szép kis elméleteket gyártottatok egyelőre szerintem nincs értelme Wanoról beszélgetni hiszen előtte lesz egy kis vk is (ahova remélem egy küldött beront: "Luffy vs BM harcban a Yonko ereje megroppant/felmorzsolódott". azokat az arcokat nagyon szeretném látni ). Desokkal fontosabb az, hogy itt van még kb 20 fejezet és nem hogy az egészet, pár fejezettel későőbi történést se tudjuk megmondani mi fog történni. Sanji túl hosszú szenvedése kicsit ront a képen, de eddig ez az egyik legjobb arc. Minimum dobogós.
Jon írta:
Ha ilyen egyszerűen bukna el egy Yonkou, az (legalábbis a többségnek szerintem) nagyon rossz szájízt hagyna maga után, hacsak nem húz most elő a kalapból valamit Oda hirtelen, ami borít minden eddig megismert dolgot.
Finoman mondtad, de valószínűleg erre gondoltál.(Erre mondtam a bullshit szót)
Azért kellenek a Yonko harcok Big Mom és Kaido,hogy Luffy hakija fejlődjön Blackbeard ellen.Mert egy Yonko parancsnok nem sok fejlődést bíztositt Akainu vagy épp Blackbeard ellen. Ha nem is képességét,de a Hakiját kéne fejlesztenie .Pont erre lesznek a jók a Yonko küzdelmek.
Szerintem Wano küzdelem már rég elkezdődött Luffyék nélkül és az egész arc majd egy nagy visszaemlékezésként fogjuk látni. Ezért mondtam régen,hogy Zou 2 féle megoldás lesz .Mert lassan 1hónapja mentek el Zoutól .
Szerintem a világtanács és Wano arc egy időben fog zajlani.
Azért kellenek a Yonko harcok Big Mom és Kaido,hogy Luffy hakija fejlődjön Blackbeard ellen.Mert egy Yonko parancsnok nem sok fejlődést bíztositt Akainu vagy épp Blackbeard ellen. Ha nem is képességét,de a Hakiját kéne fejlesztenie .Pont erre lesznek a jók a Yonko küzdelmek.
Hát ez tényleg elég WTF. Attól, hogy Teach inkább főgonoszabb alkat még nem jelenti azt, hogy erősebb is lenne. Pl.: Mikor a Sanji megmentő csapat elindul Zou-ról azt is megemlítik a Sunnyn, hogy kereket oldott a cp0 elől Teach csapata. Meg csapat szempontjából hasonlítsunk össze pl.: egy Burgess-t Jackel. Persze nyilván Akainu mellett pályázik a legrosszmájúbb karakter címéért és talán még meg is szerzi mert ő még rivális is aki meg akarja szerezni az OnePiecet. Viszont túlbecsülöd a jelenlegi infók alapján többi younkohoz képest. Oké, nagyon overpower démongyümölcse van és valami különleges gyümölcs által powerup is elképzelhető. De Shanksnak meg se gyümije se fél karja mégis ott van a világ tetején.
dungeonlord írta:
Szerintem Wano küzdelem már rég elkezdődött Luffyék nélkül és az egész arc majd egy nagy visszaemlékezésként fogjuk látni. Ezért mondtam régen,hogy Zou 2 féle megoldás lesz .Mert lassan 1hónapja mentek el Zoutól .
A Wa országán való Luffy nélküli küzdelem pártján állok én is. Azonban nem feltétlen kell ennek sem flashbacknek lennie. Nem ismerjük a szigetek közötti távolságot de körülbelül eddig egy hétnél több nem telt el az elefánt óta. Az is esélyes mire befejezik az esküvőt, Zoro csapata csak akkor érkezik meg szamurájföldre. És Dressrosa felszabadítása is egy nap alatt zajlott le.
A másik az, hogy Luffy szerepét el lehessen dönteni, szerepet vállal e Wa no kuni arcban és ha igen akkor milyen mértékben ahhoz egy kérdést kellene értelmezni. Vagyis mielőtt megköttetett a Min-Kalóz-Ninja szövetség eredetileg csak Wa no kuni sógunja elleni lázadáshoz szükséges segítségért indultak el Kinemonék. Azonban ha jól értelmeztem a mangát akkor ezen a ponegyph előtti beszélgetésből, a Wa no kuni felszabadítása átcsapott Kaido legyőzéséhez szükséges erő/támogatás megszerzéséhez.
