Erza és Sakura között az a különbség, hogy amíg az előbbinek van legalább egy szerethető személyisége, addig az utóbbitól falra mászik az ember. Szóval ha Erza néhanapján elvesztene egy két harcot, attól még nem lenne belőle Sakura.
Azt meg ne felejtsük el, hogy Eileen egy bottal kettétört egy acélkardot. Akkor egy általa megbűvölt sziklát ami ráadásul alapból keményebb mint egy bot, hogy lehet porrá zúzni egy acélkarddal?
Nem volt annyira egyszerű sem..... Végülis a tény, hogy valahol 1 és 4 másodperc között a padlóra küldte tényleg nem jelenti azt, hogy egyszerű volt.
Miért nem ölte meg. Mert nem jelentett rá veszélyt, így kár lett volna tovább vesződnie vele? Tipikus húzás az egomániás gonoszoktól, ezer és egy shounenben, sorozatban, képregényben, könyvben, sorolhatnám miben benne volt már.
A szigeten is ott volt Gildartz, mégse vette komolyan Acnologia a dolgot, na most akkor mi van?
Gildarts volt az első aki élve hazatért Acnologiától. Nyilván nem volt hű de nagy csata, de azért nem volt annyira egyszerű sem. Acnologia miért nem ölte meg és hogyan tudott elmenekülni? Nem tudom, lehet hogy túl van becsülve Acnologia, vagy alá van becsülve Gildarts. Ráadásul mint mondtam, előtte néhány órával esett át egy SZÍVROHAMON. Hasonlítsd már ezt is össze nagyokos.
Erzának meg majdnem kiszárították a testét, félholtra verték, megégették a jobb kezét, megfagyasztották a bal kezét és eltörték majdnem minden csontját.
Durzo szerinted Erza most győzött? ez rosszabb a vereségnél is, sokkal nagyobb megaláztatás. Ahogy korábban írtuk esélyük nem volt. ketten meg tudták karcolni juhé.
Nekem ettől függetlenül is szimpi marad, nem fikázom. nem is tudom hányszor kell még ugyanazt leírni folyamatosan...
Lucy edzett elég sokat és az egyik - ha nem A - legerősebb csillagmágus hiszen simán megidéz egyszerre több csillagszellemet is. Persze a szöszi megfelelő domborzattal és egy kis ügyetlenséggel nem hiányozhat egy történetből, az ereje viszont relatíve nagy.
Oké lehet hogy Achno ellen nincs esélye, de könnyebb elmondani hogy kinek van...
Durzo szerinted Erza most győzött? ez rosszabb a vereségnél is, sokkal nagyobb megaláztatás. Ahogy korábban írtuk esélyük nem volt. ketten meg tudták karcolni juhé.
Nekem ettől függetlenül is szimpi marad, nem fikázom. nem is tudom hányszor kell még ugyanazt leírni folyamatosan...
Lucy edzett elég sokat és az egyik - ha nem A - legerősebb csillagmágus hiszen simán megidéz egyszerre több csillagszellemet is. Persze a szöszi megfelelő domborzattal és egy kis ügyetlenséggel nem hiányozhat egy történetből, az ereje viszont relatíve nagy.
Oké lehet hogy Achno ellen nincs esélye, de könnyebb elmondani hogy kinek van...
Trollkodok egy kicsit
Alig 100 rész alatt valami vörös kis gyík leszedte Achno egyik karját, utána egy vörös csaj meg elküldte a bamahákra uszkálni ...
Achno gyengéi a vörösök , szóval Erza fogja legyőzni, egy Wendy által megbűvölt vörös traktorral!
Trollkodok egy kicsit
Alig 100 rész alatt valami vörös kis gyík leszedte Achno egyik karját, utána egy vörös csaj meg elküldte a bamahákra uszkálni ...
Achno gyengéi a vörösök , szóval Erza fogja legyőzni, egy Wendy által megbűvölt vörös traktorral!
