A redditen úgy írták a spoilerben. Ugyanakkor Oppai barátunk is feltette a kérdést, hogy vajon feladja-e Goku így? Kiderül két hét múlva.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
laszlo222 írta:
A redditen úgy írták a spoilerben. Ugyanakkor Oppai barátunk is feltette a kérdést, hogy vajon feladja-e Goku így? Kiderül két hét múlva.
Hitelesek a részek címei, Herms twitterén kint vannak. Sajnálom, hogy lesz egy hét szünet, de érdekes részek jönnek.
Hitről jut eszembe, hogy lehet azért volt Gokuval ez a filler visszavágó meccsük, mert a tornán nem fognak megküzdeni. Valaki lehet tényleg elveri Hitet, meg is öli akár, ezért nyomták be elé még a Goku vs Hit visszavágót.
A feladás nincs az eredeti forrásban, az csak teória.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Viszont ez, hogy Toppo közbeavatkozik érdekes lehet. Gondolom Goku nem hagyja nyerni a 9- univerzumot és ekkor fog közbelépni. Kíváncsi vagyok.
)
Valódi ínyencség már most ez az arc! Végre egy erős "rosszfiú" a jók oldalán harcol, és a következő részben még Gohan is bunyózni fog! És hol van akkor még Krillin, C17 meg 18, Tien (!!), és Piccolo, meg Gokuék, az újabb, várhatóan még komolyabb felkészültségükkel?! Meg Zseniális teki, jesszusom! *_*
El.
Vagyunk.
Kényeztetve.
:3
tehenhun. Szerintem attól fog ez függeni, milyen lesz a torna lebonyolítása.
Ha olyan lesz mint a mostani, hogy győzelem esetén is a következő harcos jön, akkor kiegyenlített lehet a küzdelem és tényleg szükség lesz mindenkire.
Ha pedig olyan mint Csámpásék ellen, akkor egy Toppo (mondjuk új nevet, ne csak Hit-et, Gokut, Vegitát),
akkor egy Toppo egymaga kinyír egy egész univerzumot. Mert kizártnak tartom, hogy minden univerzumban legyenek olyan kaliberek mint a most említett 4. A kilences univerzum se egy nagy durranás, ha tényleg a farkasok a legjobbak.
Az első verzió ellen nagyon az szól, hogyha megölnek az első meccsen egy univerzumból 5 harcost, akkor a maradék 5 hogy küzd a továbbiakban?
Szóval én inkább a második verzió mellett vagyok. Pár hét múlva kiderül. Ha a második lesz, akkor nem számítok sokra Tekiéktől. Alapjában gyengék Gokuékhoz képest.
Piccolóban még bízhatunk szerintem, mert ő is azért ha nem is szemmel láthatóan de edzett. Szóval szerintem már ő is olyan ssj2 körül lehet, szóval szerintem ő már jóval erősebb az androidoknál is. Ezért neki még lehet jó villanása. Még az androidoknak is lehet mert senki nem ismeri mire is képesek, főleg elhúzódó harcban.
Amúgy szerintem úgy megy majd ott is mint itt hogy egy mérkőzés lemegy és jön új pár. Így van csak esélyük valamit mutatni a többieknek.
Bár ha jobban belegondolunk ezután a próba után lehet tényleg azt mondani hogy a fele csapatot tényleg ki lehetne zárni, mert hogy most mindenki látja hogy milyen szinttel áll elő egy másik univerzum szóval ő miért küldene gyengébb harcost mint amit most látnak. Azaz ssj2 nélkül szerintem fölösleges harcost oda küldeni, mert tuják már hogy legalább olyan erős a másik univerzum.
Ez azert kicsit buta teoria. Itt van a 9es. Trio de dangers, csak harman vannak. A maradek het milyen szinten lehet, vagy lesz ha ezek harman a legerosebbek. De pl Topporol sem tudjuk h harcos lesz-e. Legalabb is en annyira nem vetem bele magam a spoilerekbe.
Minden esetre ahol lehet erezni a ki-t ott meg lesz az ellenfele mindenkinek.
Na, mindenki a Gohan győzelemről vagy vereségről beszélt, a döntetlenről senki. Szép teljesítmény Gohantól, tetszett a rész.
Attól viszont a fszom kivan, hogy a részek indexképeiben mindig el kell spoilerezni valamit a részből.
Ugyanakkor volt szó arról, hogy majd Goku átmegy kékbe és minden isten nézni fog, Toppoval együtt. Háááát. Ez már most megvolt Gohannál és ha már az SSJ1től így összeszarta magát a farkaska, akkor Goku nem biztos, hogy átmegy kékbe.
Bár az előzetesben volt valami kék fény. Kérdés, hogy a kamehameha vagy a blue volt-e az. Elnézve, hogy Goku játszadozik vele az előzetesben SSJ1-ben, szerintem a 3 elég lesz.
Nagyon jók ezek a részek és ez még nem is a fő tournament
Jó volt ez a döntetlen. Gohan is rájött hogy edzenie kell még, közben meg sem lett alázva, a legjobb döntés volt.
Azt pedig remélem tudjátok mit jelent, hogy van 4 olyan univerzum ami részt sem vesz ? Hát hogy folytatódni fog még bőven a torna után is a sorozat
Gin a 12. univerzum pusztítás istene az egyik kedvencem kinézetre és így hogy ő az egyik legerősebb univerzumhoz tartozik remélem nagyobb szerephez jut jövőben
Tényleg jó rész volt a mai!
Gonatól azt kaptuk amire számítottunk. De én se gondoltam a döntetlenre. De legalább nagy valószínűséggel lesz döntetlen a nagy tornán is hogy kihozzák a páros döntőket.
Gohan meg mehet vére edzeni ahogy eddig is kellet volna méltóan a csillagharcosi mivoltához.
Mivel nem igen értettem a részt de azért megjegyezném. Ha tényleg ki szál 4 univerzum akkor most mi lesz? azokat nem pusztítják el? Akkor eleve miért nem szál ki mind? Miért kockáztatnának?
Másik nem leszólni akarom Gohant, de szerintem Buu erősebb volt és nagyobb erőt mutatott be. Szóval miért ezután a harc után lépnének ki a 4-ek? Igaz lehet emiatt lesznek gyengébb harcosok is a tornán, hogy azoknak is legyen ellenfelük, és lehet tényleg külön ligák lesznek?
Ugrás a fórumra: |