Kinek jutott még az az eszébe olvasás után mint nekem?
".. na nemár!"
:/
Ez gagyi volt. Mire számított Sanji? Most minek kellett ez a színjáték?
JÖVŐ HÉTEN NINCS MEGJELENŐ RÉSZ!
One Piece manga
jasek89 írta:
Ez a Bobbin kajak ennyi volt? Sanji egy könnyebbik rúgásától így kifeküdt?
Hát nem lett, nincs ezzel gond, majd valaki más lesz.
Nem volt ez lassú fejezet szerintem, megtudtuk mi lett Pekomsal, Namiék is Luffyék felé tartanak, Bobbin is le lett zárva, és ez által úgy néz ki, hogy Bege is vissza lett hozva.
Sanjihoz meg...
Ejj, nem tudom srácok, amikor olvastam a fejezetet, és Sanji érvelt Luffynak, az járt a fejemben, hogy egyrészt ez teljesen jogos, én is így éreznék, ha kihívtam volna a kapitányomat, másrészt hogy ez csak időhúzás. De amikor Luffy megütötte Sanjit, az valahogy nekem is egy pofáncsapás volt, egyáltalán nem számítottam rá, és mennyire tökéletes párhuzam azzal, amikor nem vágott vissza, tökéletesen mutatta, hogy Luffy hogyan képes értékelni mások helyzetét, és oké, ez tök ugyanaz volt a végén, mint anno Robin esete (vagyis inkább Robin és Usopp keveréke), de őszintén, én mégis majdnem elérzékenyültem, Luffy utolsó két mondata meg hatalmas mosolyra fakasztott.
És nekem ennél nem kell több, örülök, hogy azért Oda adott egy ilyen "katartikus" jelenetet Sanjinak, még ha nem is eredeti a dolog, mert még így is, egyszerűen nagyon szép volt, jó kedvre derített és Luffy még nagyobb lett a szememben, ha ez lehetséges egyáltalán.
És most naaaagy dolgok jönnek
Szerk.:
Egyébként talán pont azért tudott számomra megható lenni az utolsó oldal, mert bár Robin-hoz nagyon-nagyon hasonló szituációban volt Sanji, de Sanji karakterére lett rászabva az egész. Az, ahogy megtörik, és bevallja, hogy ő tudja, hogy mit kéne tennie, de nincs hozzá ereje, és Luffy pedig rámosolyog, és csak ennyit mond, hogy "I mean... that's just you, isn't it?" teljesen összefoglalja Sanji helyzetét és szenvedését.
Ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem volt idióta kretén, mert dehogynem, de mégis, (számomra, meg azért sokak számára) emberi, megérthető és átérezhető volt végig, elrontotta, és most helyrehozzák.
Remélem csak ez volt ilyen felvezető fejezet és a következőben már rátérünk az esküvő napjára ennyi felvezetés után.
Bobbin szálánál adná magát Bege de azért érdemes 1-2 dologba belegondolni. Bege tényleg annyira retardált, hogy nem tanult Pekoms esetéből és csak egyszer lőtte volna meg Bobbint, miközben Pekoms-t elég durván megsorozta és képes volt visszamenni Totlandra? Meg amúgy is mi haszna lenne belőle?
Végül Sanji szálán sem volt igazából semmi meglepő. Bár én kihagytam volna az elején Sanji keménykedését de mindegy, az azutáni dolgokkal megvoltam elégedve. Nagyon boldoggá tenne, ha Sanji mostmár nem ellenkezne, sőt már egyből nem is ezzel a szállal kezdenénk, hanem átváltanánk az esküvő napjára. Ezen tényleg már felesleges mit ragozni ezekután.
Üdv.
Remélem nem gond hogy megkérdezem de az One piece online manga olvasóba mégis mikor kerülnek be a 136 - ik és
585 - ik fejezet közötti híjányzó fejezetek.
Mert lehet hogy ez csak az én véleményem de úgy nem nagyon lehet az elejétől a végéig élvezni egy mangát ha a közepéből több száz fejezet hijányzik.
Remélem megfontoljátok hogy feltegyétek a többi fejezetet is idén 2017 - ben
Tisztelettel
egy lelkes manga olvasó
összességében nekem tetszett ez a fejezet is. Szidhatjátok Sanjit de az érvei meggyőzőek, mondhatnám hogy tények.
Az utolsó 2 mondata Luffynak előrevetíti hogy ha sikerül a terv, Big Mom vérnyomása az egekben lesz és tombolni fog.
Bobbint valószínűleg Bege (és csapata) lőtte le.
Sanji: nos a legjobb képességeivel harcolt azt nem mondta hogy teljes erővel... Szóval lehet hogy más képessége most még nincs.
Biztos, hogy még fogja mutatni Oda őket, kell pár jelenet, hogy megmutassa a csapat egyesülését, és hogy valamit elterveznek. De utána már szerintem is jöhet a következő nap, mert úgy érzem, hogy most Luffyék trükközni fognak, elterveznek valamit Jinbeiékkel.
