvezzenek mindent, ami történni fog, egyből beugrott a tamatebako (remélem következő fejezetben még az "esküvő" előtt kinyitja) és hogy mennyire pofára fog esni. Nem sokáig lesz ő ilyen jókedvű
Jaj, egyébként igen. Múltkor ecseteltem, hogy egyre kevesebb szünet van, Hiei azt mondta, hogy csak az ünnepek zavartak meg. Hát, nem Tényleg egyre kevesebb szünet van hála Istennek.
Kristof- azért Bege mindkét alkalommal úgy ijedt meg, hogy megőrizte a hidegvérét. Inkább csak tudatosította, hogy kivel áll szemben, és szerintem ez a racionalitás pont illik hozzá. Nem egy szentimentalista idióta, akit az érzelmei vezetnek.
És nem mondtak el mindent Pekomsnak, csupán kikötözték, és lelépnek. Én legalábbis így értelmeztem, hiszen még fel is teszi a kérdést, hogy elhagyják-e a Mamát.
Nagyon durva chapter volt. Katakuri ki akasztotta badass faktoromat.
Amúgy, mikor megláttam őt meg a vérdíját, Luffyék teljesen összementek a szemembe. Semmi, de semmi esélyük nincs itt. Megerősítést nyert a dolog. Az elhangzottak alapján még inkább félek úgy érzem Jinbe megfog halni. Ez lesz az ára Luffyék életének.
Még CC vagy Carrot halála se lepne meg. Ez a család full beteg.
Egy elég kövér jóslat, de figyeljétek meg, hogy Luffy vs Mama Elbaf szigetén lesz és Katakurit bizony a tenger bátor harcosa fogja legyőzni. Kajakra mondom Usopp túlnövi hakiban és, mint mesterlövész. Tökéletes ellenfél egy egy tökéletes helyen. Álmodni se lehetne jobbat neki, hogy a tenger bátor harcosává váljon.
Teljesen bepörögtem érzem a vérszagot remélem One Piecere nem jellemző módon csak úgy hullanak majd a népekxD
Morgans jó húzás volt ahogy írtátok a romlott világot marhajól bemutatták. Smoothie aranyossága kb Pudding álarcához hasonlít valszeg ugyanolyan elvetemült is.
Katakuri brutálisra sikerült. Kissé kilóg a OP világából de ez egyszerüen badass, amit azért el is várok egy föparancsnoktól - akinek ráadásul milliárd feletti vérdíja van....
Felvezetö résznek nagyon jó volt a dupla oldalakkal együtt de én inkább a kövi fejezetet várom *.*
Ohh hát kezdődik a "finish him" Bocsi "her" . Jó rész volt tetszett a felvezetés meg az egész légkör amit a manga adott. Kíváncsian várom, hogy a tametabako robbanását előre fogja e látni Dogtooth. Sok minden fog itt történni. Azon sem lepődnék meg ha Luffy mutatná valami új erőt, harc technikát. Sanji ak meg egyenesen kötelezőnek érzem.
Az a vicces, az egészbe, hogy kaptunk (egy igazán jó) fejezetet...felvezetvén a teaparty-t. Megismertük a résztvevőket. De még megjósolhatatlanabbá vált az egész.
Pl.: Oké, hogy Katakuri a jövőbe lát de Bege koránt sem biztos, hogy le fogja fújni az akcióját. Ott van még a tamatebako amit nem tudunk mikor tervez kinyitni BM.
Továbbá még ha időrendileg is néznék a dolgokat akkor is rájöhetünk, hogy túl sok a variáns és tényleg kiszámíthatatlan/megjósolhatatlan. De jöjjenek a HA-k.
A viszonyítási pillanat mindenképp a csók/lövés lesz. Amikor 3 dolog van betervezve.
1 BM lelöveti Sanjit(amit persze sikertelen lesz)
2 Eltépik a képet
3 Luffy belépője (valszeg a torta "megsemmisítésével" )
Az a vicces, hogy Katakuri megjelenése igazából mindent megváltoztathat. Hisz láthatja előre Sanji megmenekülést, Luffy belépőjét és a kép eltépését is.
