Toppo vs Goku
Na jönnek is a spoilerek.
Vasárnap arról szólt a diskurzus, hogy Toppo min lepődik meg. Én akkor mondtam, hogy ha már egyszer látta Goku kék formáját, akkor mégis miért lepődne meg megint ugyanazon? Elég nagy bukfenc lenne.
A spoiler pedig arról ír, hogy a Főpap fogja leállítani a küzdelmet. Valószínűleg ezen fog meglepődni Toppo. Itt azért reménykedem, hogy kicsit bemutatják a Főpap erejét. Gondolok arra, hogy nem sima Base formában lesz Goku amikor közbelép, hanem kékben.
Az edzésekről: Én nem gondolom, hogy 40 órával a torna előtt a harci erejüket kellene fejleszteni. Gohan esetében örülnék ha bemenne a kamrába Gokuval, de 40 órával a vége előtt inkább a taktikát kellene megbeszélni.
Főleg, hogy a 40 órából lejön pár óra amíg Goku keresi a Ranger haverunkat, plusz eszik, alszik, az utolsó pár órában gyülekezik mindenki,. Plusz amíg visszaérnek és elmesélik a többieknek hogy mi is van.
Szóval rögtön kevesebb az a 40 óra felkészülési idő.
A taktika meg ilyen röviddel a torna előtt a legfontosabb. Ezzel kapcsolatban várnék 1 részt majd, mert hiába fejleszti mindenki az erejét, ha taktika nélkül mennek a tornára akkor simán kiesnek.
Elvégre Toppoék univerzuma egy összeszokott csapat lesz.
Azonban Gohan esetében lesz érdekes. Ha az ő edzéséről lesz külön rész, akkor a tornán is nagy szerepe lesz. Nagyon utalgattak már ezen a kis bemelegítő tornán is arra Toyi báék, hogy Gohannak főszerepe lesz. Plusz Gokun is ott volt vele kapcsolatban az önelégült mosoly, szóval megint tudhat valamit Gohan (talán ) rejtett erejéről.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.03.09. 13:08