Zenoh értékelte mindegyik univerzumot egy skálá a halandók ereje ( bár ez nembiztos) szerint és mivel abban a 4 univerzumban 7 felett van a halandók értéke, azokat nem akarja elpusztítani, így azok nem vesznek részt a tornán. A gyengébbeket amúgy is elakarta, mert szerinte túl sok univerzum, de a tornán 1 univerzum kap esélyt, hogy megmeneküljön.
Szóval az a 4 erős + 1, aki nyer.
Így igazából belegondolva Goku nem az univerzumok pusztulását hozta el, hanem pont adott egy esélyt az egyik univerzumnak a túlélésre.
Pont azt mondja, hogy mivel 4 univerzum alapból nem vesz részt a tornán, ezért biztos folytatódni fog a fő torna után is a super.
Még talán mind a 4 erős univerzumhoz külön sztori is kapcsolódhat majd a jövőben. Amíg a top10ben van nézettségileg addig nem hiszem, hogy lezárják.
laszlo222
Az universe Survival arc ra gondolok.
Nagyon is tetszik, hogy hol is a 7. helye a világmindenségben. Így már nagyon is sok lehetőség adott, mere is haladjon történet a későbbiekben.
Amugy szerintem nem volt fair Gohan-nak kellett volna adni a győzelmet. Ő még utána felállt ha a bíró hamarabb befúja, hogy ő nyert... Szóval ez olyan olcsó trükk volt akkor maradt volna végig a földön.
Erőben amugy így látásból Cell elleni formájában volt. Hozzá kell tenni, hogy a méreg erősen korlátozta az erejét. Ha nincs a méreg szerintem tudott volna SSJ2-őt is. Csak ott még jobban terjedt volna azért nem ment át SSJ2-be.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Mondjuk történet szempontjából jó, hogy ilyen gyenge a 7. univerzum mivel ahogy mondjátok sok mindent ki lehet még ebből hozni, de amúgy kicsit lehangoló is, hogy ennyi Boss meg fejlődés után még mindig ilyen gyengék...
Jas0nx, itt átlagos erőszintről van szó egy univerzumra kiterjesztve. Gokuék lehetnek irdatlan erősek, de ettől még a nagy átlag gyengébb, mint a legtöbb univerzumban.
xindrix írta:
Így igazából belegondolva Goku nem az univerzumok pusztulását hozta el, hanem pont adott egy esélyt az egyik univerzumnak a túlélésre.
Goku annak a módózatát hozta el, hogy mely univerzumom legyenek eltörölve és melyek ne.
Jaeger írta:
Hozzá kell tenni, hogy a méreg erősen korlátozta az erejét. Ha nincs a méreg szerintem tudott volna SSJ2-őt is. Csak ott még jobban terjedt volna azért nem ment át SSJ2-be.
de amúgy kicsit lehangoló is, hogy ennyi Boss meg fejlődés után még mindig ilyen gyengék...
Félreértés véget az univerzumok nem a legerősebb harcosok ereje alapján van rangsorolva, hanem az összes az adott univerzumban élő halandók átlag ereje alapján.
Szóval hiába van Gokunak meg Vegetának kékbe változva akár ezer billiós harcie ereje, ha ennél az értéknél nagyobb az univerzumban élő halandók száma és ők többnyire 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös értékkel rendelkeznek attól függően, hogy férfi, nő, vagy gyerek az illető.
Ilyen szempontból jöhet az egész Z csapat, hozzácsaphatod Super Bu-t, Cell-t, meg Dermesztőt az egész bandájával, akkor is legfeljebb egy tizedes értékkel tudnák növelni az univerzumuk átlag erejét
Hát hogy van még sokkal erősebb az tényleg abból jó hogy lesz folytatás. Gokuék tovább tudnak erősödni és lesz is miért.
Amúgy erre nem gondoltam, hogy univerzum univerzum ellen vív és mindig úgy álltam neki hogy 1-1 ellen. Mind a kettőben van lehetőség.
De a 10 főben az a baj ha univerzumot nézünk, hogy akár döntetlen is kijöhet.
Biztosan nem ér véget az anime, mert nem rég jelentették be, hogy a Dragon Ball Room keretein belül Akira Toriyama a régi csapattal összeállva szeretne csinálni új Moovi-kat, OVA-kat, játékokat stb., mert óriási pénz van benne. Így nyilván nem fog véget érni az anime sem az elkövetkezendő esztendőkben.
Ebben igazatok van, hogy átlagot néztek, és a sok halandó le s húzza. Már csak az a kérdés, hogy a többi univerzumban hogy lehetnek ennyire erősek a halandók, kíváncsi vagyok h majd valamikor kitérnek-e erre a történetben.
Igazából most derült ki, hogy miért pont a 9-es univerzummal kellett megküzdeniük. Én meg azt hittem, hogy majd ennek a gonosz fejű kaio-nak lesz ehhez valami köze.
Amúgy Toppo is meglepődött ezen az SSJ1-es szinten, pedig még a többiről nem is tud xD
A következő részben hogy változhatott Goku ilyen kicsivé?
Azt amúgy jól értettem, hogy az angyalok nem halnak meg?
Biztosan nem ér véget az anime, mert nem rég jelentették be, hogy a Dragon Ball Room keretein belül Akira Toriyama a régi csapattal összeállva szeretne csinálni új Moovi-kat, OVA-kat, játékokat stb., mert óriási pénz van benne. Így nyilván nem fog véget érni az anime sem az elkövetkezendő esztendőkben.
Amúgy valami komolyabb játékot el tudnék viselni ami a DB világában játszható. Csak nem olyanokat, mint ez eddigiek. Mondjuk talán a Xenoverse már jó, de igazából abban sem leletem nagy örömöt.
Tök mindegy mi az átlag, mert nem az paraszt , traktorokról leszállt farmerek fognak egymással verekedni, hanem a legjobb harcosok!
Bár ha az erős univerzumok alap emberkéi is ennyivel erősebbek a többi univerzum hasonló halandóitól, akkor a harcosaik is biztosan jóval erősebbek, mivel eleve jobb alapanyagból lettek meggyúrva....
Szerintem azért annyira nem kell betojni... Megmondom miért:
Ha champáék univerzumának 5 legjobb harcosából kettő eleve egy röhej (maci-laci meg a robot) és a sayieneik is baromi gyengék, valamint Frost sem volt nagy durranás, mert Piccolo is majdnem legyőzte, akkor miért nem Ők a leggyengébbek??!
Buu is simán végigverné a hatos univerzumot Hit-ig, ha akarná!