kristofkristof írta:
Akkor ennyi erővel Namit, Robint és Usopp-ot is kilehetett volna nyiffantani. Bár Nami és Robin megölésének az ellenérve úgy is az lesz, hogy "mer' ők nők.." Usoppot viszont egyáltalán nem lehet kimagyarázni. Önös érdekekből küzdött meg Luffyval és eközben Sanjinak az volt ezzel a célja, hogy elüldözze őket. Jó nyílván nem ez volt a legjobb ötlet, DE(!) nem volt más mód. Van amikor nincsen egy problémára jó megoldás, csak rossz, ez egy ilyen helyzet. És nem, nem védeni akarom, mert ez nekem sem tetszett, de azért komolyan ne essünk már túlzásokba.
Bár az kétségtelen megérdemelte Luffytól azt az ütést, de nem értem miért kellene vezekelnie, miközben az előbb említett 3 személy el van azóta, mint hal a vízben.
Köszönöm Teljesen nevetséges és elvakult Hiei állítása. De legfőképpen elvakult, a csalódottság beszél belőle, mert mást várt Sanjitól, de ez még nem ok arra, hogy kicsit se éljük bele magunkat a másik helyzetébe.
És egyébként mondtam, külön, hogy elhiszem, ha van, akinek nem tetszik, nekem átjött, annak ellenére, hogy Sanji már engem is idegesített. Viszont múltkor amikor Bobbint lerúgta, nagyon reméltem, hogy nem ennyi lesz Sanji "megtérése", hanem kap egy komolyabb jelenetet. És ezt most megkapta, ami nekem nagyon átjött. Nektek nem, oké.
Dungeon- az, hogy valaki sír, mert nem tudja már hordozni azt, az "kislányos" tulajdonság, mi? Éppen az, hogy férfiként akarta egymaga a vállára venni az összes terhet, és nem ment neki, Luffy pedig emlékeztette, hogy nem is kell egyedül menjen, ezért van a csapat.
Tudnám, hogy ha az őszinte érzelem kislányos, akkor minek nevezed Usoppot, amikor gyáva féreg módjára viselkedik.
Miért lenne olyan ostoba Bege? Nyilván nem számíthatott rá, hogy Pekomst megmenti valaki, kétszer is. Bobbint meg látszólag elintézte.
És nem hiszem, egyébként, hogy ő nagyon-nagy erődemonstálás része lesz, pont azért, mert nem hiszem, hogy Big Mommal nyílt konfliktus fog bekövetkezni, ellenben Kaidouval, akit fontos volt felhypeolni.
Nagy szarkavarás lesz itt, Bege is meg fogja szívni, meg Big Mom is, a Germa viszont... már egyáltalán nem gondolom úgy, hogy itt lesz valami harc Sanji meg a Germa között. És ez is mutatja azt, hogy mennyire váratlan és csavaros a szál, mindenki (én a legfőképpen) azt gondolta, hogy itt a Germa lesz leverve, erre... most ott tartunk, hogy ez nem is tényező.
Meglátjuk Még mindig fogalmunk sincs, hogy mi lesz.