bakod írta:
És akkor csak egy kis agymenés: Mi van akkor, HA (!!!!!!) a terv bejön? Pudding felébreszti a 3. szemét és átveszi a Mama helyét? Érdekes fordulat lenne az biztos
Az ötlet nem rossz, de egy ilyen képesség édes kevés ahhoz, hogy valakit elismerjenek yonkou-nak...
Hogy őszinte legyek én már nem tudom mit akar Oda Puddigal kezdeni, annyira nem tudunk róla semmit azon kívül, hogy közel állt Lolához, hogy egyszerűen képtelenség őt rendesen megítélni.
Az piszkálja legjobban a csőrömet, hogy tökéletesen el lett rendezve, hogy Sanji és Luffiék is tudják, hogy mi az eslküvő valódi célja, holott ez hét pecsétes titok volt (ráadásul úgy tette mindezt, hogy Big Mom emberei ne tudjanak róla), ennek fényében érthetetlen, hogy Luffyéknak miért mondta el, nem hiszem, hogy nem hitte, hogy meg tudnak szökni, ennél ő okosabb, ami pedig Reijut illeti annak az egész húzásnak a fegyver tetsztelés volt a célja, de én továbbra is gyanúsnak találom a dolgot, simán kinézem Puddingból, hogy szándékosan rendezte úgy az egészet, hogy Sanji hallja a beszélgetést, mert egy ilyen zseniális manipulátor mint ő kizárt, hogy ekkora hibát vétsen, kivéve ha szándékosan csinálta...
Meggyőzően játsza a szerepét, mint Big Mom kicsi kedvence, de Odát ismerve kizárt, hogy ilyen egyszrű legyen a képlet.
Mindenesetre az esküvőn úgyis minden kiderül...
Egyébként támadt egy vad ötletem, az a fegyver, amit hasznlni akarnak az esküvőn elvileg nem hétköznapi emberekre van kitalálva, mi van akkor ha Puddig Sanji helyett Mamán akarja használni az utolsó pillanatban, ha a Vinsmoke család tagjait meg tudja sebezni, akkor jó eséllyel Mamát is...
Így a Lolás visszaemlékezés is értelmet nyerhetne nagyjából...
Szerkesztette: Csibe - 2017.03.16. 07:32