Lehet, hogy Erza volt a csata végső győztese, viszont itt erőben alulmaradt.
Fairy Tail manga
Germa66 írta:
Az a tűz ami szétolvasztotta az arénát elvileg gyenge kis lángocska END pokoli tüzéhez képest Erzának mégis virul a karja. Már neharagudjatok de az hogy ebbe belekötök sztem abszolút jogos. De ha ti ezt élvezitek akk egészségetekre.
Oliver: Mint írtam Erza volt a legnagyobb problémám. De másodiknak felhoztam Larcadet is. Most ne mondjátok hogy bennetek nem ment fel a pumpa amikor azt az embert aki Zeref fia és úgy lett beharangozva mint a titkos fegyver Acnologia ellen ugyan az a támadás készíti ki mint a sabertooth egykori mesterét, és a legszánalmasabb sárkányölő teszi ezt vele. Kajak még Rogue is többet ér mint Sting. Bloodman szétkente a száját az egész sabertoothnak akkor nehogy már a legerősebb sprigganoknak gondot okozzon.
Amikor Natsu kiütötte Dimariát, na az is egy vicc volt. Lehet valakinek bármilyen ereje aki megtudja állítani az időt az ellen esélye sincs. Ezt már korábban sokan leírták hogy túl op a képessége és valóban az. A gray vs invelről meg már nem is beszélek.
Ja és ha már feltámasztja Mashima Serenát akkor mutassa már be a full erejét és utána mossa fel a padlót vele Gildarts mert úgy sokkal hatásosabb és hiányérzetünk se marad. Kajak minek írta egyáltalán hogy 8 lacrima van a testében amikor 4et mutat? Semmivel nem vont volna le az értékéből tekintve hogy Cobra és Laxus is milyen erős eggyel.eggyel.
AFR írta:
A két oldalon amit linkeltél csak azt mondják hogy a mellékhatás a mag növekedése. A meglétére ezen oldalakon nincs utalás h mellékhatás lenne. Persze arra sincs h nem az.
Am csak én csalódtam amiatt hogy bár a melltartót levette de a bugyi Lucyn maradt![]()
![]()
De a Fairy Tailben valószínű úgy van, hogy ha valaki túl erős, akkor lehet akármilyen hax mágiád, nem tudsz nyerni mert a másik egyszerűen túl erős és kitör belőle. http://naruto-kun... Vagy egyáltalán nem is hat rá.
igaz voltak más műfajú jelenetek bár nem emlékszek hogy lett volna olyan ahol még az alsó is eltűnt volna a melltartóval együtt. bár ahogy mondjátok a fanservice fontos!
AFR: a lényeg hogy elvileg END eltűnt Natsuból - nagyon úgy beszélnek róla bár az ereje ettől még megmaradhatott benne. Ettől még a sárkányölő mágiája megmarad neki.
Oké, igazad van, szó szerint tényleg ezt jelenti. De a kontextusból szerintem világos, hogy ezek mind mellékhatások.
Figyelj, ha most arról vitatkozunk, hogy mag nélkül lehet-e sárkányölő mágiát használni, azaz Natsu tud majd-e használni mágiát, a válasz egyértelműen igen.
És egyébként a fanservice egyáltalán nem fontos Néha persze vicces, meg nem árt, de Mashima nagyon gyakran túltolja, és ezzel elveszi a figyelmet a lényeg elől fontos pillanatokban. Semmi másra nem szolgál, mint a fanokat kiszolgálni, ahogy a neve is mondja.
Mondjuk a FT-el kapcsolatban semmi bajom általában a fanservic-el, a manga stílusa, de máshol sokszor zavaró tud lenni.
AFR írta:
Dimariával az a baj hogy ő nem Natsun és a többieken használt mágiát hanem magát az időt állítja meg.
Más mint Racer aki az időérzetedet manipulálja.
Pontosan. Egyébként ha valamit, akkor (legalábbis véleményem szerint) ezt nagyon elcseszte Mashima, hogy olyan mágiákat ad az ellenségnek, amik elvileg kivédhetetlenek, aztán meg elüti őket annyival, hogy "ja, hát ha nagyon erős vagy, akkor egyszerűen kiégeted magad belőle).
Mert ha tisztán a logikát néznénk, Dimaria legyőzhetetlen (oké, ha csak nincs még egy időmágus a közelben), és Brandish is. Sőt, amúgy Jacob is elég problémás, ha nincs térmágia használó a közelben.
