Doffinak momentuma nem volt G4 után, ha Luffy a legerősebb támadással kezd Doffi one shot. Milliószor lefolytatott vita ez is Mingonak nem volt esélye a G4-os Luffy ellen. Egyszerűen gyengébb Luffynál.
Amúgy nem tudom, hogy jött ez ide. Na mindegy.
Doffinak momentuma nem volt G4 után, ha Luffy a legerősebb támadással kezd Doffi one shot. Milliószor lefolytatott vita ez is Mingonak nem volt esélye a G4-os Luffy ellen. Egyszerűen gyengébb Luffynál.
Amúgy nem tudom, hogy jött ez ide. Na mindegy.
Doffi sok energiát használt fel a kalitkához és a felgyorsítás után megint gyengült,közben még belső sérülései voltak.
Így Doffi hátrányban indult a G4 ellen,de kibírta.
Pontosabban az egész Dressrosa népe és colosseum harcosai és még Fujitora+tengerészet ellen harcolt a Gear 4 közben vagy előtte.Azért ezekről ne feledkezünk meg Hiei.Gondolom ezért nem tudta irányítani Luffyt.Mint régen Jozut.
dungeonlord írta:
Kid pedig egyedül próbálkozott. Részben hősies és részben ostoba volt Kid.
Ez hatalmas hülyeség. Kaidou lepottyant az égből közéjük, egy szál magában. Ott volt 4 (!) supernova, és min. Kid egész csapata, de valószínűleg Apoo és Hawkins sem egyedül jöttek, szóval feltételezhetjük, hogy 3 kalózcsapat, fullosan.
És Kaidou, ahogy Hiei fogalmazta, elverte őket mint a lovat
Összehasonlításképpen, biztos, egészen biztos vagyok benne, hogy ha Kaidou Luffy és Law elé esett volna le, úgy, hogy mind a kettőnek ott van a csapata, Kaidou mára már nem Yonkou, hanem egy félhalott otthagyva a szigeten (és csak azért félhalott, mert ki tudja, hogy meg lehet-e ölni fizikai eszközökkel).
Sőt, szerintem a Szalmakalapos csapat egyedül is helytállna Kaidou ellen, ha egyedül van. Luffy, Zoro, Sanji, Franky, Robin, Usopp, Brook, Nami... nem tudom elképzelni. Már most is elbírnának vele együtt. Mire odajutnak, Luffy
Úgyhogy nem, Kid be lett árazva.
Luffy csak azért nem verte el Doffyt elsőre a G4-el, mert Odanak ez a (rettentő idegesítő) mániája, hogy a végletekig ki kell élezni a végső csatát. Az nem igaz, hogy tehetetlen volt a G4 ellen, mert az ébredéssel meg tudta még akkor is szorongatni Luffyt, de az biztos, hogy egyértelműen gyengébb volt.
Ha Doffyra azt mondjuk, hogy fáradt volt, akkor ez ugyanannyira igaz Luffyra is, szóval ez sem kifogás.
Szerkesztette: Jon - 2017.02.20. 14:23
Egyelőre nem tudjuk mi is történt, amikor lepottyant előttük Kaidou. Szerintetek ne mfurcsa, hogy csak Kid lett elverve, Hawkins meg Apoo meg Kaidou csapatában van? Simán történhetett árulás is, ami rögtön megváltozhatja az ember álláspontját.
Hawkinsról nem tudjuk, hogy Kaidou csapatában van-e, csak Apooról. Valószínűleg elmenekült, legalábbis szerintem, rá vallana, a folyamatos esélylatolgatásaival. De ha nem lettek volna esélytelenek, biztos, hogy harcoltak volna ők is, nemcsak Kid, egy Yonkou ellen szövetkeztek, könyörgöm, annál pedig nincs jobb lehetőség egy Yonkou legyőzésére, hogy egymaga lepottyan közéjük a tisztjei és a hadserege nélkül
dungeonlord írta:
Kid pedig egyedül próbálkozott. Részben hősies és részben ostoba volt Kid.
Ez hatalmas hülyeség. Kaidou lepottyant az égből közéjük, egy szál magában. Ott volt 4 (!) supernova, és min. Kid egész csapata, de valószínűleg Apoo és Hawkins sem egyedül jöttek, szóval feltételezhetjük, hogy 3 kalózcsapat, fullosan.
