Ez , az utolsó gondolat ,hogy Reiju örökli Germát nekem is tetszene!
One Piece manga
Ohh Zoro Epic borító meg Chopper is laza azért Zoro mellet. Ugy vettem észre hogy sikerült megbeszélnetek a fejezetet, a folytatást fedi homály. Én arra gondoltam hogy Nami elmondja a többieknek hogy hol van Luffy így már csak Brook hiányzik a csapatból. Meg is van az oka annak hogy harcba keveredjenek a Mamával amint azt már írtátok. De szerintem nem fogják megvárni az esküvőt ellen támadásba kezdenek amint Luffy és Sanji is csatlakozik a csapathoz, meglepetés támadás. Valahogyan a Germát maguk mellé kellene állítaniuk Luffyéknak , mert kelleni fog a támogatás a harcban. Ami pedig hogy Jinbei csatlakozzon még mindig esélytelen szerintem.
szerintetek elképzelhető mondjuk az a megoldás mint ami Dressrosánál volt a hoz hasonlóan Reiju megörökli az egészet és feloszlatja. De akik voltak BM könyvtárában azok közül néhány személlyel alapít egy kalóz csapatot és szövetségre lép Luffyval.
De én is úgy érzem itt már bármi megtörténhet. Megannyi lehetőség van
Ki tudja. Szerintem sem kell feloszlatnia feltétlenül a Germát, bár azzal egyetértek, hogy az embereket nem "produkálná" tovább. De jó célra is felhasználhatná ezt a hatalmat, ahogy Hiei is mondta.
Hát, ha rá fog jönni, hogy Sanjinak segítségre van szüksége... akkor elképzelhető. De ki tudja, hogy most mi lesz, nyíltan szembeszáll Sanji Big Momékkal, vagy eljátsza a szerelmes bolondot az esküvőig, és ott fognak lépni valamit. Egy-két fejezeten belül kiderül.
Ha nyiltan szembe szállnak ha meglepetés formájában akkor is kellenek a Germa harcosok, meg nem hiszem hogy Oda sensei most kezdene el egy komplett család kiírtást. Kellenek Luffyéknak a szövetségesek, meg Big Mom meg mondta hogy Luffyékkal is végezni akar. Sokat beszéltük hogy nem Luffyék fogják most Big Mom-ot legyőzni kevesen vannak de jelen állás szerint a meneküléshez is kellene emberek mert Brook ott van a Mamánál. Ha nem is az egész Germa de szerintem mondjuk erre még nem volt utalás de ha Reijunak vannak katonái (mint a kalózbandán belül a paramcsnokoknak volt, ahogy Ace-nek vagy Marconak) akkor ők Reiju parancsára segítik luffyékat. Ugy tűnik hogy itt is lesz egy Red Wedding ha az esküvőn lépnek.
Kosz a tippet.
mar elegregen volt mikor utoljara neztem ,mert vartam hogy haladjon a tortenet es igy hogy irtad eszembejutott hogy en is ott neztem regebben csak most a googl-re hagyatkoztam es nem hozta fel talalatnak regen pedig elso volt a talalatok kozt. A lenyeg hogy most mar elmentettem .
Nevetségesnek találom,hogy mindenki alábecsüli Germán erejét.De most komolyan skacok,Germán birodalomról semmit se tudok.Akik az újvilágban híresek,azok nem kis halak és Sanji vérszerinti testvéreiről beszélünk.
Még Big mom katonái is elismerték az erejüket és a képességüket. Másik pedig Sanji apja nagyobb iq bajnok,mint Ceaser. Így gondolom felkészült Big Mom ellen(1-2képkockán beszéltek róla)
Mink vs Jack harc során kiderült,hogy nem csak erővel, de ésszel is lehet nyerni.Elég egy jó fegyver és win .
Sok önként feláldozó embere van a Germannak és gondolom sok fegyvere lehet.
Mindenesetre itt nem German,hanem Big Mom bukása lesz.Itt lesz az 1 Yonko küzdelem és nem Kaidonál. Majd meg fogjátok látni.
Ugrás a fórumra: |