Pont az volt a lényeg eddig, hogy szinte bárki legyőzhet bárkit, és ez itt borulna, ha be lenne tartva a logika, de hát nyilván nem lesz, ahogy Durzo is mondta, egy bizonyos szint után úgy látszik, hogy a "szabályok felett állsz".
igaz voltak más műfajú jelenetek bár nem emlékszek hogy lett volna olyan ahol még az alsó is eltűnt volna a melltartóval együtt. bár ahogy mondjátok a fanservice fontos!
bakod
Ahogy Durzo linkelte. Zirkonis előszeretettel robbantott le mindent az emberekről. Meg az összes fürdős jelenetnél is úgy vannak.
Jon
Az egyértelmű h fogja használni én arra utalok h lehet nem tűntek el a magok.
Durzo
Ha megállítja Dimaria az időt. Ak neked megállt az idő. Hogy aktiválsz mágiát az álló időben? A megállított időben rajta kívül mindenki cselekvőképtelen. (Kivéve vmiért E.N.D,)
Én sem tartom feltétlenül rossznak, hogy egy bizonyos szint után az általános szabályok nem érvényesek rád, meg erre láttunk is utalást, pl. amikor Natsu kiégette magát Zero mágiájából, vagy Zeref mágiáját is elégette. Oké. De egy olyan "mágiát", ami a szerveidre hat, hogyan "égeted" el? Logikailag.
De amúgy még ezzel sincs gond. Azzal már sokkal inkább, hogy akkor alig-alig van olyan ember, aki esélyes ezek ellen az OP mágiák ellen. Pl. Brandish akkor egy szempillantás alatt megölhette volna Lucyt, ha akarja. És elvileg Natsut is, amúgy.
Lehet, hogy azért, mert a lacrima az csak egy mesterséges mágiát biztosít. Ki tudja.
Hiba volt egyébként behozni ezt a sárkánymagot, láthatóan több ellentmondást szült, mint amennyit megoldott.
Már nem azért de hol volt bárhol is írva hogy Natsu képes bármilyennemű mágiát elégetni? Ennyi erővel Ancselam átkát is pirózhatná és minden meg lenne oldva. Az meg hogy neked logikus az hogy azt a szót használod hogy megfagyasztja az időt az nem teszi logikussá azt hogy kijön belőle azáltal hogy felolvasztja. Ha azt a kifejezést használjuk hogy megállítja az időt máris értelmetlen amit mondtál.
Am igen Mashima esetében valóban ez az igazság hogy egy bizonyos szint után kivételek vannak de ennyi erővel csinálhatnák azt is hogy megint sírva egymásba kapaszkodnak aztán csinálnának egy Fairy Sphere-t és azzal végiggurulnának a világon és mnden gonosztevőt palancsintává lapítanak.
Nineheart mágiája azzal lett legyőzve hogy Erza csúnyán nézett. Brandish egy másodperc alatt eltudná taposni az egész világot. Invel jege felsőbbrendű mindenkiénél de mivel Gray bedurcizott ezért az övé erősebb lett. Oké hogya főszereplő nyerjen meg ilyenek de akk ne ilyen erők ellen könyörgöm mert ez lehetetlen. És itt jön be a Bleach szindróma. Ott is olyan ellenfelet alkotott Kubo akit nem lehet legyőzni. De azért legyőzik. És nekem ezért fáj ez a manga. Legalább Juvia meg Gajeel meghalt volna akk lenne súlya az egésznek. Ezt még a Naruto is bevállalta. Mekkora űrt hagyott már maga után Shikaku, Ino apja meg Neji.
Itt http://naruto-kun...ail/294/25 és itt http://naruto-kun...ail/464/10 . És nem azért írtam, hogy megfagyasztja az időt, hogy logikus legyen az, hogy kiolvasztja. Egyáltalán nem is írtam olyat, hogy megfagyaszt és kiolvaszt. Én ezt írtam:
Láttuk már, hogy Natsu képes mágiát elégetni és az időmegállítás is mágia.
Úgy képzelem el Dimaria mágiáját, hogy amikor használja, akkor ott van a térben és ha Natsu beborítja magát lángokkal, akkor tud mozogni a megfagyott időben.
Durzo
Ha megállítja Dimaria az időt. Ak neked megállt az idő. Hogy aktiválsz mágiát az álló időben? A megállított időben rajta kívül mindenki cselekvőképtelen. (Kivéve vmiért E.N.D,)
A sál szerintem valami védőmágiával van ellátva ami egyszer megvédi Natsut az átoktól. Wendy képes helyreállítani ezt.
Valszeg hatással van mert az az életet lopja el vagyis a lélekre hat a pikkelyek semmit se érnek. Persze ha van logia (Dimariának időmegállításánál nem volt)
Ugrás a fórumra: |