Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Luffy azt mondta lesz úgy tíz társam. Ami több és kevesebb is lehet. Amúgy nem tudom milyen jellem fejlődést vártok. Szerintem mindenki ugyan olyan a csapatba, mint előtte volt. Az egyedüli, ami változott, hogy Luffy lehetőséget adott az álmaik eléréséhez és egy biztos pont az életükben, akiben vakon bízhatnak.
Mindig Vivi jut eszembe, mikor Kobráék kiakadnak azon, hogy Robin csatlakozott a csapatba és erre ő azt mondja, hogy Luffy tudja mit csinál, ő már csak ilyen ember.
Mint mondtam, ha Caesar elveszítené ezt a személyiséget, már nem akarnám a csapatba látni, mert ő ettől eredeti. Komikus, gonosz és erős , ami pedig a legcsodálatosabb benne, hogy egy igazi retardált.
Mi maradna a karakteréből, ha hirtelen jó fiú lenne, aki mindenkinek segíteni akar?
Pont az a jó benne, hogy kimondja azt, amit sokszor sokan éreznek, valójában. Pl Tontatták vagy a gyerekek esetében. Miután kisírta magát Nami, Franky meg a nyálgépek, hogy mentsük meg őket, ő fapofával rávágná, hogy egyszerűbb volna hagyni meghalni őket. Természetesen Nami bucira veri a fejét érte, de a lelkemnek könnyebb volna végre valaki kimondja, amit érzekxD.
Persze, amikor minden kötél szakad oda teszi magát. Ennél több pedig nekem nem kell. Az egyetlen, amit le kell vetkőzni-e a bizalmatlanság és az árulásai és ebből is az utóbbi az igazi probléma.
Ha megnézem Jinbe karaktere számomra például teljesen üres. Egy egyenes vonal se mélypont se kiemelkedő pont. Szerethető és ezzel kifújt. Nincs álma, nincs benne potenciál. Ebben az arcban láttam először, hogy talán van haszna a csapatnak belőle, de ez az egyetlen érv, ami mellette szól számomra. Ő az ideális szövetséges típus. Ettől független elismerem, hogy féllábbal a csapatban van és neki van messze a legjobb esélye a csapatba kerülésre.
Carrot már annyit papolt a tengerről, hogy szinte üvölt a tagsága, viszont ott van a Mink kalóz csapat. Nem úgy tűnik, hogy rendelkezne tragikus múlttal, ami számomra teljesen kizáró ok. Ez a Szalmakalaposok védjegye. Az ok, amiért ők más döntésre jutnak a végén, mint a Roger kalózok. Szinte mindegyik magán tapasztalta a világ igazságtalanságát és kegyetlenségét. Bocsánat ez az, ami még Jinbe mellet is szól. Ott ezt elfelejtettem említeni. CC-nél is ez az opció nyitva van.
Pedig sokkal érdekesebb és ígéretesebb karakternek tűnik, mint Jinbe. Nem hiszem, hogy ennyi ember után lenne olyan, akinek ne lenne szomorú a múltja a csapatban.
Személyes véleményem Carrotot és CC szeretném a csapatban látni és Jinbe jó lenne szövetségesnek. Amit nem szeretnék, hogy Jinbe meghaljon.
Aminek örülök, hogy a háromból bármelyik csatlakozik is mindegyiknek szeretem a karakterét így nem fogok sírva fakadni. Az egyetlen, akinek pedig a kimaradását sajnálnám CC. Nekem kell egy gonosz karakter és kész:U
Azért ez is mennyire durva már egy arcon belül gyakorlatilag van három ember, akiknek a csatlakozásán nem nagyon lehetne meglepődni még, akkor se ha mind a hárman csatlakoznának.
Lehet mondani, hogy ezért vagy azért nem fognak csatlakozni, de akkor is kőkeményen benne van a levegőben
Dungeon mutass valakit, aki meghalt CC keze által Mone-n kívül. Nem sokat tudsz mutatni, mert senki nem halt meg Linkelj nekem egy képet, ahol tíz ezreket ölt meg. Nem tudunk róla. Ph-n túl élték az emberek a robbanást megbénultak. Utána shinokuni nem ölt meg senkit csak ki kellett kaparni őket abból a trutyiból.
Ettől független biztos rengetegen meghaltak a keze által és valóban kísérleti patkánynak használta a kölköket. Viszont Robinnal ellenben neki nem ismerjük a múltját. Elképzelésünk nincs mitől kattant meg.
Mennyi emberrel végzett a vízhiány? A parancsokkal, amiket Robin kézbesített mennyi emberrel végzett? Mennyi sírkő volt a kaktusz szigeten? Hányan haltak meg az összecsapásba? Ha ezt mindent Crocodilere fogod, akkor a te logikádat követve CC-nél is Mama tehet arról, hogy kísérletezett a gyerekeken. A fegyvert Jack használta nem Caesar. Robin felszegezte Kobrát a falra azt egyáltalán nem Croco kedvéért tette. Hanem mert kellett neki a Poneglyphe.
Ne értsd félre nem vitatom, hogy CC bűnös és nem kevés vér tapad a kezéhez, de kérlek ne legyél már nevetséges és ne mond nekem, hogy Robin minden tette megbocsájtható. Érthető miért jutott idáig, de azért nevetséges, hogy emberi életek tapadnak a kezéhez, de elnézzük ezt neki. Luffy kiemelte a kulából és megmutatta neki, hogy ezt lehet másként is. Ez Caesarral ugyanúgy megtörténhet. Ahogy még az ellenkezője is megtörténhet és lehet tényleg egy tömeg gyilkos leszxDD Viszont erről eddig nincs tudomásunk.
Vergo és Mone halála is hivatalos, tudtommal megerősítette Oda.
Orochimaru és CC semmiben nem hasonlít. Miről beszélsz? Orochimaru nevetése Kukuku Caesarnak Shurorroro. Hajukra még duzzogva talán rá tudom fogni. Szemléletben egyáltalán nem hasonlítanak, ahogy Beeng is leírta. Miről beszélsz?
A képre meg annyit, hogy Bege emberét is Ororól mintázták igaz? Meg Caribout is?
Szerkesztette: Hiei - 2017.03.22. 22:01