Nem hinném, hogy Sanjitól ez lett volna a maximum. Ha bele is adta minden erejét, az teljesen más, ha azt szívvel csinálod, vagy nem. Szerintem ezt nemsokára meg is láthatjuk
Tommesz- azért hiányoznak, mert a csapatnak nem volt még erre ideje és energiája. Természetesen úgy nem lehet egy mangát olvasni, hogy kihagysz 400 fejezetet El tudod olvasni angolul, sőt, ha nagyon keresel, akkor magyarul is vannak fent jó sokáig fordítások (azt nem tudom, hogy egészek-e, de majdnem), de mást reklámozni nem akarok, meg amúgy is tilos.
Lassacskán biztosan fel lesznek töltve a hiányzó fejezetek, de az tuti, hogy a rengeteg egyéb mellett nem lesz erő az összesre hirtelen.
Srácok csak én lennék csalódott, hogy ha ezek után Bege meg csapata verné le Big Momot? De most komolyan tudom átrágtuk ezerszer meg teljesen egyet is értek azzal hogy Luffy jelenleg nincs egy Yonku szintjén. Ami Bobbynnal történt vagyis hogy valaki lelőtte ahogy írtátok is Bege vagy a szövetségesei tehették, most akkor valaki kihasználja a Luffyék által generált kis káoszt és teljesen észre vétlenül betámadja a Mamát hol ott Vinsmokékat egy fali rajz figyelte egy rajz skacok. Nagyon érdekel hogy ki lehet az aki ezt meg meri tenni mert akkor a szupernóvák sorrenje változik már hogyha egy szupernóva.
Egyesítve 2017.02.17 07:03:37:
De vam egy olyan megérzésen hogy a Germa lendült mozgásba vagyis hogy a Germa volt az aki lelőtte Bobbynt
Bege kínok közt fog meghalni, ha Mama rájön a dologra. Kizártnak tartom, hogy legyőzze. Ő lesz az erő demonstráció pont, mint Kidék és ezzel mutatja majd meg Luffy mennyivel erősebb. Legalább is nagyon remélem
Katartikus, azóta keresem ebben a fejezetben hol kellett volna ilyen érzésekkel találkoznom, de nem megy. Belőlem egy mély sóhajon és fejcsóváláson kívül még undort váltott ki Luffy aszott kinézete. Mint aki 2 hete nem ivott. Croco-boy szívta őt szét így
Sanji meg abba hagyhatná sírást, mert szánalmas és már unalmas.
Kár, hogy shounen jumpos manga én most kinyírnám Sanjit vezekeljen a bűneiért. Az élete feláldozásával menteném meg a csapatot. Persze ilyen soha nem történik meg.
Hiei írta:
Sanji meg abba hagyhatná sírást, mert szánalmas és már unalmas.
Kár, hogy shounen jumpos manga én most kinyírnám Sanjit vezekeljen a bűneiért. Az élete feláldozásával menteném meg a csapatot. Persze ilyen soha nem történik meg.
Akkor ennyi erővel Namit, Robint és Usopp-ot is kilehetett volna nyiffantani. Bár Nami és Robin megölésének az ellenérve úgy is az lesz, hogy "mer' ők nők.." Usoppot viszont egyáltalán nem lehet kimagyarázni. Önös érdekekből küzdött meg Luffyval és eközben Sanjinak az volt ezzel a célja, hogy elüldözze őket. Jó nyílván nem ez volt a legjobb ötlet, DE(!) nem volt más mód. Van amikor nincsen egy problémára jó megoldás, csak rossz, ez egy ilyen helyzet. És nem, nem védeni akarom, mert ez nekem sem tetszett, de azért komolyan ne essünk már túlzásokba.
Bár az kétségtelen megérdemelte Luffytól azt az ütést, de nem értem miért kellene vezekelnie, miközben az előbb említett 3 személy el van azóta, mint hal a vízben.
Luffy aszott ábrázolását én már az előző fejezet végén sem értettem. Azért nem evett olyan régóta, igaz csak kekszet de abból csomót, noha azt nem szereti. Igaz az is, hogy a G4-et többször is használta és az sok energiát emészt, szóval valójában csak az ábrázolás módjával van egy kis érthetetlenségem. Így tényleg olyan, mintha Crocodile vagy Smoothie kiszívta volna belőle a nedvességet.
david56: Emiatt szerintem egyáltalán nem kell aggódnod. Ha Bege még arra is impotens, hogy a sérült és hátbatámadott "kishalakat" megölje, akkor még a gondolat sem jöhet szóba, hogy legyőz egy Yonkot. Emellett még nem csak az ügyetlenségét kell kihangsúlyozni, hanem ahogy előbb is írtam még Pekomsot sem volt képes megölni, pedig őt eléggé megsorozta (jó persze Pekoms kivédte egy részét a támadásnak), de ezekután Bobbint egy lövéssel akarja elhallgatattni az kész vicc. Tehát nem csak béna, hanem még ostoba is, ez nem jó kombináció egy Yonko legyőzésére. Amúgy komolyan nagyon remélem, hogy nem Bege és csapata volt az, habár most adná magát, de én nagyon csalódott lennék. Akkor Jack megkönnyebbülhet, mert nem ő lesz a legostobább személy a One Pieceban. Bár ebben egyetértek Hieivel, és még lehet, hogy enyhe kifejezés volt, hogy kínok közt fog meghalni.
Ugrás a fórumra: |