Csibe írta:
Ez elég meredek spoiler.
Nem értem miért jön mindenki a kyoka elleni harccal, persze elismerem ötletem sincs milyen lehet a normális fájdalom érzékenység sokszorosa, vagy milyen az, amikor az ember egyik érzékszerve sem működik, de Erza mindig is ilyen karakter volt.
Egyedül megállította a Jupiter ágyú lövését, ami az akkori szintjén nagyjából öngyilkossággal határos mutatvány volt, amikor Luxus akarta megsütni Magnoliát, akkor is túlélt többszáz villámcsapást, a nagymágiajátékokon egyedül ölt meg 100 szörnyet, szóval enyhén szólva extrém a csaj, de pont így szeressük.
Fogalmam sincs, hogyan fogalmazzam meg a kérdést.
Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy rajongói táborok kedvenc női karaktere .Ezért gondolom Hiro nem csak fanservice alatt,de harcok terén is nagyobb hangsúlyt kapott .Itt indultak el a problémák Erzával,aki bárkit képes legyőzni.Tök8,hogy ki .
Erza vs Kagura óta indult el az egész.Az elején holtverseny és utána jött a 360°.Egy arc,1ütés és ennyi. Minerva ellen szintén,majd jött Sting, kyoka,Nineheart stb.stb..
Ezzel elérte azt a szintet Hiro,hogy egyetlen küzdelmét se tudom komolyan venni. Mert ő Erza.A verhetetlen királynő.
Erza erős és ezen nem vitatkozok. DE az erőviszonyok változtak és ő már nem olyan erős. Gray és Natsu már felülmúlta és még sorolhatnám.Túl sok szerepet probál adni egy olyan karakternek,akinek nem sok értelme van.Ezzel hanyagolva Luxus,Gildtars,Gerárd, raijinshuu és a többieket.
Szerintem meg a legnagyobb probléma hogy természetesnek veszed azt, hogy ha te valamit úgy gondolsz ahogy, azt mindenki más is úgy gondolja. Erza az elejétől kezdve egy igen hangsúlyos szereplő, ennél szájbarágósabban Mashima már nem is tudná előadni , hogy miért olyan, amilyen, ha számodra kevés volt 500 rész a mangából megérteni Erza karakterét akkor fölösleges megpróbálni elmagyarázni neked itt a fórumon.
Amúgy keresd már meg lécci azt az ellenfelet, akitől mondjuk Natsu kikapott, vagy épp Gray Nem lesz ilyen, az igazi ellenfelek kvalitása miatt az egyet jelentene a szereplők halálával.