Sztem Goku nem az ereje miatt bízik ennyire Gohanban, hanem stratégiailag toppon lesz. Nagyon fontos lesz, melyik csapat h fog taktikázni a ringen és ahhoz h ezeket valaki átlássa az Gohan lesz.
Ettől függetlenül Goku érez valamit Gohan-ban. Ez látszott a 80. részben is, amikor Gohan harcolt. Ez nem véletlen, mert elvileg Gohan újra kezdte az edzéseket Golden Freeza óta.
Nekem hiányoznak a harcokból a felsőbb-SSJ-szintek! Szívesen látnék egy kis bemutatót! A SSJB-t szinte már mindenki ellen bevetik, ami így nagyon devalválja annak az értékét! Megerősítést nyert már a SSJG-Vegeta is a mangában. (Red hair) Jó lenne ha kicsit széthúznák végre az erők közötti különbségeket!
Na igen,csak az animében eggyé vált a piros Gokuva,és külön nem tudja alkalmazni,míg mangában az mindig bevethető,tehát Vegeta sem tud átvátozni azzá animében,mert ha képes rá akkor már egybeolvadt vele(és szerintem már egybe olvadt,más oka nem lehet,hogy képes az isteni Ki-re,ezáltal a Bluera).
Ezzel nem igazán fognak mit kezdeni az animében szerintem,a Blueval a sima ssj feleslegessé vált Gokuék számára,de már Gohan is többet érne az Ultimate szintel.
Jókis rész volt ,biztos vagyok benne hogy Toppont Vegeta fogja kapni,neki való ellenfél,mivel ő tényleg volt Gonosz.
Goku meg a szürke fazonnal meccsezik,és oda kelleni fog a nagyobb szint az biztos.
Trunksból azért jött elő szerintem ez a hatalmas erő, mert nyíltan ráhúzták Zamasuék a vizes lepedőt a világ pusztulásáért. Gohan esetében ekkora dühöt azért nehéz előhozni, mert ő tisztában van azzal, hogy apuka és Vegita úgyis ott van.
Persze, szerintem sem véletlen ez a sok utalgatás Gohanra és el fog érni egy Trunkshoz hasonló szintet. Csak az a kérdés, hogy mi által fogják ezt kihozni belőle. Én még kicsit bízom benne, hogy végül mégis megengedik a gyilkolást.
Mert most ha Goku és Toppo full powerezik, azért nagyon valós az esélye, hogy az egyik belehal. Ezért érzem logikátlannak a nem lehet gyilkolni szabályt. Az én olvasatomban nagyon nagy az esély a halálra, ha Goku elenged valakire egy full poweres kamehamehat. Még ha az ellenfél egy szinten is van vele, akkor is valós esély van a halálra egy full poweres támadás esetén.
Kzo, a részeket én mindig úgy keresem hogy vasárnap reggel beírom a googleba, hogy Dragon Ball super 82. episode. Erre általában kiad egy millió oldalt, ahol fent van.
A ssj azért nem felesleges! És ez nem csak a gyerekek vagy Gohan miatt mondom. Az a szint tökéletes egy erős ellenfél felmérésére bevezetőnek ahogy a mai részben is volt! Annó Zamasu ellen is elég volt a ssj pedig őt igen erősnek tartották.
Amúgy szerintem is lesz Gohannal valami a bajnokságon mert utoljára a Cell sagában volt ekkora utalgatás rá és akkor mekkora szerep is volt. Lehet itt is ő miatta nyerünk. és nem feltétlenül az esze taktikája miatt, még akkor sem ha nem ő lesz a legerősebb. De amúgy Gohan is igencsak félti a szeretteit családját, a földet, szóval ez még sok mindent kihozhat belőle ha ilyen súly hárul rá mert pl kiütik Gokuékat.
Nem tudok szó nélkül elmenni amellett én sem, hogy még most is vannak olyanok, akik szerint a red form erősebb mint a blue, meg hogy a blue nem a red form erősebb szintje. Blue: "ez a forma a super saiya-jin alakja egy olyan saiya-jinnek, aki rendelkezik a super saiya-jin isten erejével". Maga Goku mondta. Any question?!
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Engem annyira nem nyűgözött le ez a rész, de azért korrekt volt.
Most, hogy együtt fognak harcolni, tényleg felhasználhatják Gohan erejét, hiszen ha ott sanyargatják mellette az apját, vagy valamelyik barátját, kitörhet belőle a "rage", és egyből mehet a bunyó! Egymás utáni harcokban ez nem lenne lehetséges!
Ebben a részben inkább az volt az érdekes, hogy miért használta olyan sokáig a ssj-t amikor már tudni lehetett hogy ha rendesen esélyt akar akkor a ssjb kell neki. Pláne miért lepődött meg annyira az ellenfele amikor is láthatta már ezt a formát és erőt.
Sőt inkább az előző meccsén nem kelet volna használnia a ssjb-t és akkor ez a mérkőzés pont korrekt jó lett volna.
Na meg Gonai is kezd már végre csillagharcosként viselkedni. még ő is érzi hogy mennyire várja már a küzdelmeket ahogy a vére is diktálja neki. Az ő ereiben is csillagharcosok vére folyik!
van egy olyan érzésem gohan lesz a kulcs a tornán mint ahogy trunksz volt zamasu ellen és egy Moviébe
átfogják neki adni erejüket és gohan fogja legyőzni jirent mint régen Cell hót op lenne és nosztalgia is vissza térne
Goku szintet fog lépni. Ma is szintet lépett volna, ha a főpap nem állítja le a harcot. Valami ilyesmit mondott Topponak a powerup előtt, hogy most megmutatom neked, milyen vagyok a határaimat is átlépve..
Amugy simán lehetne Gohan-t tuningolni bár az nem lenne fair Ha megint Shenront előhívnák és neki is megcsinálnák az SSJ God rituálét akkor elméletben a piros forma mehetne neki. De ilyen úgyse lesz tudjuk. Ha nem szívatott az opening akkor Ultimate formába fogja max tolni.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Mondjuk furcsa volt, hogy a főpap leállította... Kicsit átlátszó volt az az indok h valaki bele is halhat...
Még mindig azt mondom, hogy valami lesz a főpap körül, túlzottan is befolyásolja Zencsiéket.
Amikor a Főpap leállította a meccset és a két Zeno döbbenten ránézett azt hittem leesek az ágyról, akkorát röhögtem.
Most akkor technikailag megkaptuk a Ginyu Tokusentai-t, csak ezúttal ők elviekben a jó oldalon állnak. ^^
Amúgy kíváncsi vagyok mi is lesz az a verekedés a következő részben Krilin és a farkas koma között!?
De a rész végére legalább mutatják majd Brat! Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle. A tökéletes edzőpartner Pann számára.
Goku szintet fog lépni. Ma is szintet lépett volna, ha a főpap nem állítja le a harcot. Valami ilyesmit mondott Topponak a powerup előtt, hogy most megmutatom neked, milyen vagyok a határaimat is átlépve..
Szerintem az csak egy Kaioken lett volna. Ha Goku szintet fog lépni, akkor ennél azért nagyobb dolognak kell majd történnie.