Elég nagy öngyilkosság lenne Kaidouval cseszekedni Luffy és a minkek nélkül.
És a shógun az csak egy személy, itt nyilvánvalóan Kaidou a végső cél. Őt meg Luffy fogja leverni. Dungeon utolsó kommentjét inkább hagyjuk szerintem, de azért abban igaza van, hogy a kalózkirályi cím megszerzése előtt Feketeszakáll lesz a végső ellenfél, ez kb. olyan biztos, minthogy utána meg a Világkormány következik. És ebből elég logikusan következik az, hogy ha most még nem is, de mire odajutnak, Feketeszakáll lesz a legerősebb, valószínűleg az egész világon. És a csapatából meg nem pont Burgesst kéne felhozni Vannak azóta kicsit komolyabbanvehető társai is.
Köszi a kiigazítást Jon. Igazából utána kellett olvasnom. Én úgy emlékeztem, hogy miután megölte Momo apját és a helyére ült az új sógun, lelépett, csak a befolyása alatt áll a sziget. http://naruto-kun...ece/818/16
Nem gondoltam, hogy magán Wano-n tanáyzik. Egy saját szigetet képzeltem el neki, esetleg azt a havas szigetet ahová X drake belépett. Ezért meg is néztem ezt a fejezetet.
a jobb felső sarokban a fák eléggé bonszaira hajaznak. Szóval igen, elég esélyes wano. P http://naruto-kun...ece/824/11
a shogunt valszeg Luffy nélkül verik le, Kaidohoz egyértelműen kell Luffy (és BM???).
Feketeszakáll gyáva. Shanks bőőőőőven felette állt a nagy háborúban Marinefoldnál. A mostani helyzetet nem tudhatjuk, mert ki tudja milyen erőket szerezhet még. Burgess meg csak a kapitányára ütött: agyatlan gyökér
Akainut tudom többen is szeretitek de higgyétek el ő se olyan erős közel sem mint egy Yonko.
beeng írta:
Hát ez tényleg elég WTF. Attól, hogy Teach inkább főgonoszabb alkat még nem jelenti azt, hogy erősebb is lenne. Pl.: Mikor a Sanji megmentő csapat elindul Zou-ról azt is megemlítik a Sunnyn, hogy kereket oldott a cp0 elől Teach csapata. Meg csapat szempontjából hasonlítsunk össze pl.: egy Burgess-t Jackel. Persze nyilván Akainu mellett pályázik a legrosszmájúbb karakter címéért és talán még meg is szerzi mert ő még rivális is aki meg akarja szerezni az OnePiecet. Viszont túlbecsülöd a jelenlegi infók alapján többi younkohoz képest. Oké, nagyon overpower démongyümölcse van és valami különleges gyümölcs által powerup is elképzelhető. De Shanksnak meg se gyümije se fél karja mégis ott van a világ tetején.
Annyira azért nem mondaném wtf Beeng,mert Oda nagy erőt adott Blackbeard kezében.
Blackbeard remek tank és a tankok pedig nagyon erősek az újvilágban .Jó pl Jack és Doffi.
Blackbeard az egyetlen személy,akinek nem szükséges a haki megtanulása. Mert a világ 2 legerősebb képességgel rendelkezik és ha esetleg megtanulta a hakit,akkor a képességei még erősebbek .
Ha Hiei jól mondta Haki dolgot,akkor Luffynak nagyon sokat kéne fejlesztenie a hakiját.Mert a gumija szart se ér Blackbeard ellen.
Shichibukai küzdelmek arra voltak jók,hogy Luffy fejlessze a képességét és Yonkok ellen a Hakiját tudná fejleszteni. Mert ők a legerősebb haki használok.(elméletileg)
Mert talán a haki a kulcs győzelemhez. Mert Cracker és doffi ellen a képességével nyert Luffy.
Talán tényleg túlbecsülöm az erejét,de Oda nagy hangsúlyt fektettet a 2képességben.Ezért Luffy gumija nem sokat ér ellenne,sőt igazából 1vs1 nem tudok elképzelni.
dungeonlord írta:
[quote]dungeonlord írta:
A Wa országán való Luffy nélküli küzdelem pártján állok én is. Azonban nem feltétlen kell ennek sem flashbacknek lennie. Nem ismerjük a szigetek közötti távolságot de körülbelül eddig egy hétnél több nem telt el az elefánt óta. Az is esélyes mire befejezik az esküvőt, Zoro csapata csak akkor érkezik meg szamurájföldre. És Dressrosa felszabadítása is egy nap alatt zajlott le.
