Úgy értettem, hogy Gajeel és Levy azért kapták ezeket a neveket, hogy lehessen őket Gale-nak hívni, vagy ez teljesen véletlen?
Fairy Tail manga
http://www.mangaa...l2017/524/
Szóval Acnologia azért jött hogy megölje a sárkányölöket erre nem hogy rá se néz Wendyre de lazán elmegy mellete. Lehet hogy csak az erős sárkányölökel akkar meg küzdeni?
Irene-t se vette észre, lehet hogy képes volt elrejteni a sárkány "szagát". Hátra hagyhatott valami mágiát a lánya védelmére. Achnologiát Natsu fogja leverni, ez volt azon a képen is anno, amikor először szó volt a sárkánykirály ünnepéről. Mavis megeteti vele a végtelen mágiáját, vagy Zeref ad neki power upot, de valami ilyesmi lesz.
A spoilerek alapján én is sokkal eseménydúsabb fejezetre számítottam, hát...nem az lett, igazából a három szálon nem haladtunk szinte semmit, csak beszélgettek egy sort. De átvezető fejezetnek tökéletes volt, Acnologia nagyon beteg, Erzáék nagy bajban vannak (attól, hogy jelenleg még Irene-el van elfoglalva, nem jelenti azt, hogy nem akarja megölni Wendyt, és amúgy is, Erza mellett sétált el, ő rá meg valószínűleg tényleg magasról tesz), August a jelek szerint érti Zeref végső tervét, amit mi még nem tudunk... erre a tervre már nagyon kíváncsi vagyok, és hát igen, az öreg sem épp az a bölcs, nyugodt öregember, mint amilyennek kinéz. Annak nem örültem, hogy a Fairy Glitter egy karcolást sem ejtett rajta, Mashima már megint az egekig hájpol valakit, hogy aztán egy elég szánalmas módon verjék le végül? ... remélem, hogy nem ez lesz. Gildartz feje régóta először emlékeztetett a régi Gildartzra, úgy hogy ezt is várom
Natsu meg Zeref meg... ki tudja. Valószínűleg Natsu elő fog húzni valami a tarsolyából, de nem tudom elképzelni, hogy már ilyen hamar nyerjen, pláne, hogy meg kell ismerjük Zeref tervét és célját. És remélem, hogy nem a halála előtt akarja ezt elmeséltetni vele Mashima.
Luxusék, Gajeelék és persze Gérardék is be kéne toppanjak valamikor, csak az a kérdés, hogy melyik csatatérre (valószínű, hogy Acnologia ellen, legalábbis a sárkányölők biztosan, együtt talán egy ideig feltarthatják Acnologiát, mert máshogy Wendy minden logika szerint pár oldal alatt halott kell legyen, ez meg nyilván nem fog megtörténni).
Szóval átvezető fejezetnek szerintem tökéletes volt, felvezetett pár dolgot, volt pár epic jelenet, várom a következőt. Eddig ez egyáltalán nem indul rosszul )
Ja, ez tényleg csak egy átvezető fejezet lett. August kattant személyisége meg nekem nem jön be eddig.
slorasil írta:
Kiderül a végén, hogy minden spriggan tag valami csonka család tagja
Átvezető fejezetnek tökéletes volt ez a rész. A Natsu Zeref harc különösen tetszett.
Acno még mindig brutál Wendy-nek milyen arcai voltak már nem kicsit van megrémülve szegény bár meg is értem hisz Acno ellen nem igen tud tenni egymagában (még úgy se ha Erza vele van).
Canáéknál is valami ilyesmire számítottam bár azért egy kicsit megsebesíthette volna August-ot.
A következő részben meg minden bizonnyal Larcade is vissza tér amit nagyon várok érdekes karakter ezért nehogy csak annyit szerepeljen hogy Sting és Rogue leverik. Megszerettem a "kis" fickót .
Wow,ez a fejezett jó átvezető a kövi fejezethez. Acno jelenetek ütöttek . Ritkán látni ilyen durva jelenetet a Fairy tailnél és remélem hamarosan jó pár élővel is ezt fogja művelni.