XD na most majd jönnek erre a gyűlölködő megjegyzések
komolyra fordítva a szót Achnó elverése nekem nagyon messzinek tűnik. én örülnék ha csata után lenne csak hogy az összes sárkányölő kipihenten menjen ellene. Kíváncsi lennék rá hogy 7en mit érnének el. Most azonban fókuszáljunk a meglehetősen "kényelmes (=mázlista)" helyzetben lévő/fekvő Natsura Eileen vs Wendy harcot érdekesen oldották meg szóval nagyon várom a 'démon vagy sárkány' részt.
Ha valóban Natsu agonizálása lesz a kövi fejezetben a központi téma, azt én viszonylag bajosnak találnám. Mivel August még él és virul , illetve közel sincs lerendezve mint utolsó Pajzs, úgy sajnos elég valószínű hogy köze lesz E.N.D-hez...
Másrészt, mivel a szánkba rágta Mashima hogy E.N.D brutál nagy ellenfele a szétturbózott Gray lesz, így nagyjából zéró esélyét látom annak - legalábbis jelenleg - hogy látni fogjuk E.N.D-t.
Érdekes fejezet volt. Ha Eileen komolyan vette volna a harcot szerintem bármikor megölhette volna Erzát. Hatalmas különbség volt köztük. Erza karaktere megosztó ahogy a többi karakter is, való igaz hogy nem nagyon emlékszem hogy mikor kapott ki úgy rendesen, pedig szerintem nagy szüksége lenne rá a karakternek. Ha esetleg Zerefet ne adj isten Achnológiát is megsebesiti na akkor már kicsit furán fogok nézni. Szerintem a két lökött öccse (Natsu,Gray) erőben már túlnőtt Erzán az más kérdés hogy normál esetben sosem harcolnának Erzával komolyan. Akkor harcolnának vele komolyan ha kikapcsolnánk az érzelmeiket és erre még bizony lehet esély. E.N.D remélem el fog szabadulni és helyretesz jó pár résztvevőt mindkét oldalon. A következő fejezet alapján valóban úgy néz ki hogy dönthet Natsu mi is akar lenne és remélem jól fog dönteni.
Na ezen most szakadok!
Acno meg vissza jöhetne a tengerben lévő nyaralásából. Csak egy kicsit hogy tudjuk mi is a terve melyik sárkányölőt szándékozza most megölni.
Amúgy most hogy bejöttek ezek a én vagyok az anyád meg apád szálak ki ne derüljön már valami Acno-ról is mert ott ásom meg a síromat. Lenne egy tippem melyik karaktert neveznék ki gyerekének aki igen hasonlít rá.
A következő fejezet meg Natsu végre (minden bizonnyal) kíváncsi vagyok kivel fog találkozni a szívében hisz eddig Zeref-et leszámítva csak "sárkányokkal" találkozott.
Elfelejted, hogy volt egy 1 éves kihagyás, amit az istenölő barátnőjével töltött el, gondolom kőkemény edzésekkel. Ilyen módon szerintem teljesen beleillik a történetbe, hiszen most volt erre a képességre szükség. Anno a Milky Way-t is nagyon hamar megtanulta ha visszaemlékszel.
....
Olyan jó látni, ahogy pörögtök ezen az Erza dolgon. Nagyon jól szórakozom rajta, kérlek ne hagyjátok abba XD
1. Igazad van Wendyvel kapcsolatban, tényleg nem vettem figyelembe, hogy 1 évet rágyúrhatott.
2. Hidd el, hogy nem a te szórakoztatásod miatt panaszkodunk, és nem is gyűlölködésből. Az emberek nagy részének hatalmas csalódás volt a harc befejezése, egyenesen nevetséges (a mi véleményünk szerint), nyilvánvaló, hogy csalódottak vagyunk sokan (a nagy többség szerintem), és ezt ki is fejezzük.
Nem azért van ez, mert gyűlöljük Erzát, mert én konkrétan pl. egyáltalán nem gyűlölöm. Csak megint nagy csalódás volt ez így.
3. Nem kell flegmulni ilyenekkel:
Szóval azért gondold át azt amit írtál.
Hasonlítsd már ezt is össze nagyokos.
Egy bizonyos valakire emlékeztet a stílus. Remélem elhagyod.
