najó de akkor a fairy heartöt ellőni Augustra? Marad Zeref (ellene inkább érdemes) illetve Achno.
Fairy Tail manga
sasa87 írta:
... Viszont hogy a sensei rávilágitott August mágiájára, nem értem hogy miért nem használt OP mágiát Gildartz meg Cana ellen. Miért nem küldte rájuk a Fairy Glittert? Lehet hogy amiről annó beszéltek hogy van egy adu ásza Zerefnek Achnológia ellen az lehet hogy August lesz. Elvégre az idők folyamán biztos lemásolta Serena összes sárkányölő mágiáját, ezen felül biztos van még jópár OP mágia a tarsolyában. Olyan érzésem van mintha visszafogná magát August és egy rendkívüli OP mágiáját Achnológiának tartogatna. ...
AFR írta:
De Laxusnál csak szimplán pajzsot használt és nem ezt a mágiasemlegesítést nem?
Plusz Laxus lényegében a Lachrimáján keresztül használja a mágiáját
"Sorsára" hagyta, levette a felelősséget a saját válláról, és a sorsra bízta.
Ha Larcade Zeref démona akkor neki is kell lennie etherias formának nem?
Lehet hogy az nem Sárkányölő villám volt. Ezt nem vettem számításba.
Elvileg kell lennie Etherias formájának és eléggé úgy tűnik hogy ő is tudta hogy Etherias. De hogy miért nem változott át nem tudom pedig elvileg olyankor meggyógyulnak. A kudarcot arra érthette hogy vesztett meg hogy érzelgős.
talán igen.. Nos valszeg ezt már nem fogjuk megtudni. ettől függetlenül van itt még jó pár csata ami elvarratlan szál még:
- Zeref vs Natsu (vs Achno?)
- Gildartz, Kana (, Mavis?) vs August
és a kérdőjelesek:
? Achno vs Wendy, Erza
? Mavis, Lucy, Gray kis csapat mihez kezd...
Ezért minden reményem Acnologiában van és remélem sokat fog ölni a jó oldalon.Ide most több para,dráma kéne és remélem Hiro kockáztatni fog.
Ne nagyon várj halált a főszereplők közül. A párokat biztos nem fogja kinyírni. A mellékszereplőknek meg kéne kapniuk egy harcot hozzá, de már nem maradt senki. Acno meg csak a sárkányölőkre utazik, max Zeref és END jöhet még neki szóba.
Ugrás a fórumra: |