És Kaidou, ahogy Hiei fogalmazta, elverte őket mint a lovat
Na ezt mondják vak elméletnek Jon. Semmi se látunk a küzdelemből,csak a végeredményt. http://naruto-kun...ece/795/14
Itt kiderült,hogy Kaido nem kötözködik a találkozásnál. Mert Urouge mellett halál lazán elsétált .Mintha mi se történt volna. Kid pedig egy Yonkora hajtott és megkapta. http://naruto-kun...ece/824/12
Itt pedig kiderült,hogy valaki kihívja vagy megtámadja a birodalmát. Azt jól elveri.
Szerintem csak Kid ment neki egyedül,mert csak ő volt bezárva.
Mert Kid olyan mint Luffy,aki nem fél senkitől.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.02.20. 16:20
Ez is csak egy elmélet, és egyetlen dolgon alapul: Hogy Kid egy idióta. De nem úgy, mint Luffy, hanem segghülye, aki öngyilkos akar lenni és a saját csapatát is veszélyezteti. Luffy sosem ment volna neki egy Yonkounak (meg amúgy senkinek sem), ha az nem támad rájuk.
Ellenben tudjuk, hogy a szövetség egy Yonkou fejére vadászott. Ott van mindenkinek az egész csapata. Lepottyan közéjük Kaidou. Kid majdnem meghal, a legénységevel ki tudja mi van, Apoo beosztott lesz, Hawkins ki tudja.
Meg eleve, láthattuk, hogy Kaidou egy idegbeteg. Esélytelen, hogy csak úgy elsétáljon onnan.
Na mindegy, majd kiderül, akárhogy is, abban biztos vagyok, hogy Luffyék állták volna a sarat vele szemben.
Állták volna? Állni is fogják abban biztos vagyok De vissza térve a selytelmes támadókhoz. Azért gondoltam hogy a Germa lépett mert ebben az arcban azon kívül, hogy Sanjit elverték a tesói semmit nem tettek. Az ismertetőben is mikor bemutatták a tesókat akkor sem volt semmi az erejűkről. Ha bejönne a mama terve akkor szimplán hátba lőnék őket ami nem Oda stílusa, plussz Sanji apja szintén tudós van esze, nem hiszem hogy egy ilyen csapdába belesétálna, főled hogy meg lőtték Reijut. De majd kiderül elég hamar hogy kik is tették.
A történet olyan irányba megy, hogy Sanji fogja megmenteni a családját, ezért nem hiszem, hogy itt a Germa nagyon gyanítana valamit, mert különben Sanjitól még ezt a rivaldafényt is elvenné Oda. Mondjuk azt is nehéz lenyelni, hogy az apjuk is ekkora kretén, de el tudom képzelni.
A tesók ereje biztos nem jelentéktelen, de tuti hogy Sanji alázná mindet, szóval nem érzem annyira hangsúlyosnak őket.
Szerintem van olyan démon gyümi amivel ezt is meg tudnák oldani, hogy valamilyen hasonmás netalántán klón üljön ott és vedeljen, vagy egy kicsit tovább fejlesztett maszk ami Sanji szétvert képét is normálossá változtatta. De sok itt ha meg lehetne tudom, csak gondoltam megosztom mert az a 3 árnyék nekem a Germát jutatta eszembe.
olyan démon gyümölcs ami klónokat tudnak létre hozni biztos van,de olyan hogy mind máshogy nézzen ki mint a használó azt nem tudom ( hisz 1 Robin is létre tud hozni) de nem hiszem,hogy a Germá-nál legyen.
Apropó klón gyümi, sztem big Mom egyik gyereke ette meg: http://naruto-kun...ece/854/13 legalsó kép. Sztem a kalapos szmokingos csávó akinek a "fiai" csesztetil a hosszú karú lányt meg egy széken ketten ülnek. Amikor Luffy ellen mentek csak a két kicsi volt ott. Persze lehet csak a nagy Big Mom fia a kicsik meg már az unokái. Just a theory my friends
És amúgy éppenséggel simán lehet, hogy a Germa is tervez valamit a háttérben, ezzel az egészet még egyszer megcsavarva... el tudom képzelni. Logikailag simán lehetséges, Oda ad nekik egy képességet, aztán kész.
Majd meglátjuk. Jövő héten mindenesetre már elkezdődik a buli, még ha nem is az esküvő, de a tervezés meg a nagy találkozások (a Nami-Sanji elég kínos lesz).
Az egészen biztos, hogy a Germa is készül valamire, ha nem így lenne nem Sanjit válsztották volna vőlegénynek, egy olyan embert, akinek a sorsa számukra nem oszt nem szoroz.