Szerintem nem fognak átkerülni máshova mindenki marad ott ahol van csak visszanyeri az eredeti méretét a földrész.
Hisz ha belegondolunk a "teleportáció" egy egszeri dolog már megtörtént, nem kell mágia a fentartásához.
Fairy Tail manga
Jon írta:
Nem gondolom úgy, hogy August és Eileen túlhypolt lenne, sőt, szerintem végre két ellenség, akik méltók a hírnevükre, és akik egy kis drámát és izgalmat tudnak csempészni a mangába.
Ez egy jó kérdés hisz akkor Gajeel szó szerint a halálba zuhanna vissza. Natsu vissza kerülne August-hoz ami nem lenne túl előnyös számára. Acno meg ahol Eileen-nel találkozott. Sok ember veszélyben lenne ha vissza álna a Universe One.
Így van, nem időmágia. A földrész visszaáll az eredeti formájára, vagyis pl. a palota visszakerül a fővárosba, és így tovább. De a karakterek azóta már mozogtak. Tehát mondjuk Natsu elmozdult x-ből y-ba, akkor oda fog kerülni, ahova Y eleve tartozott, és nem Augusthoz. Gajeel sem fog visszakerülni a halálba, hiszen nem az alvilágból hozták vissza, hanem a mágia használata közben megváltozott a földrajzi helyzet, ezért kikerült Bloodman mágiájának a hatásköréből (amúgy ez egy gyenge magyarázat Mashimától, legalább azt ne mutatta volna, hogy bezárul a mágia, de mindegy, nyeljük le).
És amúgy igazad van, Dimaria tényleg méltó volt a hype-hoz.
Wandor- akkor szerinted a földrész ilyen alakban maradna az örökkévalóságig? Én nem hiszem. Ha Eileen halála nem elég a visszacsinálásához, akkor Eileen maga fogja semlegesíteni a mágiát a halála előtt. De az tuti, hogy Fiore nem fog ilyen alakban maradni )
Egyébként még annyit, hogy egy ilyen karaktertől, mint Eileen, szerintem az öngyilkosság a legméltóbb halál, nem értek egyet, hogy ez kicsinyes, vagy akármi. Kifejezi a tragédiáját és megtartja a karakter méltóságát a bukása után is, hiszen nem tudták legyőzni.
de ha nem az eredeti helyükre mennének vissza akkor hova? Egyébként Gajeel valszeg a harctérre visszatérne. mert bár egy jó részét elnyelte az alvilág részben még a földön volt.
Persze az is elképzelhető hogy arányosan az elmozdulással a kontinensen térnek vissza.
bakod írta:
de ha nem az eredeti helyükre mennének vissza akkor hova?
Jon írta:
A földrész visszaáll az eredeti formájára, vagyis pl. a palota visszakerül a fővárosba, és így tovább. De a karakterek azóta már mozogtak. Tehát mondjuk Natsu elmozdult x-ből y-ba, akkor oda fog kerülni, ahova Y eleve tartozott, és nem Augusthoz.
Jon írta:
Wandor- akkor szerinted a földrész ilyen alakban maradna az örökkévalóságig? Én nem hiszem. Ha Eileen halála nem elég a visszacsinálásához, akkor Eileen maga fogja semlegesíteni a mágiát a halála előtt. De az tuti, hogy Fiore nem fog ilyen alakban maradni)
Oké, az emberek a szó szoros értelmében maradnak ott, ahol vannak (aki pl. a fővárosban van, az ott, aki a céhben, az ott, aki Magnoliában, az ott), csak hogy ezek a helyek kerülnének vissza az eredeti helyükre. Úgyhogy két karakter simán elkerülhet egymástól, akik eddig egymás mellett voltak, vagy közel egymáshoz, és fordítva, távol lévő karakterek hirtelen újra közel lehetnek egymáshoz.
