Hát mikor megláttam, hogy Erza 90%-os holtan lezúz még egy meteort majd visszafele jövet még lebasz egy kövéret az OP anyjának engem szabályosan a hányinger keringetett...
Még a végén kiderül, hogy erza egy fairy és, hogy még farka is van...
Fairy Tail manga
Jon írta:
Az jogos, hogy át lehet bűvölni (Natsuék más eset, ők megették és megemésztették a másik elemét...), én csak annyit kifogásolok, hogy Wendy eddig a harcig alig-alig mutatott bűvölő mágiát, most meg simán olyan szinten használja, mint Eileen, ami azért picit érdekes.
De ez legyen a legnagyobb baj, örülök, hogy Wendy ilyen erős lett, szüksége is van rá a történetnek.
roku írta:
-Szerk.: Natsu is átadta egyszer Lucy-nak ez most jutott eszembe az ellen a voodoo babás fickó ellen... -
bakod: Az a baj, hogy ilyen állapotban tudta megtenni. De ha fullos állapotban teszi, érzésem szerint az is ugyan ekkora baj lenne. Persze ha jól értem a srácok problémáját. Nekem baromira bejön, hogy nincs 2 sablonos nyivákolós főszereplő csaj a sztoriban, de az sem hatalmas probléma, hogy mások hiányolják a tehetetlen Sakura-féle főszereplőt
A babán keresztül adta át a képességet. Karyuu no tekken-t használt Lucyval a babán keresztül Natsu. Gyakorlatilag ott a baba volt a közvetítő közeg, itt a kard.
Makarov egy szívinfarktus után törött karral ment neki Acnologiának és igaz, hogy csak kis ideig, de fel tudta tartóztatni úgy, hogy még pár támadást is bekapott. Jut eszembe Acnologia: volt ez a téma, hogy ki tudhat az emberi formájáról... Gildarts esélyesen találkozhatott vele emberi alakban is. Hiszen Ők összecsaptak egyszer, ezért is néz ki úgy Gildarts ahogy...
bakod írta:
olyan állapotban ja... roku én is Makarov példáját akartam felhoznide számtalanszor volt már hogy elgyepáltak egy szereplőt és utána leverte az ellenséget. na mindegy.
Nem tudjuk hogy Gildarts melyik formában találkozott vele. de lehetséges igen.
Viccess, hogy van, aki az Acnologia vs Gildarztot összecsapásnak nevezi, holott az öreg 1 pillanat alatt a saját vérében fuldokolt. Amúgy Ronyszkusz jól írja, sárkány alakban látta, ez egyértelmű.
A fejezetről meg... Hát most ezt így ebben a formában nehéz hova rakni. Kezdjük ott, hogy nem egy sima 10 méteres kavicsról beszélünk, hanem egy nem is akárki által megbűvölt 10 méteres kavicsról.
Ez a rá/belebűvölöm a sárkányölő mágiát a fegyveredre/be téma is nem kicsit felemás érzést okoz, mert oké, most elsütötték, de mondjuk remélem Acnologia ellen azért nem ezzel a módszerrel teszik hasznossá pl Lucy-t, aki ott alapvetően kirakati elem lenne, nem mintha egy hasznos karakterről beszélnénk. De még mondhatnék jó pár nevet, Erzáét is többek között. Szóval alapvetően nem örülök neki.
Eileen tette pedig. Hát, most erre már mit mondjak, őt nem verhette le ez a páros, hiába az elmeroggyantsága. Leverte saját magát.
Arra a bizonyos összecsapásra úgy utalt Gildarts, amikor a Tenrou-n megjelent megint, hogy nagyon figyeljenek oda, mert amikor ellene harcolt, sokkal durvább volt, vagyis Gildarts-t sokkal komolyabban vette Acnologia, mint a komplett céhet. Szóval azért gondold át azt amit írtál.
Valszeg azért rendezte le egy pillanat alatt mert komolyabban vette.
Gildartz mondta azt is hogy csak egy pillanat volt és ebbe az állapotba került. Szal nem volt harc. Kb annyi lehetett hogy Acno nyomott egy mágiát pl.: egy karmot (mint Natsu Tűzsárkány Zúzó k
Karmai) és elrepült mert Gildartz ebbe az állapotba került.
Makarov nem a legjobb példa mert:
1. Tenrou fa védelme.
2. Wendy gyógyítómágiája miatt lehet már nem volt törött a karja.
3. Acno csak fizikai erőt használt míg Makarov a Titán mágiáját és így is kb 1 percig tudta lelassítani és Acno fel is lökte.
4. Erzának csak egy ép karja volt. 1 kar. Hasonlítsd már össze az 1 törött kart és az 1 ép kart.
Gildarts volt az első aki élve hazatért Acnologiától. Nyilván nem volt hű de nagy csata, de azért nem volt annyira egyszerű sem. Acnologia miért nem ölte meg és hogyan tudott elmenekülni? Nem tudom, lehet hogy túl van becsülve Acnologia, vagy alá van becsülve Gildarts. Ráadásul mint mondtam, előtte néhány órával esett át egy SZÍVROHAMON. Hasonlítsd már ezt is össze nagyokos.
Ugrás a fórumra: |