Mavis valamelyik fejezetben megemlítette hogy a huszas éveiben jár.
Fairy Tail manga
Durzo- láthattuk, hogy megbánta, hogy életben hagyta. De megölni meg gondolom nem volt szíve. Szóval magára hagyta.
Hát ez jó kérdés de lehet hogy a kristály vagy az a minimális mágikus erő ami benne maradt tudta életben tartani a gyereket.
Gerigo:
Csak hogy magamat idézzem ebben a fejezetben voltPennymester írta:Hát igen Mavis "esete" kissé furcsa mivel 13 évesnek néz ki de már a húszas éveiben jár: http://naruto-kun...ail/479/15
Durzo írta:
És inkább kint hagyta a hegyekben, ahol 99%, hogy éhen hal?
...
Mavisnak a teste állt meg a fejlődésben nem? Szóval biológiailag nincs jelentősége, hogy hány éves. Szerintem, bár nem vagyok szakértő a témában.
Logikus amit mondasz, persze, de ettől még a legtöbb ember nem képes ilyen döntést meghozni, és inkább elsunnyogja. Az, hogy kitette az erdőben, nem azt jelentette, hogy automatikusan halálra ítélte, hiszen valaki megtalálhatja. "Sorsára" hagyta, levette a felelősséget a saját válláról, és a sorsra bízta.
Nem hiszem el, hogy ebbe olyan nehéz beleképzelni magadat Nyilván nem volt jó döntés, és nem ez a helyes, de nem is erről volt szó.
Igazából én csak azt nem értem, hogy miért nem egy árvaházban rakta le, ahol legalább enni kap. Vagy mondjuk egy város közepén ahol tud koldulni vagy -ahogy azt láttuk- lopni. De ha a semmi kellős közepén rakja le, akkor a valóságban 100% hogy meghal.
Oké, lehet direkt nem akarta emberek közelében hagyni mert félt, hogy mi lesz belőle és esetleg ártani fog az embereknek, viszont ha ez lenne, akkor egy teljesen elszigetelt helyen kellet volna hagynia, de nem így volt. Elvégre csak sikerült találnia egy várost.
valószínű azért hogy a gyerek meghaljon. Ahogy Jon is mondta, azért hagyta magára az erdőben mert ő nem volt képes végezni egy újszülöttel. De életben se akarta hagyni. Szóval kivitte, a felelősség lekerült a válláról, és - elvileg - a gyerek se élt tovább - hát igen ez az ami nem jött be.
Na ez egy érdekes fejezet volt. Nem számítottam rá hogy August Zeref fia. Viszont hogy a sensei rávilágitott August mágiájára, nem értem hogy miért nem használt OP mágiát Gildartz meg Cana ellen. Miért nem küldte rájuk a Fairy Glittert? Lehet hogy amiről annó beszéltek hogy van egy adu ásza Zerefnek Achnológia ellen az lehet hogy August lesz. Elvégre az idők folyamán biztos lemásolta Serena összes sárkányölő mágiáját, ezen felül biztos van még jópár OP mágia a tarsolyában. Olyan érzésem van mintha visszafogná magát August és egy rendkívüli OP mágiáját Achnológiának tartogatna. Hiszen Zeref neki a minden, így az ő célja az August célja is. Az meg vicces hogy biológialag August az idősebb mégis az összes közeli családtagja jóval fiatalabb nála (Zeref,Mavis,Natsu)
Mindenesetre nagyon várom a következő fejezetet, mert nem igazán tudom még mi a célja igazából Zerefnek a szeretett öccsével kapcsolatban. Talán felakarja hergelni úgy isten igazából, mivel annó azt mondták minnél dühösebb Natsu annál erősebb.
http://www.mangar...ail/509/21
Ezek után szerintem Gildarts nem nyerhet August ellen, hacsak valahogy nem jut oda Mavis, hogy segítsen nekik.
Ugrás a fórumra: |