De tökmindegy, majd meglátjuk, hogy mi lesz, általában Mashima nem szokta túlbonyolítani a dolgokat.
akit érdekel itt a link :
https://yonkoupro...521/page/1
Nem sokat haladt a történet így is.
Universe One mágia visszaállt, de így is más helyre kerülnek a karakterek ha már Natsuék Lucy házába kerültek.
Akkor Hisui is visszafog változni emberré.
Gajeel + Levy együtt van.
Én nem igazán vágom most mi történt Szóval valaki elmagyarázhatná. Natsu megtagadta mindkét magot vagy elfogadta mindkét magot amik igy egyesültek? Ha az utóbbi akkor END-nek annyi, de elég nagy buffot kapott a tűzsárkány erejéhez.
Hát sok dolog eléggé ködös még hisz az angol tudásom nincsen a toppon de egy szép Erza-Wendy jelenetett láttunk ami viszon aranyos volt. Natsu meg újra akcióba lendül aminek én csak örülök . Eileen meghalt ami nekem picit csalódás mert megszerettem a karakterét
. Az Universe One-hoz annyit hogy mindenki oda került vissza ahol volt a csata kezdete elött vagy mi?
Ez a része nem tiszta még.
Ez érdekes fejezet volt. Kicsit csalódott vagyok, de titkon azért gondoltam hogy a teljes választ nem kapjuk meg Natsut illetően. Örülök hogy a végén Igneel volt vele igazi apaként viselkedett. Nagyon kíváncsi lennék az első találkozásukra
Ha jól értelmeztem akkor mindkét mag felszívódott ( megsemmisült), a kérdés számomra hogy most akkor mi is Natsu. Simán ember bármiféle képesség nélkül? Ez kilőve mivel fejezet végén azok ugye lángok voltak. Akkor maradt sárkányölő és a démon cucc végleg eltűnt? Zeref igaza lett, valóban Natsu választhatott, engem csak az zavar hogy Zeref tudjuk mennyire okos és szeret tervezni. Vajon tudta hogy mi lesz Natsu válasza és minden az ő tervei szerint alakul Natsu azt válaszolta hogy ő nem akar választani, Ő ember, Ő Natsu Dragneel. Erre Igneel szerint a helyes választ adta. Mit takar ez a helyes válasz? Van egy sejtésem hogy erre lehet csak akkor kapunk választ ha Natsu szembe kerül egy erős ellenféllel( August,Zeref,Achnológia)
Szerintem ha a sárkány és a démon mag nem olvadt össze, akkor nem tudom milyen power up-pot fog kapni Natsu, mert így esélye sincs szerintem a testvére ellen, Achnológia ellen meg pláne nincs.
Az azért érdekes dolog hogy Az eredeti Natsut nem is ismertük, nem tudjuk milyen jelleme volt egyáltalán volt-e képessége
Eileen-t sajnáltam, de szerintem a story végén lehet teljesülni fog a kivánsága és Erza az Ő nevét fogja adni a lányának, nekem ez tetszene
Dungeonlord, Jon nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre a fejezet kapcsán
Hát...ez a fejezet nem sokat mondott. Sajnálom Eileent, szerintem nem kellett volna még meghalnia...de ez van. :/
Ez a Natsus dolog meg...azon gondolkoztam, hogy mi van, ha azért akarta Zeref, hogy Natsu sárkányölő mágiát tanuljon, mert tudott a sárkánymagról, és eleve úgy gondolta, hogy az majd kiüti a démonmagot, és így Natsu megmenekül, ha végez vele, hiszen így már nem démon, hanem ember, és nem hal meg ha Zeref igen. Feltéve ha Natsu úgy dönt, hogy ember akar lenni, mint ahogy itt az ki is derül. Talán ezért mondja Igneel, hogy ez a helyes válasz? Mert ezt ketten tervelték ki Zereffel?
Kíváncsi vagyok nagyon, mi lesz ez után.
Ugrás a fórumra: |