Durzo írta:
Nyilván nem úgy értettem, hogy le tudnák győzni. De írtam is, hogy max besegíthetnének. Gajeel árnyékká tud változni, Laxus villámmá, Minerva pedig el tudja téríteni a mágiát/elteleportálni magát az útjából. Szóval ha Gildarts egyedül nem bírna vele, akkor ők tudnának segíteni, mert a képességeik miatt nekik van a legnagyobb esélyük kivédeni/elkerülni August támadásait. Gajeelt és Laxust pedig nem nézném le. Nem tudjuk, hogy a DF és a vörös villám mennyire erős, tekintve, hogy alig láttunk belőlük valamit.DE! Bloodman immúnis volt a fizikai sebzésekre, Wahl pedig a villámra. Vagyis amíg nem használták a DF-et és a vörös villámot addig nem igazán okoztak sérülést, utána viszont pillanatok alatt leverték őket. Gajeelnak meg nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Úgy volt, hogy megemésztette az antimágia részecskéket. Gerardról meg csak annyit írtam, hogy akart még valamit csinálni(annak érdekében, hogy megvédje Erzát, de az ő harcának már vége), azt már nem, hogy fog is.
Én azért biztos mi biztos, felkészülnék a fejfogásra, mivel August legyőzése is valami Erza-Wendy-Eileen stílusú támadás lesz mindannyiunk kedvenc FT tagjai ellen.
Troll tipp : Lever mindenkit, majd átbukik egy képzeletbeli teknősön és átrepül egy dimenziókapun Bulma ölébe. Vegeta persze egyhiteli, mivel "That's my Bulma" . trolloff...
Olyan érzésem támadt, hogy túltolta a két legerősebb pajzsot kissé Mashima. Még mindig ott van egy Zeref, egy Achnológia... Utóbbit elképzelésem sincs hogy állítják meg - pláne úgy hogy August is esélytelennek titulálta magát a csúnya kis gyíkkal szemben.