Gondolom elengedték volna, mikor látják, hogy már nincs mit tenni.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Így van, főleg, hogy elég sok mink elmenekült a gáz elől az erdő mélyébe, szóval még mindig voltak csapataik (nyilván esélytelenek lettek volna Jackék ellen, de még éltek), ha Sanjiék nem jönnek, akkor is meg tudták volna azt csinálni, hogy egy-két mink felszökik sutyiban, és kiengedi Raizout.
Gokudera írta:
Elözö héten nem volt új rész. A jövő héten lesz csak.
De ha lenne ma jelenne csak meg
dungeonlord írta:
Jaj neee....hamarosan vége Zounak és utána jön a One peice történetében az egyik legnagyobb szégyenfoltja. Igaz Oda .... éve mi xD .
Uccsó 2.rész tetszett és nagyon szép animációt kaptak.Law-Zorro szívatása nagyon adta xD .
Nami új fegyveről tökre megfeledkeztem.Na ilyenkor becsülöm Ussopot.
Számomra a legnagyobb rejtély, hogy miért ne olvashatna valaki valamit, ami épp nem tetszik neki.
Végig olvastam a Bleachet, pedig egy betűt nem tudtam volna róla pozitívan írni az elmúlt 3-4 évben. Ha az ember ennyit elolvasott valamiből már csak azért is olvassa.
Ha valamit szeretek,arról nem lehet negatív vélemény írni?Másik pedig csak rosszat?Akkor szerintem olvas vissza .
Mert csak 1 dolog nem tetszett!1!Csak 1.
Vicc a dislikeolok közül fél éve után hasonló véleményeket írtak. Szokták kérdezni, hogy akkor most kinek van igaza?
Ha valamit ígért Oda,azt be kéne tartani. One piece se tökéletes ...és sok helyen vérzik.
Jasek semmi gondom veled,de azért miért is nézed egy kicsit nagyot néztem.
Rajongóként mondom ezt.Mert Odában csalódtam.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Másik pedig az animében szintén csak én szoktam dícsérni és próbálom védeni. Akkor megint miről beszélünk.
Szerk:Mind1.
Pont te vagy az, aki rendszeresen dislike-ol igényesen megfogalmazott és jól alátámasztott kommenteket, csak azért, mert nem értesz vele egyet.
Semmi, az ég világon semmi jogod nincs pofázni, ha visszakapod.
Semmi bajom nem lenne a véleményeddel, nem te vagy az egyedüli aki hasonlóan gondolkodik, de annak a véleménynek a megfogalmazásával és az ostoba szajkózásával már sokkal inkább.
Tedd túl magad rajta. Neked nem tetszett, sokaknak meg igen. Ez van.
Vagy legalább ne úgy fogalmaznád meg, mintha egyetemes és elfogadott vélemény lenne. Vannak olyan szófordulatok a magyarban, mint: "véleményem szerint", "bár ezzel sokan nem értenek egyet, de szerintem..." és ehhez hasonlók.
Néha lehetne használni, pláne vitás kérdésekben.
Higgyétek el, hogy én nem szeretek se dislikeolni és se negatív véleményt mondani. Mindig megpróbálok a pozitívan véleményt. Jon ennél több több dislike lett volna,de végül csak 1 nyomtam mindenkinek. Sajnos túl jó szívem van...
Mindenesetre a legnagyobb csalódásom,hogy Oda nem ezt ígérte és ezért vagyok kiakadva. Inkább ne mondjon semmit és kevesebbet csalódtam volna. Mert ez valóban egy mélypont volt számomra. Ez kb olyan,mint Erza.
Mindenesetre itt ezt offolom és reménykedem,hogy nagyon szép animációt kapunk. Mert 2016 óta szép bővített animációkat kaptunk.1-2réssz kivétel.
Vivi pedig jó volt újra látni.
Na most lett elegem és muszáj írnom róla. Mi ez, hogy a 773. rész elejéből 7 perc elmegy a semmivel? Minek, miért? Úgy érzem hülyére vagyok ezzel véve, mint ha egy éve semmi gőzöm se lenne a One Piecehez, vagy mintha még sose láttam volna hogy mi ez. Vagy ez csak marketing? Így akarják bevonni azokat is, akik még egy részt se láttak? (Pl. egyik vasárnap felkelsz házibuli vagy valami után, és gyors megnézed a részt akkor látják haverok, vagy barátnőd is stb..) Ugyan már... Idegesítő időhúzás semmi több.
Ugrás a fórumra: |