A másik az, hogy Luffy szerepét el lehessen dönteni, szerepet vállal e Wa no kuni arcban és ha igen akkor milyen mértékben ahhoz egy kérdést kellene értelmezni. Vagyis mielőtt megköttetett a Min-Kalóz-Ninja szövetség eredetileg csak Wa no kuni sógunja elleni lázadáshoz szükséges segítségért indultak el Kinemonék. Azonban ha jól értelmeztem a mangát akkor ezen a ponegyph előtti beszélgetésből, a Wa no kuni felszabadítása átcsapott Kaido legyőzéséhez szükséges erő/támogatás megszerzéséhez.
Hasonló véleményen van^^
Majd kiderül, mi lesz a végeredmény.Szerintem nov-dec indul az arc.Sok pihivel együtt.
Mi van? Blackbearnek full nincs esélye Luffy ellen, ha a hakival képes semlegesíteni a Kurozt. Rengés nem hat a gumira a sötétség gyümölccsel meg nem tud kárt tenni Luffyban, ha nem képes elvenni a gumi erejét. Hiába ütlegeli azt nem érzi meg.
Igen így már egész pontos a dolog.
Szóval igen nem sok értelme van ellene. Jól átgondoltad ezt.
Feketeszakáll tank? Na ma is nevettem egy jót. Fehérbajusz oneshotolta egy ütéssel meg egy bisento vágással. Ez minden csak nem tank. Luffy időugrás előtt gear kettővel olyat vert be hogy kidőlt. És legalább olyan érzékeny a fájdalomra mint Cracker. Ha nem hiszed nézd vissza az Ace vs Feketeszakállt, amikor ég a hasa úgy sikolt mint egy féreg. Az egyetlen mázlija hogy op a képessége. Ja és még mindig lebecsül mindenkit. meg kellett volna halnia amikor Magellan begyalázta őket. Gusztustalan féreg az egész banda. Azt hittem most az időugrással változnak de Burgess is ugyanolyan reménytelen-
Én valahogyan nem látok abban fantáziát,,hogy pont Luffy képessége hatástalan rengés gyümi ellen. Mert egy logia se volt kivétel.
Ha esetleg mégis,akkor Blackbeads képes semlegesíteni Luffy képességét.Így már csak a hakija az egyetlen fegyver és a sebeség.
Blackbeard pedig a közelharcosok ellen a veszélyes,mert csak megkell fognia és bumm.
Ez látok Impel down arcnál.
Nyilvánvaló, hogy Feketeszakáll lesz Luffy legnagyobb, végső ellenfele a kalózkirállyá válás előtt. Az biztos, hogy egyáltalán nem tank, de nem is annyira szánálmas ám, ha valahogy mégis mindig kibírt eddig mindent. Márpedig ha egy Yonkou parancsnokot le tudott győzni már anno, akkor képzelhetjük, hogy most mire képes. Ennyi a lényeg, minden más csak találgatás, hasonlóan ahhoz, mint amikor Hiei azt mondta, hogy Luffy már most leverné Akainut, ami hiába hangzik logikusnak, az erőviszonyok, hogy ő a flotta admirális, nem ezt mutatják, márpedig Oda nem szokott cseszekedni az erőviszonyokkal.
Hátbaszúrt egy olyan embert aki barátjának hitte. Ace meg tejfölösszájú volt hozzá képest és irtómód lebecsülte. Am nemtom kinek mi a viszonyítása de sztem Ace rohadtgyenge az újvilághoz képest. Mondjuk Moria is.
Csak azért tűnik így, mert amikor ő szerepelt, még nem volt kidolgozva a haki, meg rendesen az erőviszonyok. Biztos vagyok benne, hogy felért egy mostani Yonkou parancsnok szintjére, ha azt nézzük, hogy már zöldfülűként is döntetlent nyomott Jinbeiel, akkor duplán.
Azért Marinefordot nem merném biztos alapnak mondani ezekre a dolgokra, alig használtak hakit, Doffy simán packázott Jozuval, aki parancsnok volt, stb... voltak itt érdekes dolgok, amiket ma már nehéz hova tenni.