Pláne, hogy Gildartsal kapcsolatban egyáltalán nem volt igazad, Gildarts egyenesen elmondja, hogy egy szempillantás alatt vége volt a "csatának", valószínűleg csak azért élhette túl, mert Acno azt hihette, hogy úgyis meg fog halni (és erre minden oka megvolt: elvesztette a lábát, a kezét, több belső szervét- gyakorlatilag a fél testét).
Más:
Azért az Erza-Sakura féle összehasonlításba sem kéne elmenni, ne túlozzunk Erza két fejezet alatt több értelmes dolgot csinál, mint Sakura anno 200 alatt.
Erzában a végtelenül buta harcai mellett tényleg csak az zavar sokakat, hogy sosem képes kikapni, semmilyen körülmények között, és ez természetes, hogy irritáló. Ha Natsu lenne az pl., vagy Luxus, vagy akárki más, akkor is irritáló lenne, a FT, mint céh esetében is csak azért nem az, mert ez egy céh, nem pedig egy ember.
Ha egy karakter mindig nyer, automatikusan a vereségét kívánja az ember, mert a karakter "elszáll", arrogáns lesz, és kívánja az ember, hogy realizálja, hogy nem, ő sem verhetetlen.
Jon a mindig nyerben van valami. de mint korábban írtam szerintem most átélhetett egy rosszabbat is mint a vereség: az ellenfele ellen még Wendyvel se tudott mit kezdeni végig csak játszadoztak vele. Majd a harcnak úgy lett vége hogy szeppokut végzett magán (oké még nem halt meg MÉG), ráadásul a saját anyja volt... Itt inkább pszichológiailag totális a vereség. A harcos büszkesége, az önbecsülése most csorbulhatott.
Nem mondtam, hogy győzött, csak ha már azzal példálózunk, hogy Makarov milyen állapotban amikor feltartotta Acnot kb fél percig, akkor a én meg leírtam, hogy Erza milyen állapotban volt amikor egy szál karddal nekiment a legerősebb spriggan legerősebb támadásának. Erza már egy átlag spriggant se tudott legyőzni egyedül 100%-osan de a deus semat (ami erősebb a sima semanál ami erősebb a grand chariotnál és Gerard ezzel oneshotolt egy majdnem 100%-os átlag spriggant) azt meg fél kézzel szétcsapja enyhén szólva leharcolt állapotban. Te is megértheted, hogy nem erre számítottam, ahogy sokan mások sem és nem volt kellemes meglepetés, ahogy sokan másoknak sem. Lehet furán fog hangzani de igazából az a bajom, hogy egyáltalán még életben van. Azok után ami történt velük az elmúlt egy napban, Erzáék se gondolhatták komolyan, hogy itt nyerhetnek. Azért maradtak ott, hogy feltartsák Eileent amíg a többiek elmenekülnek. Ha kikapnak és Eileen Natsuék után megy akkor legalább lett volna egy kis izgalom, hogy mi lesz velük, hiszen nem igazán maradt ott harcképes egyén és, hogy mit csinálna Eileen ha meglátná Brandisht ahogy az ellenséggel haverkodik. Ezzel csak az a probléma, hogy ez a forgatókönyv egyet jelentene Erza és Wendy halálával, ami nyilván nem fog megtörténni(Wendyt szerintem nem lenne szíve Mashimának megölni, Erza meg Gerard miatt). Tehát ha nyernek nem jó, ha vesztenek nem jó. Úgyhogy maradt ez a köztes megoldás. Megállították Eileent, de nem erővel az addig ok. De a történet egyik legerősebb mágusát miért egy mosollyal kellet öngyilkosságba kergetni? Itt volt a lehetőség a sárkányharcra de nem helyette mosoly és harakiri. Bár ha a "mert ő Erza" családi vonás akkor még simán fölkelhet.
Wendy meg nagyon ügyes, hogy megszerezte Eileen testét, de ha már ott van benne és még ki is mondja, hogy ez volt a legnagyobb hülyeség amit Eileen tehetett, akkor miért nem maradt ott és ment el levadászni Augustot (hülye megfogalmazás de értitek nem)? A testét ráért volna később is visszaszerezni.
