A kurdok is magyarok. Van itt nem messze egy Kurd nevű község. Jó dolog egy kellemes tevékenységre való felszólításról elnevezni egy falut.
Duma topic 14
Sabaku írta:
Meg a szittyatürkhungároktól azt is megtudhatjuk, hogy Öglij a legkeletebbi magyar falu a mongóliai pusztaságban, csak erről a mongolok nem tudnak.
Aes Sedai írta:
De ez nem úgy van, hogy igazából a mongolok a testvéreink?
Aes Sedai írta:
De ez nem úgy van, hogy igazából a mongolok a testvéreink?
Nem tudom, én tegnap azt olvastam, hogy Öglij teljesen magyar. Lehet az öglijiek az ikertestvéreink, a többi meg csak tesó?
---
Most jöttem rá, hogy az nem is Öglij, hanem Ölgij. Feltételezem ez az öl-gél magyar szó, csak az öl egzakt jelentését kéne már megtudni.
Sosem vágtam, miért panaszkodik minden magyar, hogy egyedül vagyunk a nagyvilágban, mikor ilyen hatalmas a szíriuszi rassz. Törökök, ölgijiek, madzsarok, kazakhok, magarok, mongolok, hunzák - gyakorlatilag minden ősember a mi rokonunk.
Az amazonas őserdei embera indiánokat majdnem kifelejtettem, túlságosan elbújtak a fák között.
Sabaku írta:
Sosem vágtam, miért panaszkodik minden magyar, hogy egyedül vagyunk a nagyvilágban, mikor ilyen hatalmas a szíriuszi rassz. Törökök, ölgijiek, madzsarok, kazakhok, magarok, mongolok, hunzák - gyakorlatilag minden ősember a mi rokonunk.
Az amazonas őserdei embera indiánokat majdnem kifelejtettem, túlságosan elbújtak a fák között.
És szerinted hova lett az a sok tonna neandervölgyi csontváz, Gman? Lettőt találhatsz, de ja, régen a kannibalizmus nagyon divatosnak számított mindegyik emberi törzs körében, még a bazi kulturáltnak számítö Cro magnoniak köreiben is.
Pont múltlor olvastam, hogy itt, Dél-Európában felfedeztek egy különös emberi maradványokkal zelt temetkezési barlangot. Csak az volt a bökkenő a cikkel, hogy végig azt írta, hogy az egy temető, holott a csontok össze-vissza be voltak górálva, itt-ott megrágcsálva, de azt se úgy, hogy azt valamilyen nagyon éles, hegyes, tépő fogazattal tették, hanem tompa, nyiszálószerű lrnyomata volt.
Mondom én, hogy finom lehet az emberhús
Ha valaki szereti pl a malac húsát, hát az is mindenevő, akár az ember.
Elmentem a pizza hutba. Kérdeztem a pincérnőt, hogy mit jelent a pizzánál a normál (1000 ft), nagy (2000 ft) és családi (2850 ft). Mondja:
-A normál 19 cm, a nagy 25 és a családi 33.
-Mármint most a sugarát mondta igaz?
-Nem. Ez az átmérője.
Még néztem rá, hog biztos hülyéskedik, de nem. Komolyan mondta.
Máshol a normál a 33, a nagy 45 és a családi 55.
Milyen pofátlan hazugságok már ezek a megnevezések.
Bár egy etióp család valóban jól lakhat a családival.
Süssél otthon pizzát, aztán akkor olyan sugarú meg akkora átmérőjű lesz, amilyenre csak akarod. XD Soha nem bírtam megérteni még, hogy lehet problémát csinálni egy ilyen dologból. Otthoni koszt amúgy jobb, olyan szempontból biztos, hogy maxra lehet tudni, mi van a kajában.
Azt is hallottam egyébként egy ismerősömtől, hogy egy pesti hambucizóban kutyahúst találtak nemrég
Szóval én már csak emiatt se eszek szívesen ilyen vendéglátós helyen, csak akkor tényleg, ha muszáj, vagy ha eleve iamerem a helyet.
Ugrás a fórumra: |