Most ha jól értem...a legerősebb 4 univerzum távolmaradásával lényegében kapunk egy filler bajnokságot? XD
Hát én nem erre számítottam. :/
Bár valami csavar kell hogy legyen,mert ha a 12-es univerzum nem vesz rész,akkor Goku hogy harcol az openingben a 12es univerzum harcosával,meg minek mutogatják őket.
11-es univerzum harcosával harcol, nem a 12-esével. És ebben a Dragon Ball szériában már nem létezik filler. Manapság mindenre rá agatják már ezt a jelzőt...
Most ha jól értem...a legerősebb 4 univerzum távolmaradásával lényegében kapunk egy filler bajnokságot? XD
Bár valami csavar kell hogy legyen,mert ha a 12-es univerzum nem vesz rész,akkor Goku hogy harcol az openingben a 12es univerzum harcosával,meg minek mutogatják őket.
Milyen fillerbajnokság? Eléggé összezavarodtam, valaki el tudná magyarázni mi folyik itt.
Felirattal megnézve:
A legerősebb 4 univerzum felmentést nyert a tornán való részvétel alól, de kérdés, hogy élnek e is a lehetőséggel?
Az "erő átlag" ezek szerint harci erő és fejlettség (Kaioshin és Beerus vitája) kombinációja is?
+ nagyon érdekesnek tűnik, ha adott univerzum 7 es átlaggal, tán sok kicsi sokra megy alapon érdemelte ki, vagy pedig az eddig tapasztaltakhoz képest, ténylegesen borzasztó erejű lények is lakhatják.
Ebből következve, ezek hol lehetnek a "borzasztóan erős harcosok" a Hakaishin ekhez képest erőviszonylatban?
Mekkora különbség lehet (aktivitást leszámítva, 1000 éves alvás stb..) a pusztítás Istenei között?
Nem utolsó sorban, a Főpap mégsem oly kegyetlen, hogy pusztulni hagyja gyermekeit!
Még egy érdekesség:
Zeno ról igen keveset tudunk, nem sokat látjuk mit és hogy csinál a háttérben. Nincs olyan érzésetek, mintha a Főpap irányítaná a szálakat ezzel akár a 2 Zeno t is?
Pont ezt akartam írni. Felirattal már világos. A négy legerősebb univerzum ígyis úgyis megmaradt volna. Csupán túl sok univerzum van és ez a torna jó ürügy a gyengék eltörlésére.
KingBradley szerintem is így van. Zeno egy 3 éves gyerek értelmi szintjén van. A mai részben is a "ez fényes" és az ógatásaival nagyon kis aranyos volt, de az értelmi szintje még Gokuénál is gyengébb. Pedig az ő értetlenségét olykor lehetetlen űberelni.
Megnézve a fejezetet valamelyest megtudom érteni Zeno-t is, ez a verseny részben arra megy ki, h kiselejtezze a gyengébb univerzumokat. Az nem semmi h Gokuék csak az utolsó előtti helyen állnak, bár ez részben a földnek is köszönhető, amely jelentősen rontja az átlagot és így csalóka eredményt kapunk.
Chichi meg elmehet a büdös p*csába, h egy ekkora tehetségből (Gohan) csinál egy pancsert és ha jól látom akkor Gotent se hagyja már békén. Ha hagyta volna Gohant a maga útján menni, már rég a csapat vezére lehetne Gokuval együtt.
Nem kell annyira ezen az átlagon pörögni.
Amúgy is ahogy magyarázta a főpap: " Zeno samát megindította, hogy ilyen alacsony szintű lények ilyen harcot produkálnak, ezért a fejlettségi szintjük szerinti átlaguk alapján sorrendezte őket, eszerint a hetes univerzum átlaga : 3,18"
Nem kimondottan erőről van szó, de a szövegkörnyezet, nomeg az egész szituáció erre utal.
De ha így is van, akkor sem biztos,h annyival erősebb harcosok lesznek, mint az átlagok különbségéből következne, elvégre már Goku és Vegita együtt Whis-szintű ellenfelek ellen is elég jól felvenné a harcot! Most konkrétan arra gondolok, amikor a fusioned Black Zamasu -vagy a franc tudja, hogy hívják azt - Vegita és Goku ütéseibe oldalirányokban kitartott karokkal blokkolt bele, épp úgy, ahogy anno Whis, amikor edzette őket.
Kérdés, hogy Gohan milyen erőben lesz... Ő szerintem lazán túllép majd egy SSJ3-at az Ulltimate-formával.
Az erős ellenfeleket én SSj3 és a Blue-közé teszem.
11-es univerzum harcosával harcol, nem a 12-esével. És ebben a Dragon Ball szériában már nem létezik filler. Manapság mindenre rá agatják már ezt a jelzőt...
Igazad van,félre emlékeztem.
De legalabb ott vannak erős ellenfelek.
A filler meg nézőpont kérdése,igazából én még néha a főszálaknál is úgy érzem mintha fillerek lennének,de pl a Gohan mozihősködése meg a hasonló pár részes történetek egyértelműen azok.
Geri1999:Arra gondoltam ez alatt,hogy a mostani bajnokság,nem egy mindenki mindenki ellenes dolog lesz,hanem csak az "aljanép" játszadozik,az erősebbek meg részt sem vesznek,tehát ha Gokuék nyernek,még akkor is lesznek erősebbek.
Bár gondolhattam volna,hogy Krilin szintű emberek miért rúgnak majd labdába.
Szerkesztette: shrek11 - 2017.02.26. 15:40
laszlo222
Legalábbis ennyit látunk Zeno ból.
Bár érdekes annak fényében, mit művelt a jövőbeli. Ugye az univerzumokkal, a Főpapot is elpusztította.
jasek89
Ahhoz képest, hogy valószínűleg számtalan és számtalan lakott bolygó lehet az univerzumokban, nem hinném, hogy csak a Föld miatt redukálódna az átlag. Főleg ennyit nem...
A földön azért sok nagy erejű harcos is lakik, akik biztos nem húzzák le a statisztikát. Amúgy honnan tudja hogy mekkora a valódi ereje valakinek, hiszen még ebből a részben is volt említve hogy harc közben képes fokozni az erejét (Gohan).
Amúgy tényleg Zeno azért olyan veszélyes mert eddig látottak szerint az értelmi szintje tényleg egy 3 év körüli gyerekéve ér fel, viszont akkora hatalommal rendelkezik, hogy könnyen elpusztít bármit. Már mint ahogy írta is valaki nem lepődnék meg ha lenne valaki a hátérben aki manipulálja őt is.
Amúgy tényleg gyors átlag növeléshez az kell, hogy pusztítsanak már el jó pár igen népes és gyenge bolygót a többin meg jöjjön a viszály háború az erős erősödjön a gyenge pusztuljon.
Ezért is lehet hogy mondjuk azon a 4 közül bármelyikben mi is van. Lehetnek tényleg piszok erős ellenfelek, de az is hogy nem túl népes de erős az univerzum.
Mint már olvastam itt is hogy valaki azt mondja azért lehet erősebb a 6 mert ott sok erősebb csillagharcos van aki véd és húzza az átlagot. Viszont ha belegondolunk ott akár túl sok gyenge is lehet mert az erős nem tudja elpusztítani őket mert van aki védi őket.
Ha gokuek csak az utolsó előttiek, nagy reménnyel várom a tornát.
No meg remélem a 7-es feletti átlagú univerzumokból is mutatnak majd harcosokat, érdekelne kik lehetnek ennyire kemények.
személyszerint cabba univerzumából várok még saiyaneket, ill a női brolyt várom nagyon .