Sabaku írta:
Remélem jól megverted a kis szemetet.
Lezavartam neki egy pár pofont,aztán lepasszoltam a húgomnak és fölmentem Divisiont játszani.
Duma topic 14
Sabaku írta:
Remélem jól megverted a kis szemetet.
Ja, mert a náci, szovjet, koreai, mindenféle munkatáborokból is biztos azért nem törtek ki az emberek, mert olyan jól érezték magukat. Törj már ki innen, ha szerinted olyan könnyű.
https://www.youtu...VmIoBvnHvY
Inkább ne is szólj többé hozzám, mert belefájdul a fejem.
Sabaku írta:
Mondjuk én is csak csirkét eszem, meg szarvast, amiért Saphi utál, és egyszer még törölni is akart az ismerősei közül.
Elmés visszavágás tőled, mondhatom. XD
Honnan törjek ki én? O.o Vagy azt mi a frászra tetszett érteni? Jó nekem itt, köszi.
Plusz volt, akinek sikerült onnan kitörnie, így vagy amúgy, ez se jött be.
Nyilván nem mindenkinek, de aki komolyan vetze önnön szabadságát, az megúszta. Vannak err9l szóló történelmi filmek is.
A fejfájásod meg ne rám fogd már, oké? Azért te vagy a felelős, te idegesíted fel saját magad. Ahhoz nekem semmi közöm, te hogy működsz.
De megsúgom, hogy a fejfájás valami problémára utal, azaz valami nem működik megfelelően.
Ez egyfelől igaz Nikuccia, de azért neked is van benne felelősséged, mert olykor olyan baromságokat tudsz leírni, hogy mindnekinek kinyílik tőle a bicska a zsebében. És mint olyankor próbálják megmagyarázni az emberek és még több baromságot írsz le. És ez a tehetetlen érzés reflexszerűen dühöt vált ki az emberből. És azért nem mindig egyszerű kezelni ezt a helyzetet. Erre utalt Sabaku.
Felőlem aztán.
De az még mindig igaz, hogy aki a saját hidegvérét és nyugalmát képtelen megőrizni, akkor a hiba nem bennem van. Talán furákat írok néha, de azt is figyelembe kéne venni, hogy annak mi volt az előzménye, mármint részetekről.
Mindegy. Nem is szóltam inkább. Olyan kár ott azt sokszor úgyis.
Sokan csak bunkózni képesek, vagy a másik kedvencem, a semmi reakció. Pár kivétellel. Szerencsére.
Jó kis mag vagytok.
Nikucci írta:
Öö.. Oké, hát azt hittem, érthető, hogyha rögtön azután írom, ellentétes kötőszót rakva a következő tagmondat vagy mi a fsz legelejére, hogy "de ezt meg ezt ennék", akkor abból kiderül, hogy azt az állatot értelmesnek tartom, ámde nem kedvelem, mert sunyi kis dög a legtöbb, ezért nem sajnálom különösebben, hogy meg kell egyem.
A törj ki innent az azt követő linkre értette Sabaku. "flies away"
A bárhonnan való megszökésről meg annyit, hogy lehet, hogy van akinek sikerül, de ki tudja hány olyan van, akinek nem, és az életébe kerül, pedig semmivel nem volt kevesebb elszántsága. És az ettől való félelem tart a seggeden. Persze a sertésekre ez nem vonatkozik xd
Stance írta:
Márpedig a disznó amit tenyésztenek és megeszel csak azért él, hogy neked legyen mit enned.
Pedig kb ez jött le a mondandósból, Stance, de mindegy. Elmagyarázram azt is, miért sunyi dög a disznó, és az viszont majdnem mindegyik házi malacra igaz.
És nem azért él, azért él, hogy élhessen, zabálhasson meg malackidjin orrba-szájba. A fisznók többsége csak akkor fogja fel, hogy ő kaja, amikor jön a böllér a disznóvérszagú ruhájában. Na akkor koppan nekik.
Meg milyen nem rossz szándék vezérel kit, mikor én mondok valamire valamit? Mivan?
Ugrás a fórumra: |