Acno fanként nem tudtam csalódni és remélem Hiro nem fogja elrontani. Mert Tenrou arc óta nagyon szívemhez nőt a karaktere. Nagyon nagy elvárásaim lesznek.
Zeref vs Natsu egy kicsit a Jövő Rogue vs Natsure emlékeztett .Kezdéskén nem rossz,de többet várok. Mert eddig August többet mutatott.
August vs Gildtars család nekem se tetszett,hogy a Fairy Glitter karcolás nélkül meguszta. Értem én,hogy felhasználó és August nem gyenge,de azért jobb eredményt vártam. Kivéve,ha August nem használt valamilyen mágia elszívást vagy pajzsot.(Mert Luxus egyik legerősebb támadását könnyedén hárította)Így még lenyelem.
Ezek után ez lenne az uccsó arc? Biztos,hogy nem. Nem látok benne annyi fantáziát.
Mostani fejezetnél Hiro nagyon jól megrajzolta Acnologiát xD .Kirázott a hideg, amikor elöször láttam xD
Valóban alig haladtunk előre valamit, de nem volt rossz fejezet, csak kevés. Acnologia jelenete valóban ütött, eddig nem vesztett a varázsából semmit a karaktere. Következő fejezetben remélem azért leesik Erzáéknak, hogy kivel állnak szemben.
Natsu vs Zerefhez nem sokat tudok mondani, mert kb. semmi sem történt. Valószínűleg meg lesz szakítva a harcuk, van egy olyan érzésem.
Teljesen korrekt volt, hogy Cana nem tudta megsebezni August-ot, nem vártam mást. Ellenkező esetben csalódott lettem volna, mert August még nagyobbat esett volna a szememben. Amióta "bevörösödött" azóta folyamatosan csökken a karaktere a szememben. Hát sajnos nem sok kedvencem lett végül a Sprigganból, emiatt kicsit csalódott vagyok. Cana egyértelműen nem azért van ott, hogy segítse a harcban Gildartz-t, hanem inkább, hogy jobban "motiválja". Ez a becsavarodás sem áll jól Augustnak, ettől függetlenül remélem normálisan ki lesz részletezve a harcuk.
A következő rész címe érdekes, jó fejezetre számítok. A felvezetés egyrésze már lement remélem most inkább valamelyik szálra fókuszál rá jobban.
Nekem megint nem tetszett.
Amit Augusttal művel , az egyszerűen karakteridegen, ilyen spontán bekattanás a világon nincs. Mondjuk ezt már Zereffel is eljátszotta párszor.
Ahcnológia meg egy nyomi. Csak így egyszerűen. Nem beteg, csak nyomi.
Eileen megbolondulva is kedvelhető karakter volt - legalábbis számomra - ahogy végül meghalt csak erősítette a szimpátiát , pláne hogy a lányáért feladott mindent amiért előtte sok éven át küzdött. Erre Mashima szerint tök jól néz ki hogy jöjjön az a nyomorék gyík és még rugdossa holtában. Hát köszöntem, soha az életben nem alázott be ilyen szinten egy karaktert a manga folyamán, nagyon kellett ez ám most.
Acno bal karjával most mi van? Itt http://naruto-kun...ail/486/13 mintha visszanőtt volna, vagy legalábbis van ott valami, de azóta mindig úgy van megrajzolva, hogy nem látni a bal karját a köpenyétől.
http://naruto-kun...ail/522/15
August sejtettem, hogy valami ilyesmire gondolt még az előző fejezetben.
A Fairy Glitter inkább egy befejező mozdulat, szóval rossz ötlet volt Mashimától így a harc elején ellövetni Canaval, főleg, hogy látszólag semmi hatása nem volt. És úgy látszik, hogy csak akkor jelenik meg a jel ha használja.
http://mangafox.m...524/5.html
Gray azért mozizik mert végül csak a Lost Iced Shell volt az ütőkártyája és anélkül nincs esélye?
Lucy és Happy meg egyáltalán minek mentek oda?
Durzo írta:
Acno bal karjával most mi van? Itt http://naruto-kun...ail/486/13 mintha visszanőtt volna, vagy legalábbis van ott valami, de azóta mindig úgy van megrajzolva, hogy nem látni a bal karját a köpenyétől.
Ugrás a fórumra: |