Ennek a 3 dolognak kellene nem megtörténni, hogy Bege sikerrel járjon:
*Ha sikerül széttépni a képet kell 3 másodperc reakcióidő a hatásig e a Luffy által elpusztított tortára koncentrál akkor nem tudhatjuk a "kaja rage" alatt megkapja e a "fotó rage"-t.És ha a kaja miatt borul el az agya akkor nem gyengül le és nem sikerül Bege terve.
*Ha Begét "kiszagolja" Katakuri, Pudding lövésétől 5 másodpercen belül akkor is lőttek Bege tervének.
*Ha Katakuri a kép eltépését szagolja ki akkor is elúszik Bege terve.
Amit nem azért nem képzelek el mert nincs rá esély, mert van, hisz:
*számos dolog elterelheti Katakuri figyelmét és
*arra sincs bizonyíték, hogy a "kaja rage"-t meg kapja e
*vagy hamarabb kapja meg és ha megkapja akkor figyelmen kívül hagyja e "fotó rage"-t és nem gyengül le.
Inkább azért nem tartom nem megvalósulónak mint ahogy az előző hozzászólásaimban írtam. Nevetséges lenne így lenne legyőzni egy Yonkot (attól eltekintve, hogy így is rohadt bonyolult és nehéz) és remek táptalajt biztosítana egy későbbi konfliktushoz. Abban mondjuk egyet értek Hiei-el abban, hogy pl. Elbaf erre remek lehetőség lenne.
Most meg is ragadnám az ezt a HA-t (ha Bege terve nem jön össze).
Ha Bege terve nem jön össze akkor BigMom-ot akkor is valahogy ki kell szedni a képletből.
Erre két lehetőség van.
*"fotó rage"
*"kaja rage"
Azt hiszem a "kaja rage" mindenféleképpen dramaturgiai előnyt élvez egy ilyen szituációban hiszen így BigMom jelenleg szanszét hypolt badass családján mérsékelni tudna őrült tombolásával.
Én úgy tekintem, hogy Puddingnak kb. ez lesz a vízválasztó. Hisz miért lett kiemelve az, hogy Lilin bőrét nagyon kevés fegyver tudja átütni és miért lett kiemelve az, hogy (igaz Sanji ellen, de) Puddingnak pont van egy ilyen fegyvere. Pláne a "folyton maszkot hordok, unom már, hogy anyám határozza meg az életem és jó kislánynak kell tetetnem magam, legbelül pedig fajószívvel gondolok vissza a szabad lelkű nővéremre akit az anyám meg akar gyilkolni" gondolatok viharában.
A további lehetőség Puddinggal kapcsolatban a 3. szem felébredése (esetleg azért mert a testvéreit épp darálja az anyja?)
Egyébként valami harc szerűséget is várnék, amire a "kaja rage" által daráló BigMom lehetőséget is adna pláne ha 1-2 édességparancsnok el lenne foglalva az anyjuk visszafogásával. De ettől függetlenül nagyon rossz szájízt hagyna ha csak szépen kimentenék Sanji fivéreit és apját anélkül, hogy nem aláznák meg őket egy kicsit. Még Reiju is azt mondta, hogy simán megérdemlik és igen. Meg is érdemlik. Szóval hajrá Sanji alázd be őket.
A másik dolog pedig ami (szinte) teljesen felboríthatja azt amit írtam az (Bege és BigMom résézről egyaránt) , ha mondjuk a Tamatebakot-t az esküvő előtt nyitja ki BigMom, de erre nem látok olyan sok esélyt. Legalábbis enélkül is "szépen" meglehetne oldani a család megmentését.
Sőt egyébként azt is eléggé elképzelhetőnek tartom, hogy nem fog felrobbanni ez a ziccer...akarom mondani bomba. Hanem Bege lopja el a káoszban menekülés közben (ha már ki volt hangsúlyozva mennyire szeret tárgyakat lopni). A végén persze úgy is elszavalhatja Lilin, Begével együtt petőfitől a füstbe ment terv-et
De igazából ki tudja milyen csavarok lesznek még. 2 napja ki gondolta volna, hogy Lilinnek egy szuperbadass jövőbelátó fia van. WTF.
Ugrás a fórumra: |