Hát egyszer már megtette. Mondjuk az is igaz, hogy Wendyről elvileg tudja, hogy az.
Fairy Tail manga
Jon írta:
Hát jogos, érthetetlen, hogy Eileent hogyhogy nem ismerte fel. Logikus magyarázat lenne rá az, hogy akkor még Mashima sem tudta, hogy Eileen sárkányölő, sőt sárkányDe ezt nem feltételezem azért róla
Lehet Eileen megbűvölte a szagát hogy elrejtse magát nem?
Hát tuti hogy az a célja máskülönben nem számolná mennyi van még hátra.
Azt anno én se értettem miért nem megy a többi oda mikor már elintézték az Arcokat.
Megtalálás lehet azért mert Acno ugyanott él 400 éve
Lehet hogy a sárkányölők kiírtása a célja Achnonak de nézzük az ő szemszögéből: Serenát oneshotolta. csak mert az útjában volt. Viszont teljesen felpörgött egy igazán jó csatára (amit Natsu Zeref párostól valszeg meg fog kapni) és minek tökölne kishalakkal (Pl Wendy) akiket bármikor könnyen elintézhet?
Csak 11 éve már ami Natsut, Gazillet, Wendyt, Stinget és Rogueot illeti.
Laxus, Erik és Serena kérdéses mióta Lachrimás.
A másik meg hogy 400 évet várt arra Future Rogue idejében hogy uralomra törjön. Ez a 11 év nem igen számít már neki.
És miért tökölne Wendyvel? H később ne kelljen
X777-ben érkeztek meg a sárkányölők és most X792 van. Az 15 év. Sting és Rugue nem volt a Tenrou-n.
Jövő Rogue idejében szerintem nagyjából ugyanazok a dolgok történtek mint most, azzal a különbséggel, hogy ott Acno nyerte a háborút. http://naruto-kun...Tail/333/3 Jelenleg az a helyzet, hogy Lucy becsukta a kaput, szóval elvileg afelé tartunk, hogy Acno uralja a világot.
Zeref elmondta, hogy miért nem lépett eddig akcióba Acno: egy méltó ellenfélre várt. Zeref megkérte, hogy várjon még egy kicsit, és megkapja. Kirobbant a háború, Acno is elkezdte a magánakcióját. Nyilvánvaló, hogy nem csak a sárkányölők leölése a célje, de elsősorban az, ezt láthattuk Serenánál. Márpedig ha ki akarja nyírni a sárkányölőket, akkor nem fogja csak úgy otthagyni Wendyt, hogy aztán újra futhasson utána. Ez teljesen egyértelmű.
Ugrás a fórumra: |