Pennymester igen ez egy tök jó párhuzam volt ebben a részben.
A borítókép visszaidézett pár régi szép emléket
Illetve azért azt is láthattuk hogy Natsu még mindig elég jól tud harcolni Igneel ereje nélkül(?).
Fairy Tail manga
Precht Mavis (vagyis a Fairy Heart) "megölésén" gondolkodott, hogy vajon mi a helyes, életben hagyni így, vagy elpusztítani. Érdekes amúgy, nem tudom, hogy ez miért jött most ide, mi köze van a Zeref-Rahkeid kapcsolathoz, hiszen látszólag Zeref semmi érzelmet nem táplál a "fia" iránt.
Ejj, ez a borítókép Régi szép emlékek. A fejezet legjobb pillanata
Pedig jó fejezet volt amúgy. Nagyon is. Cana tökéletes ellenpéldája volt Rahkeidnek, és mindez szépen volt bemutatva.
Natsu király volt, mint általában, és jó volt látni Zerefet végre... főgonoszként viselkedni. Örülök, hogy így oldotta meg Mashima, Zeref kettős személyisége tökéletes alibi arra, hogy elharcolgasson Natsuval, és ne nyírja ki azonnal.
https://mangastre...25/4077/16
Ez igen, végre, ezt régóta hiányoltam.
Kaptunk egy szép Natsu-Lucy pillanatot is és végre Mavis is visszajött a képbe, enyhén szólva ideje volt már. Gildartsék is harcolgatnak, nincs ezzel eddig gond. És persze Acnologiáról semmi infó, amit talán a legjobban vártunk volna, de ez sem gond.
Jó volt ez! Csak így tovább, hátha lesz ebből valami.
Az internet népe szerint Mavis terhes volt Larcade-dal, amikor a kristályba került, és erre utalgatnak Precht sorai, miszerint "Let live or kill". Mivel azt addig is tudta, hogy Mavis él, nem lepődhetett meg rajta újfent: https://mangastre...25/4077/19 Precht volt a bába.
Bár remélem nincs így. Elég érdekes lenne...
ezen gondolkoztam én is... végülis mágiával képes lehetett Lacradet "kihozni" onnan... Precht elég erős és okos ember hírében áll.
August meg jó kérdés. nagyon erős de aligha Cana okozhatná a vesztét. Gildarts viszont remélem megerőlteti végre magát, mert Natsu harca egyre jobb
Köszönöm AFR, tudok angolul. És ezzel nem cáfoltad meg azt, amit leírtam, mert attól még ugyanúgy utalhatott a Mavis-ben lévő magzatra.
Az, hogy csak egy csókot láttunk, nem jelent semmit. Mashima nyilván nem fog odarajzolni egy szexjelenetet egy tiniknek szóló mangába. A 450. fejezetben lévő, Mavis szájából elhangzó "I'll accept all of you" mondat lehet eufemizált változata annak is, hogy "Na csináljuk", bár ezt talán már belemagyarázás.
Nem azt mondom amúgy, hogy biztos, hogy ez történt, csupán elméletet gyártok.
Ja, azóta én is belebotlottam ebbe az elméletbe máshol is... És az a baj, hogy még logikus is. Sőt, alapvetően még nem is lenne vele semmi problémám, durva gonoszt csinálna Zerefből.
Na de a Fairy Tail-ben??? Teljesen morbid, a saját mangáját forgatná ki vele Mashima.
Ugrás a fórumra: |