Biztosan nem győzték le, Oda legnagyobb öngólja lenne, ha egy ilyen misztikumú karaktert elintézne ennyivel, csak hogy tovább hype-olja Feketeszakállt. Valószínűleg elmenekültek.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Kizártnak tartom, először is Dragon a most wanted, ha olyan könnyű lenne elkapni, akkor a haditengerészet már rég elfogta volna.
Higgyétek el tudta, hogy Bargas Baltigon van, őt ismerve szerintem azt a szigetet már régesrég elhagyták, mikor Kurohige odaért, de ha még sem, akkor se felejtsétek el, hogy Dragon épp akkor hívta össze a forradalmár sereg vezetőit, szóval Kurohigét szép kis fogdóbizottság várta...
Ebben az esetben inkább az itt a kérdés, hogy ő mennyire fizetett rá arra, hogy volt olyan hülye, hogy megátámadta a forradalmár sereg szigetét...
Azon gondolkozott már valaki ,hogy kinél volt az előző gumi gyümölcs? Azaz ki birtokolta Luffy előtt. Nekem sokszor úgy jött át a dolog az ilyen idősebb emberek esetében ,hogy meglepődtek Luffy mire használja. Vagyis mintha már valakiben lett volna elképzelés afelől ,hogy régebben valaki máshogy használta, más támadásokkal .
valenshika írta:
Ez az filler lesz!!! Aokoji volt osztagaval fog harcolni remélem hosszú lesz..
Nem volt rossz rész. A kis filler jelenet nem zavart, de Kaido jelenete indokolatlanul nyújtott volt. A következő rész előzetese kicsit felidegesített, nem szeretem ha olyanokat raknak be fillerbe, akiket eddig még mangaában sem láttunk újra a timeskip óta. Amúgy valaki tud valamit a fillerről? Ez megint a szokásos 4 részes filler vagy valami hosszabb lélegzetvételű lesz? Ez nem panaszkodás, most jobban örülnék a hosszabb fillernek, bár ahhoz nagyon hosszúnak kellene lennie, hogy érjen is valamit, ezt még mindig nem látják be sajnos. Szomorú látni, hogy hosszú évek után még mindig a tűzoltós módszerhez folyamodnak...
felixgotrek: Azért mert az anime már kezdi eléggé beérni a mangát, éppenhogy csak 3 kötet előnyben van a manga, ami nagyon durva. Bár persze én jobban örülnék egy hosszabb szünetnek inkább én kibírtam volna éveket is, hogy cserébe élvezetes, kiegyensúlyozott részeket láthassunk. Még mindig csak azt tudom mondani, hogy jobban jártak volna, ahogy timeskip előtt mondtam, hogy timeskip előtt leálltak volna évekig én ilyen szempontból éveket is kibírtam volna. Igazából sokszor elég lenne egy fejezet lásd a mostani rész, kihagytak a mangából négy oldalt, azt simán berakhatták volna a fillerjelenet helyett és egy egész korrekt kis részt kaptunk volna. Az ideális tempó általában 1,5 fejezet részenként, 2 fejezet csak nagyon extrém esetekben, pl. Dressrosánál két ilyen rész lett volna szerintem amihez két fejezet kellett volna, de az nagy harcos volt. Példát vehetnének a Fairy Tailről ilyen szempontból.
Egyetértek Csibe kommentjével, sztem a forradalmár már rég átköltözött egy másik bázisra, még Pedro is felhívta a figyelmet, hogy az újságban nincsenek áldozatok, vagyis a Feketeszakáll serege egy üres bázist rombolhatott le.
Kaidou meg biztos brutális lesz, fizikai erejét nézve felülmúlhatja akár Fehérbajuszt is.
Az előzetes kapcsán bennem az merült fel, hogy Garp akkor mégse vonult vissza? Vagy a filler részeknél nem törődnek azzal, hogy az eredeti történethez illeszkedjen a sztori?
Bár az is lehet, hogy visszavonult, csak ugye megkérték, hogy a fiatalokat fejlessze továbbra is, s amit láttunk bázist, az lehetséges, hogy épp ez a hely, hiszen úgy tűnik, hogy Luffyék az új tengerésztanoncokkal fognak konfliktusba keveredni.
Mondjuk akkor se értem, hogy Coby mit keres ott, hiszen ő már nem tartozik ebbe a körbe.
Paidion írta:
Az előzetes kapcsán bennem az merült fel, hogy Garp akkor mégse vonult vissza? Vagy a filler részeknél nem törődnek azzal, hogy az eredeti történethez illeszkedjen a sztori?
Honnan veszed, hogy Oda írta?
És amúgy kész, behoztam magam Ha jól számoltam, 19 résszel voltam lemaradva, ha a tegnapit is beleszámítom
Összességében teljesen élvezhetőek voltak, ütős pillanatokkal amik még emeltek is a manga élményén, és persze fordítva is, amik nem tudták azt elérni (pl. amikor kiderül, hogy Raizou épségben van, az közel sem váltotta ki azt a hatást nálam, nagyon kijött az, hogy a One Piece hiányt szenved melankolikusan-epic zenékből... habár lehet, hogy csak azért, mert már tudtam, hogy mi fog következni...). Néha tényleg csak annyi a baj, hogy húzva van a dolog, és egy arckifejezést a szükségesnél 2x tovább kell mutatni, hogy már inkább idegesítő legyen, mintsem átérezhető, meg hasonlók. Zou utolsó két részében meg véleményem szerint túltolták a fillerezést, nekem legalábbis nem jöttek be a töltelékjelenetek, nem mintha rosszak lettek volna, csak... irreleváns. Meg úgy vettem észre, hogy a filleres részek rajzolása nem is olyan igényes. De lehet, hogy csak hülyeséget beszélek.
Viszont az utolsó három részben kifejezetten tetszettek a kis visszaemlékezések.
Ja, és nagyon megszerettem ezt az openinget Különösen amikor elkezdenek harcolni Kaidou csapata ellen, nagyon illik a képsor arra a zenére. Sanji arckifejezése: https://scontent....e=58C068EC
Meg egészen megindító, hogy elképzelem, hogy igen, fog még ő Jack-eket szájba verni mindennek ellenére, ezzel az arckifejezéssel, és megmutatja mindenkinek De mindegy, ez nem ide való
Szóval tök jó volt összességében. Lehet, hogy még így jobb is, mint ha egyenként néztem volna a heti adagot.
Végre elkezdődött filler és 1.rész nagyon ígéretes indult.Tetszik,hogy Aokiji alattvalóiról többet megtudunk és jó volt látni Garpot és Cobyt újra látni .Egyetlen baki a fillernél,hogy senkinek se tűnt fel,hogy mit keres egy mink a tengerészetnél xD
De sebaj. Ez legyen a legkisebb hiba Kíváncsian várom a kövi részeket. Remélem nem fogok csalódni.
Egyrészt megnyugvás, hogy a filler színvonala nem csökkent tovább, bár Silver Minet, másrészt már idegesítően érthetetlen, hogy minek csinálnak csak 3 részes filler arcot. Számomra felfoghatatlan, ez a 3 rész olyan, mint a halottnak a csók. Mint már régóta One Piece fillereknél szintén sikerült most is idegesítő karaktereket berakni. Elég nagy baj lehet a fejekben, ha Big Mom levadászását komolyan gondolják ezek a tengerészek.
Ugrás a fórumra: |