Az semmi, hogy kutyahúst találtak, de Obama testőre, meg gyíkember.
Az Ázsia centerben pedig csapóajtó van az öltözőkben és elrabolják az embereket.
Szerkesztette: Gdat88 - 2016.03.12. 19:40
Duma topic 14
A krokodílussal nem szórakoznék a helyedben, mert az Usában volt már ilyen incidens. Egy kissrác lehúzta a wc-n vagy kiszabadult az állatkertből, esetleg egy gazdag pacák udvarából. Megesik az ilyen. Aztán a csatonában vígan megélhet a szeméten meg a patkányokon egy kisebb nílusi krokodil is, vagy valamilyen másféle, egy nagyobb kajmán pl.
A többi meg hülyeség.
Embert nem így szokás rabolni.
Az aranyhalak pedig aranyos, békés állatok, ha mutálódnak se lwhetne egy Piranha 3D jellegű horrort rendezni belőlük.
Nikucci írta:
Azt is hallottam egyébként egy ismerősömtől, hogy egy pesti hambucizóban kutyahúst találtak nemrég
Szóval én már csak emiatt se eszek szívesen ilyen vendéglátós helyen, csak akkor tényleg, ha muszáj, vagy ha eleve iamerem a helyet.
Az nem igazán jelenti azt, hogy kutyát ennék pl valaha is, mivel értelmes állatokkal úgy vagyok, hogy inkább kösz, nem.
De mondjuk lovat lehet ennék. Legalábbis a lókolbi finom volt, amit régen ettem. =) Habár ehhez hozzátartozik az is, hogy nem csípem a legtöbb lovat, a pónikat meg pláne nem. Mindig irigykedő kis genyóság van a szemükben, és bunkóságból megeszik a helyes kis kecskék meg juhok elől a kaját, nem mellesleg bántják is őket.
Szerinted a ló meg a disznó nem értelmes?
mivel értelmes állatokkal úgy vagyok, hogy inkább kösz, nem.
Öö.. Oké, hát azt hittem, érthető, hogyha rögtön azután írom, ellentétes kötőszót rakva a következő tagmondat vagy mi a fsz legelejére, hogy "de ezt meg ezt ennék", akkor abból kiderül, hogy azt az állatot értelmesnek tartom, ámde nem kedvelem, mert sunyi kis dög a legtöbb, ezért nem sajnálom különösebben, hogy meg kell egyem.
A dusznó is rohadt okos, viszont a fenti okokból azokat se csípem túlzottan. Kicsi korában még cuki, de ahogy felnő, és aztán már le se szarja, hol él, milyen szarban daginyázik, milyen moslékot, azzal együtt gyakran a saját kakiját is eszik, hát.. Ja, eszem azt is. De ha nem muszáj, már inkább azt se, mert érezni némely malac húsán konkrétan, hogy szar az íze. XD
A vadhús már csak azért is különleges, mert a kaja, amit a vadak megesznek az erdőben, mezőn, tele van királyabbnál királyabb cuccossal. Pl a vaddisznó, amit akkor lőnek le, mielőtt bezabált ősszel egy csomó makkot, sokkal finomabb, mint amelyet pl télvíz idején ölnwk meg.
Sabaku, én amúgy nem hiszem, hogy így lenne, ahogy írod. Ha ahhoz van ereje, hogy zabálja egész nap a tápot, verekedjen a többi disznóval, akkor kellene legyen ereke ahhoz is, hogy kitörjön az óljából. Ugyanez érvényes a fogvatartott emberre is.
Az a helyzet, hogy a malacnak nagyon is kényelmes az a féle életmód. Nem érdeke, hogy abból kitörjön.
Ugrás a fórumra: |