Luffyékhoz tag nem lesz csak az akik ideig velük tartanak és azt mondják hogy onnantól barátjuk és társuk.
One Piece manga
Azt mondja hogy mostanában csak ideiglenes társuk lesz, nem lesz új tag. Am érdekes hogy megint ide jutottunk... Caesar kelleni fog a gáz ellen Wanon, ez szinte biztos -egyetértek Hiei-jel,
velük kell valahogy tartania. Jinbe azt mondta nem csatlakozhat MÉG mert van fontos elintéznivalója (big mom), ezt elintézte szóval vagy meghal vagy csatlakoznia kell. Eléggé fail lenne ha kirendelnék a fishman island-re hogy védje a helyet amíg Big Mom még hatalmon van, vaaaaaagy már átnevezik Mugiwara birtoknak és Jinbe lesz az őrző. Ez unalmas megoldás lenne de reális. Carrot... ő már Zou-n szólni akart Luffynak de nem jött össze. Régebben Luffy mindenkit meghívott, most meg senkit (kivéve Jinbe oyabun).
Visszatérve a pónitáblákra: Robin elsődleges feladata segíteni Luffyt hogy kalózkorály legyen - út pónitáblák. Második hogy megtudja mi van az eltűnk korral. Harmadik pesig a további kis foszlányok. A karakter jóformán ezért van - akkor miért nem tájékoztat? Olvasott már sokat, mit tudunk? Jó lenne összegyűjteni... Jinbe a fishman islandről vitte a táblát? Gondolom Robin megmondta hogy miről szól, és így a nagyfőnök nyugodtan vihette a tudást. Itt van már több mint 800 rész és SEMMIt nem tudok ilyen téren - jó pár dolgot igen, hogy volt pl Joy boy meg stb, de ez nem sok és ez zavar. Remélem nem hallgat el semmit.
Láttuk Brook jegyzeteit. Nem 2 oldal... Az út tábla szerintem nem csak utat jelöl. Am mi van ha nem szó szerint kell érteni az utat? Ki lett mondva hogy koordinátákat adnak meg? Hajnal van nem emlékszek. Csak mert ha nem, akkor lehet valami találós kérdés vagy kincskeresés ilyesmi lesz, ami az élet nagy tanulságát adja - eltűnt kor - plusz elvezet Raftelre ami végül nem lesz más mint egy lakatlan kis sziget egy táblával, hogy One Piece lényegében az út ami eddig elhozott plusz akár egy új tábla ami összekapcsolja és egységesíti a táblákat.
Huh ez most így sok volt nem tudom mennyire volt értelmes de megvannak az ékezetek is. szép napot! Valaki véleményezzen ha lehet..
Mivel nem tudunk eleget erre nehéz bármit mondani. Robin biztos nem hallgat el semmit egyszerűen nem tiszta a kép így nincs miről beszélni. Ő maga se tudja ki az a Joy Boy például csak, hogy tett egy ígéretet amit nem teljesített.
Casearnál meg nem a tagsága lényeg, hanem, hogy lebecsülik a értékét. Oda nem véletlen mutatta meg, hogy elakar menni és hogy Mama kedvéért kísérletezett a gyerekeken, ha nem lenne fontos simán kihagyta volna.
Pudding esete a Lolás visszaemlékezésnek még mindig nincs értelme tuti nem azért csinálta, hogy az olvasókat megvezesse, hiszen nem egy szereplőnek mesélte Pudding, hanem csak mi láttuk. Szóval annak is jelentősége lesz, ha nem elég szánalmas lépés lenne egy Oda kaliberű embertől. Profi nem csinál ilyet.
Ezzel azt akarom mondani, hogy Oda azt akarta mind a két esetben, hogy tudjunk róla.
Germa66 írta:
Am srácok, csak én vagyok vak vagy a fejezet végére tényleg nem volt írva hogy kövi héten nem lesz? pedig ez volt a harmadik hét jövőhéten elvileg szünetelnie kéne.
Egyébként az elmúlt fél évben nem nagyon voltak szünetek, ha visszaemlékeztek, csak pont most újév legelején.
Én tökéletesen értem, hogy Ceasarnak milyen szerepe lehetne, senki nem vitatta, hogy messze ő a legalkalmasabb a gáz eltüntetésére, de csupán ezért kéne magukkal vinniük. Semmilyen más ok nincs erre. És ezt meg megoldhatják máshogy is, ha Oda nagyon akarja. Az sem biztos, hogy az a gáz el lesz sütve még egyszer (bár tényleg valószínű, de ki tudja).
Fú, köszi azt az oldalt, nekem teljesen kiesett, hogy mik a Rio Poneglyphek, meg hol kaptunk róluk infót. Ha megtalálod azt az oldalt, mindenképpen linkeld be Köszi Lad.
Egyébként a Minkek nem vetik meg a kalózkodást...ezt honnan vette itt valaki? Nekomamushiék is kalózok voltak, Pedro is kalóz volt, és most Pekoms is az.
A minkek az embereket vetik meg, legalábbis ez a szóbeszéd volt róluk még Zou legelején, de még ez sem feltételnül igaz, szóval szerintem itt valami összekeverés volt.
Szünet 3-4 hetente szokott lenni, szóval nem kell meglepődni, ha a szünet utáni harmadik fejezetnél még nincs kiírva, hogy szünet lesz. Bár párszor volt már félreértés, hogy nem írták ki, hogy nem lesz fejezet és végül valóban nem lett, azonban ez nem ritka.
czera írta:
Visszatérve a pónitáblákra: Robin elsődleges feladata segíteni Luffyt hogy kalózkorály legyen - út pónitáblák. Második hogy megtudja mi van az eltűnk korral. Harmadik pesig a további kis foszlányok. A karakter jóformán ezért van - akkor miért nem tájékoztat? Olvasott már sokat, mit tudunk? Jó lenne összegyűjteni... Jinbe a fishman islandről vitte a táblát? Gondolom Robin megmondta hogy miről szól, és így a nagyfőnök nyugodtan vihette a tudást. Itt van már több mint 800 rész és SEMMIt nem tudok ilyen téren - jó pár dolgot igen, hogy volt pl Joy boy meg stb, de ez nem sok és ez zavar. Remélem nem hallgat el semmit.
Láttuk Brook jegyzeteit. Nem 2 oldal... Az út tábla szerintem nem csak utat jelöl. Am mi van ha nem szó szerint kell érteni az utat? Ki lett mondva hogy koordinátákat adnak meg? Hajnal van nem emlékszek. Csak mert ha nem, akkor lehet valami találós kérdés vagy kincskeresés ilyesmi lesz, ami az élet nagy tanulságát adja - eltűnt kor - plusz elvezet Raftelre ami végül nem lesz más mint egy lakatlan kis sziget egy táblával, hogy One Piece lényegében az út ami eddig elhozott plusz akár egy új tábla ami összekapcsolja és egységesíti a táblákat.
Laci38 írta:
Szerintetek zoro-nak lesz királyi hakija
Ugrás a fórumra: |