NA akkor hibáztam Zenora gondoltam.
De tényleg 18 volt akkor pláne hogy jön ki a 13?
Vagy aztán át lettek számozva? meg csak a testvér univerzumok pusztultak?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
NA akkor hibáztam Zenora gondoltam.
De tényleg 18 volt akkor pláne hogy jön ki a 13?
Vagy aztán át lettek számozva? meg csak a testvér univerzumok pusztultak?
Nyílván akkor más számozós rendszert használtak. Vagy a mostaniak voltak máshogy számozva, pl a mostani 7-es régen a 13-as volt így 6+13-al kijött a 19 (ha 19-nek kellett kijönnie) vagy csak a 13-as fölöttieket máshogy számolták (pl 13+18=31, mivel 31 az visszafele 13). De ennek jelentősége mostanra nézve nem hinném, hogy sok lenne, szóval teljesen mindegy is.
Ki tudja, lehet csak erődemonstráció volt hogy beálljon a mostani rend. Elpusztult 6 lehet lázadt az új rend ellen. Vagy nekik is volt egy erő viadaluk és mind vesztettek.
De ezért is érdekes, hogy az a 6 épen a másik testvér univerzumai voltak-e? Vagy most van pár akinek nincs testvér univerzuma? Ez már csak a pusztítás istenek kinézetéből is gondolom, mert nem mindegyik hasonlít azért egy másikra. Bár lehet a pusztítás isteneknek nincs semmi közük egymáshoz, és hogy a 6 és a 7 pusztítás istenei testvérek csak véletlen.
De ha ez is igaz akár átmehet egy "ember vagy isten" másik univerzumba és lehet annak a pusztítás istene? Jó kérdések.
Lehet oly rég volt a 6 univerzum pusztulása, mely messzebbre nyúlik Beeru és Champa születésénél.
Tán az ő generációjuk az, ahol megszületett a Testvér Univerzum elképzelés.
Bár egyre érdekesebbnek tűnhet a dolog....
Mi szükséges ahhoz, hogy valaki Hakaishin legyen? Annyit tudunk, hogy Angyali mentor/edző szükséges és tán az előző istent le kell győzni/el kell pusztítani.
Mi szülhette azt a helyzetet, hogy a testvérpáros (Beerus/Champa) 2 különböző (testvér) univerzum istene legyen?
Sztem ez a rivalizálás már azelőtt megvolt bennük mielőtt istenek lettek. És persze,hogy követték egymást vagy talán egyszerre lettek kiválasztva/érdemelték ki ez.
Azt is tudni lehet már,hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: a 11es univerzum piros ruhás különítményéből a szakállas fószert már kiválasztották mint lehetséges következő Pusztítás Isten.)
Szóval lehet erről a metódusról is kicsit többet tudunk majd meg.
Na hát kaptunk egy nagyon jó részt. Kiba jó volt ez a rész. Buu még mindig erős és nem könnyű legyőzni.
Kiváncsi leszek, hogy ki az a csuklyás - köpenyes fickó aki elszívta a KI blast-ot minden nehézség nélkül. Miket tudhat, ő tuti valami fő boss lesz
Viszont: BUU mióta tudja a gyógyítást? Azt hittem azt csak Dende tudja a földiek közül. Viszont ez jó, mert ha a 9-es univerzum használhatott drogot, hogy feltuningolja az erejét, akkor Bubu miért ne használhatná a gyógyítást meccs közben?
Vagy a másik, a későbbi tornán ami nem a bemutató lesz, hozhatnak magukkal varázsbabot ami akkor szintén legális lehet.
A köv részből már látni, hogy Gohan szeme megsérül és mivel ebből a részből kiderül, hogy nem érezni a farkasok KI-jét érdekes meccs elébe nézünk. Valahogy biztos megoldja...
Gohan-t SSJ1? ben látjuk? Annyira nem lehet megkülönböztetni nála...
Buu már eleve értett a gyógyításhoz. Még a Z-ben is használta amikor megsérült a kutyája. Azt gyógyította. Meg tán Sátánt is de abban már nem vagyok biztos.
Az meg hogy ssj1 vagy ssj2 hát én már régen mondom, hogy itt a szuperben mióta van ssjb elveszítette a lényegét. Mintha csaj egyféle ssj lenne.
Ugrás a fórumra: |