Hiei már megint nagyon túlzol.
1. Nem az erejét akarta hype-olni Oda Bege-nek a múlt bemutatásával, hanem a módszereit akarta bemutatni, hogy lássuk, ugyanezt tervezi most is.
2. Nyilván nem 1v1-ben tervezte legyőzni a Mamát. Valahogyan hátba akarja szúrni, szervezkedik évek óta, nyilván nem idióta.
Nem tudom, miért kell lenézni mindig mindenkit Nagyon örülök, hogy a supernováknak nagyobb szerepet ad Oda, azok után, ahogy bevezette őket, várható volt, hogy tényleg nagy szerepet fognak játszani a történetben. Ez már csak azért is baromi király, mert nem egy-két-három síkú a történet, hanem sokkal-sokkal több, rengeteg szereplővel, akik mind mást akarnak és mind más erőt képviselnek. Nem az van, hogy van a 4 Yonkou, a Tengerészet meg Luffyék, osztcsókolom. És egyébként egyetértek Kristoffal, remélem, hogy ennek az ellenkezőjére is látunk majd példát, és pl. Drake hűséges lesz Kaidouhoz.
De nyilván, itt még nagyon képlékeny minden. Luffy képes volt már összeállni hasonlóan rohadék alakokkal a nagyobb cél érdekében (Crocodile), de azok a szövetségek hamar fel is bomlottak aztán. Ha sikerülne is létrehozni a szövetséget (ilyen előzmény után ezt valószínűsítem), akkor sem hiszem, hogy sokáig kitartana. Majd a harc közben Bege csinál valamit, amit nagyon nem tetszik majd Luffynak, és megállítja, így borul a terv. Vagy valami hasonló, ki tudja. Meglátjuk, abszolút nem tudjuk megjósolni, hogy mi következik, és ez a zseniális ebben a szálban, mert azért lássuk be, általában a One Piece (legalábbis nagyvonalakban) eléggé kikövetkeztethető az egyes szálakon belül. De itt... fogalmunk sincs.
Nem hiszem, hogy sikerül legyőzni Mamát, vagyis pontosabban nem hiszem, hogy ez a szövetség végig kitart. Éppen darálom az animét, és Luffy többször kihangsúlyozta, hogy nem harcolni jön Big Mom-hoz, emellett nincs itt a fél csapat, és már idő sincs egy ilyen volumenű harchoz, arról nem is beszélve, hogy bár meg tudnák szorongatni a Mamát ha Luffy és Bege rátámadnának egyszerre, de a győzelem azért nagy túlzás lenne még. De ha elkezdenek egy csatát, Luffy nem kaphat ki, nyilvánvalóan nem félholtan fognak menekülni, megalázva.
Szerintem itt az a kérdés, hogy ha mégsem lesz egy végső csata Mama és Luffy között (mert a fentiek miatt szerintem elmarad, vagy ha nem, akkor is megszakad, akkor miért nem, milyen körülmények vezetnek majd oda, hogy Luffy elálljon Begétől, ill. hogy akkor Bege mit fog csinálni utána. Megtámadja Luffyt? Mert akkor már temethetjük is.
És még itt van a Germa is, ráadásnak, velük mi lesz, csupán a megmentendő szerepét fogják játszani, vagy lesz még konfliktus Sanji és a családja között (remélem utóbbi). És még Ceasar is egy kérdőjel. Meg még a bomba is ott van, bár ez inkább csak gyengítheti Mamát.
Azért lássuk be (Sanji karakterének megítélésétől függetlenül is), nem semmi kis történetszálat rittyentett ide Oda.
Szerkesztette: Jon - 2017.03.03. 12:47