A cyborgoknak annyi előnyük van, hogy kimeríthetetlen KI-vel rendelkeznek és sosem fáradnak el. Ha elég rafináltak, simán kifárasztják az ellenfeleiket, majd könnyűszerrel legyőzik őket.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
A kiborgokkal kapcsolatban arra gondoltam, hogy a téri-idő szobájában nagyon állatra bírnák gyúrni magukat, mert pihenés és evés nélkül is végigedzenék az időt.
Egyesítve 2017.01.30 23:46:32:
Nekem az új opening sem tetszik, meg a mostani sem jön be. A régieket nem übereli semmi.
WE gotta power[url] https://www.youtu...SOjj8Q_9b4 [/url]
is sokkal jobb, mint a mostani, vagy az új lesz.
A cha la-head chala-t pedig meg sem említettem!
https://www.youtu...HnfX1RmZX8
Mindegyiket üti a mai napig!
Egyesítve 2017.01.30 23:52:30:
Még a Gt openingje is sokkal jobb, mint a super mostani és leendő songja!
https://www.youtu...JcuDgVYjgI
Nekem bejön az új OP. Tipikus anime opening, bár a régiek a nosztalgia miatt is felejthetetlenek
Egy kis off:
Mjay50 vagyok/voltam, de valamiért letiltották a fiókomat. Azon kívűl hogy ide kommenteltem sokszor,mert találtam egy helyet, ahol meg lehet beszélni a Super történéseit hétről-hétre, ráadásul értelmes emberek értelmes hozzászólásait tudtam elolvasni, reagálni, és Kibeszélni egy-egy adott teóriát, soha semmilyen leírt vagy etikai szabályt nem szegtem meg.Erre letiltanak. Hát köszönöm szépen. Max arra tudok gondolni, hogy amiatt tiltottak le, mert nemrég azt irtam hogy jobban szeretem angol felirattal nézni az animét. Ha emiatt tiltottak ki, akkor a ti többi fórumozó vigyázzatok mit írtok, mert úgy Látszik ilyen dolgok miatt is letilthatnak.
Na az új zene pörgős, de majd ha hosszabb lesz új jobban meglátjuk majd mi jön ki belőle. A régiek meg klasszikusak.
Amúgy jó kérdés, hogy az androidok amúgy tudna vajon erősödni? Mert az jó hogy nem fáradnak meg kimeríthetetlen az erejük, viszont tudnak-e erősödni?
Engem amúgy egyszer azért tiltott le mert volt valami gond vagy a géppel vagy a nettel és a hozzászólásomat gépi támadásnak vette mert elvileg túl sokszor küldte el rövid idő alatt. De pár napra rá visszatettek.
goku5 írta:
Na az új zene pörgős, de majd ha hosszabb lesz új jobban meglátjuk majd mi jön ki belőle. A régiek meg klasszikusak.
Amúgy jó kérdés, hogy az androidok amúgy tudna vajon erősödni? Mert az jó hogy nem fáradnak meg kimeríthetetlen az erejük, viszont tudnak-e erősödni?
Engem amúgy egyszer azért tiltott le mert volt valami gond vagy a géppel vagy a nettel és a hozzászólásomat gépi támadásnak vette mert elvileg túl sokszor küldte el rövid idő alatt. De pár napra rá visszatettek.
Elkapott rendesen a nosztalgia a videók miatt amit linkeltél Rotcsa Annó furának éreztem mikor Gohan-t akarták megtenni a főszereplőnek. Félre értés ne essen, kedvelem Gohan-t meg a többi karaktert is, de számomra a Dragonball az egyenlő Goku-val Remélem vannak mások is ezzel így. Azért kiváncsi vagyok hogy Goku és Vegita meddig fognak fejlődni, egyáltalán van-e határuk
KingBradley írta:
Vajon a 6. univerzum, újjáélesztet Földjéről jöhetnek erős harcosok? Érdekes lehet...
KingBradley írta:
Vajon a 6. univerzum, újjáélesztet Földjéről jöhetnek erős harcosok? Érdekes lehet...
Most nem ugrik be,milyen állapotban lett rekreálva a sárkány által a Föld? Teljes lakossággal mindennel,vagy csak újra élhetővé lett téve?
KingBradley írta:
Most nem ugrik be,milyen állapotban lett rekreálva a sárkány által a Föld? Teljes lakossággal mindennel,vagy csak újra élhetővé lett téve?
Tényleg hasonló lehet, de hogy mekkora harcosok vannak az jó kérdés szerintem olyan Krilin félék lehetnek max. Mert aki ami erősebb náluk az már nem ember (android de ők is Gokuér miatt lettek teremtve) vagy eleve nem emberek. És eleve miattuk jöttek létre ő sejtjeiken az erősebb élőlények.
Az meg hogy egy pusztítás isten beleavatkozzon egy belső vitába hát nem hinném. Ő maga a pusztítás miért kérne vagy fenyegetne másokat hogy ne háborúzzanak?
Szerintem szimplán úgy jött létre megint a föld hogy azon ne legyen annyi konfliktus vagy hogy emlékezzenek mi lett az utolsónak a vége.
goku5
Gondolkozz kicsit... Miért volt féltékeny Champa Beerus ra? A Földje és az ínyencségei miatt. Simán kinézem belőle.
A kaja volt a fő motiváció. Szerinted simán elnézi, hogy a barom emberiség újra kipusztítja magát? Arról nem is beszélve, mekkora gesztus (esetleg befektetés) volt Beerus részéről, hogy a testvérének kívánt.
Tehát, bőven érdeke, hogy a Föld maradjon és "gyümölcseit" élvezze.
Gondolom én!
Na ezért írtam, hogy volt rajta némi változás. Nem biztos, hogy pont olyanok az emberek mint előtte voltak, békésebb, vagy emlékeznek, hogy mi lett az előző háború miatt és inkább ők is békülni akarnak. Ne legyen annyi konfliktus.
De az is mondva volt, hogy az istenek nem is igen avatkozhatnak be a halandók életébe. Pusztítás istene meg ne a béke pártján álljon már.
Bár itt bármi meglehet! Szóval miért is ne.
Ugrás a fórumra: |