Szerintem azért nem vészes a dolog. A Gyojin és Punk Hazard történetszál érthetően kicsit unalmasra sikerült, hiszen nagyon kevés információt tudtunk meg annyi fejezet alatt és kevés emberről is hallottunk a timeskip előttről, de ez szerintem érthető. Dressrosa nem volt rossz, csak nagyon el lett nyújtva. Zoura meg a mostani ívre meg csak azt tudom mondani, amit előttem Hiei leírt. Habár nagyon bejön a mostani ív, valami furcsa, megmagyarázhatatlan mégis van benne, hogy nem raknám be pl. top 5-be, annak ellenére, hogy eddig szinte minden fejezet bejött, tele van csavarral és megtippelni se tudom, hogy folytatódik a történet. Az egyik ok, amiért nem ugyanolyan, hogy már nagyon rég volt együtt a teljes csapat, Dressrosa harmada előtt szétszakadt a csapat, ami elég hosszú idő, épp most néztem utána 2013 vége fele léptek le Dressrosáról Sanjiék, ami azért elég hosszú idő. Jó Zoun találkozott a csapat Sanji kivételével, de csak nagyon rövid időre. Én nálam ez az egyik ok, amit párszor már hangoztattam, főleg, hogy hosszú idő óta nem volt egy normális harca a csapatnak együtt.
Nem akarok elfogult lenni, de nem minden manga tudja fenntartani ennyire az érdeklődést még ennyi idő után is, legalábbis nálam, a többinél volt amikor kihagytam pár hetet, vagy 1-2 hónapot, de ennél nem tudok. Ahhoz képest amilyen sok karaktert is behoz és a legtöbbjük nagyon kivan dolgozva. Még mindig Odat tartom a legkreatívabbnak még annak ellenére is, hogy párszor elég feltűnően vesz át motívumokat.
Igen a végére még egy dolog, ami miatt nem biztos, hogy ugyanolyan a One Piece, az meg az anime miatt, ennek okait most nem írnám le itt, csak megemlítettem az egyik forrást, hisz ez már nem tartozna ebbe a topicba. De ha már feldobtad a labdát kifejtenéd bővebben, hogy nálad miért lett unalmas a manga?