Toppoék az igazság védelmezői a 11.es univerzumban,olyasmi banda lehet mint Gokuék. Nem hiszem,hogy bármi ilyet csinálnának.
Persze pár percig Frostról is elhittem anno h jófej
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 Az egyetlen ok amiért Goku használni tudta a kaioken-t ssjb-ban, az az hogy a sima ssj(k)-el szemben, a ssjb-nak közel tökéletes ki kontroll-ja van. Pont ezt (helyes ki kontrollt) tanulták Whis-nél, így tudták egyáltalán elérni a formát. Idézem, "super saiya-jin blue az erő, nyugott elme és a helyes ki kontroll kombinációja". Ha nem hiszed nézd vissza, de úgyse fogod, helyette inkább fújod a magadét továbbra is.
laszlo222 írta:
A kérdés: Gohan ultimate szintje, van olyan erős mint az SSJ3 ?
Jó lehet tényleg úgy van. Én csak azt írtam amit gondolok, ahogy eddig értelmeztem.
Mármint én úgy értelmeztem eddig, hogy ssj-ben azért nem tudta mer nem volt jó a ki kontroll. ez egyezik. Viszont én úgy álltam neki hogy most már elérte a ssjb és tanulta a kí kontrollt ezért volt rá képe. És mivel nem tökéletes még az neki most sem azért volt csak 10 szeresre és nem 100 szorosra. Ebből indultam ki.
De mint mondtam lehet tévedek.
Gondolom láttátok oppai senpai Broly-s videóját, és szerinte a 6-os univerzumból ment a 11-es univerzum igazságosztó csapatába. De arra senki nem gondol, hogy mi van, ha a 7-esből származik? Továbbá ha a 6 vagy 7-es univerzumban van Broly, akkor kellene hogy legyen a másikban is.
Kurosawa írta:
Illetve ha már át tudott menni,azt csakis kaioshin segédlettel tudta és ha már velük kapcsolatba került egyáltalán,az feltételez egy komoly szintet. Jóval erősebb lehet Cabbe-nál.
A csaj Broly nem hiszem, hogy partiban lesz Gokuval és Vegitával.
Azért ők ketten csak legendás csillagharcosok. Ne osztogassuk már az isteni szintet mindenkinek.
Trunks esetében indokolt volt, mert Black csak a szeme láttára ölte meg Bulmát és saját küldetésének érezte a föld megmentését.
Gohan esetében hiába az univerzum a tét, azért az ő tudatában ott van, hogy majd apuci és Vegita megmenti a világot. Gohan esetében egy ultimate SSJ3 szint volna a legjobb. (Már ha létezik ilyen? )
Hát a csajszi a trailerből, aki full úgy néz ki mint Broly.
Ennél már csak az lenne a viccesebb, ha Toyi kibaszna a világgal és tényleg Broly lenne a neve. Bár azt sejtem, fel fog cserélni pár betűt a Brolyból és valami Borly vagy Brylo lesz a neve. Ha jól tudom Toyi nem nagyon szereti Brolyt.
Ugrás a fórumra: |