De a hsz-em nem is kapcsolódott a Valentin naphoz.
Duma topic 14
Sabaku írta:
A gyerekek nem ünneplik a büdös valentin napot.
De ha már témánál vagyunk, engem már sokkal jobban idegesít a sok fröcsögés arról, hogy 'jaj buzi büdös valentin nap fúfjfúj" mint azok, akik megtartják.
Sabaku írta:
De ha már témánál vagyunk, engem már sokkal jobban idegesít a sok fröcsögés arról, hogy 'jaj buzi büdös valentin nap fúfjfúj" mint azok, akik megtartják.
Na mehet népszavazásra az ügy. Innentől kezdve vagy elmókolják, hogy 2050 után legyen a szavazás, vagy önszántukból lépnek vissza, vagy bevezetik a tömeges agymosó szkinhed berendezést, ami "észhez" fogja téríteni az embereket.
Baszki, a Titanfall 2 valami kibekúrt jó gamm lett. Ötvözte a Portalt+COD+Mass Effect elemeit, és valami telibe baszottul jó lövöldözős ügyességi játék lett belőle. Mármint az egyjátékos kampány. A multi meg csak simán alázza a codot.
Tüntetők szerintem azok lehettek akik felvették a devizahitelt, természetesen felélték majd amikor a kockáztatásuk a kamatokkal nem jött be, akkor rohadjon meg minden bankár meg jogász. : (((
Coelho ha vártál volna azzal a szociológia diplomával, szeptembertől mehettél volna gender studies-ra az eltén. : (((
Sevanna írta:
Talin amikor kérdeztem, hogy ki írta alá szerintem mindenki azt mondta, hogy aláírta. Úgyhogy itt senki nem fog standokat dönteni. Legalábbis, akik a talin ott voltak biztos nem.
Ugrás a fórumra: |