Szerkesztette: Durzo - 2017.01.29. 21:23
Nem mondtam, hogy győzött, csak ha már azzal példálózunk, hogy Makarov milyen állapotban amikor feltartotta Acnot kb fél percig, akkor a én meg leírtam, hogy Erza milyen állapotban volt amikor egy szál karddal nekiment a legerősebb spriggan legerősebb támadásának. Erza már egy átlag spriggant se tudott legyőzni egyedül 100%-osan de a deus semat (ami erősebb a sima semanál ami erősebb a grand chariotnál és Gerard ezzel oneshotolt egy majdnem 100%-os átlag spriggant) azt meg fél kézzel szétcsapja enyhén szólva leharcolt állapotban. Te is megértheted, hogy nem erre számítottam, ahogy sokan mások sem és nem volt kellemes meglepetés, ahogy sokan másoknak sem. Lehet furán fog hangzani de igazából az a bajom, hogy egyáltalán még életben van. Azok után ami történt velük az elmúlt egy napban, Erzáék se gondolhatták komolyan, hogy itt nyerhetnek. Azért maradtak ott, hogy feltartsák Eileent amíg a többiek elmenekülnek. Ha kikapnak és Eileen Natsuék után megy akkor legalább lett volna egy kis izgalom, hogy mi lesz velük, hiszen nem igazán maradt ott harcképes egyén és, hogy mit csinálna Eileen ha meglátná Brandisht ahogy az ellenséggel haverkodik. Ezzel csak az a probléma, hogy ez a forgatókönyv egyet jelentene Erza és Wendy halálával, ami nyilván nem fog megtörténni(Wendyt szerintem nem lenne szíve Mashimának megölni, Erza meg Gerard miatt). Tehát ha nyernek nem jó, ha vesztenek nem jó. Úgyhogy maradt ez a köztes megoldás. Megállították Eileent, de nem erővel az addig ok. De a történet egyik legerősebb mágusát miért egy mosollyal kellet öngyilkosságba kergetni? Itt volt a lehetőség a sárkányharcra de nem helyette mosoly és harakiri. Bár ha a "mert ő Erza" családi vonás akkor még simán fölkelhet.
Wendy meg nagyon ügyes, hogy megszerezte Eileen testét, de ha már ott van benne és még ki is mondja, hogy ez volt a legnagyobb hülyeség amit Eileen tehetett, akkor miért nem maradt ott és ment el levadászni Augustot (hülye megfogalmazás de értitek nem)? A testét ráért volna később is visszaszerezni.
Azt remélem sikerült realizálni, hogyha megölte volna Erzáékat, akkor megölt volna mindenki mást is. Erza egy hit volt, legyünk nagylelkűek, Natsu lett volna kettő.
Ne felejtsd el, hogy ott van Brandish akit eddig több szövetséges próbált megölni mint ellenség. Ha Eileen megtámadja biztos védekezik. És ha az Erza Wendy páros fel tudta tartani, akkor ő is.
Héj srácok, előző hozzászólást sosem idézünk, fórumszabály. Pláne akkor nem, ha 20 soros (Akko sem persze, ha 3.)
Itt nem én vagyok a moderátor, de ha elfogadjátok a tanácsomat, szerkesszétek
Durzo egyetértettem veled egészen a végéig, de nem azzal volt itt a baj, hogy Eileen így lett öngyilkos, mert lássuk be, máshogy nem lehetett megállítani, és ez illett is a karakterébe, hanem azzal, hogy Erzát már megint nevetséges módon hypolnia kellett Mashimának.
De mindegy, akinek tetszett, az örüljön, akinek meg nem, az próbálja megemészteni. (Vagy inkább elfelejteni, mert én a megemésztést már feladtam Tényleg nagy csalódás volt, elhittem, hogy az elmúlt jó 100 fejezet után (Erza szempontjából jó) nem fog ilyet megint bejátszani Mashima.)
Ha más tud örülni a fejezetnek/történetnek, akkor nem kell erővel elvenni tőle azt.