Jó esély van arra, hogy Pedro visszakapja az elveszett éveit, de ez nem biztos, hogy most fog bekövetkezni, ahhoz minimum le kéne verni Big Momt. Vagy ki tudja, lehet, hogy Brook képességével lesz párhuzamban...
Viszont ettől függetlenül Pedro nem lesz tag, ez szerintem is egyértelmű, más karakter, nem illik be szinte semmilyen szempontból. Attól még, hogy várja a világ megváltozását, és hisz abban, hogy ezt Luffyék fogják elhozni, egyáltalán nem mutatkozik semmiféle vágy benne aziránt, hogy tag legyen.
Ellenben ugye Carrott.
Dungeon azt akarta mondani, hogy ugye nem lehet véletlen, hogy az anime pont neki ad ennyi plusz jelenetet (nemcsak a linkelteket, tényleg sok plusz jelenetet kap, főleg Luffyval). Persze lehet, hogy csak azért, mert ugye meg fog szökni velük Zouról, és azt akarják, hogy nagyobb figyelmet kapjon a karaktere, másrészt én is szeretném azt hinni, hogy a Toei-nél tudnak valamit, amit mi még nem, és ez alapján bővítik ki az egyes karaktereket-jeleneteket, nemcsak random.
Magyarul tudják, hogy tag lesz, és ezért szánnak már rá az elejétől nagyobb figyelmet, hogy a nézők figyelmébe tolják.
Meglátjuk. Ahogy telik amúgy az idő, egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy tag legyen (mondjuk még így is simán valószínűnek tartom), mert már majdnem az egész szál eltelt, és nem igazán csinált semmit, Oda nem foglalkozik vele nagyon. Amikor megszökött Luffyékkal, ott pedig már szinte tényként kezeltem a csatlakozását, pedig azért ez messze nem ilyen egyértelmű.
Mondjuk simán lehet, hogy csak Kaidou ellen kap majd nagyobb rivaldafényt. Meglátjuk.