Halandói szint átlag. Szó szerint ez hangzott el, ízlelgessük hát egy kicsit ezt a kifejezést....
Nem erőről van szó, szerintem. Megmondom miért:
Beerus a Supreme-Kai-t okolta, mégpedig a következő szavakkal:
"Mondtam, hogy ez nem jó dolog, de Te mindig csak hátradőlsz és hagyod, hogy az emberek saját maguk fejlesszék a bolygóikat!"- így Beerus
Én itt inkább valami komplexebb dolgot véltem kihallani, mint pusztán az erőt. Szerintem technológiai/morális szempontok vannak, a hetes univerzum pedig primitívnek számíthat ebből a szempontból a többi univerzumhoz képest. (Jó kis társadalomkritika Toriyamától a jelen állapotokra , köszönjük! )
"Te meg mindig csak alszol"-Kaio sama.
Nyilván ezen azt érti, hogy inkább elpusztítaná a primitív népeket, de nem teszi. Minek alapján Gowasu-tól megtudtuk anno: Ehhez csak a Hakashinnak van joga és ez is a dolga. Beerus pusztította ki a dinoszauruszokat is a Földön.
Anno ha emlékeztek rá, Vegita egy csomó rovar-szerű élőlényt elpusztított.Még a bolygót is felrobbantotta. Az hetes tele van ilyenekkel.
Szóval én inkább egy amolyan általános kulturális elmaradottságra tippelek, mintsem erőszintekre. Ez magába foglalja a technológiát, moralitást, stb... , aminek persze lehet vonzata a harci erő(pl: Vegita sem edzhetne olyan hatékonyan a gravitációs kamra nélkül), de szerintem alapvetően nem arról van szó.
Szerkesztette: Rotcsa - 2017.02.26. 22:40