elfelejtitek ott van Coby aki admirális akkar lenni és meg akar küzdeni luffyval úgy hogy nem csak shanksel fog harcolni "kötelességből/barátságből" (shanksel szerintem kajáért fog harconli XD )
kiváncsi vagyok mennyien lesznek Kaidu ellen? és Kaidunak mekkora serege van?
ezért ezeket jó volna tudni
Oké persze de még ha Coby mind a 6 Haki technikát el is sajátítja valljuk be Luffyval esélye se lenne.
Shanksszal pedig igen vagy kaja miatt lesz vagy le akarják tesztelni egymást.
Nos Kaido serege jó kérdés, de gondolom megjelenik Luffy összes szövetségese ami azért indokolt lenne és jó pár ezer harcost jelentene.
Coby egészen biztosan admirálissá fog válni, de nagyon remélem, hogy az csak a történet legeslegvégén fog megvalósulni. Mármint, azután, hogy Luffy legyőzte a világkormányt (mert szerintem megmarad majd a Tengerészet, hiszen a világban még mindig inkább ők képviselik a jót és az igazságot, mint a kalózok, Luffyék csak kivételek. Itt a világkormány a gonosz, a probléma, amit el kell intézni, meg persze egy-két ember (vagyis Akainu, konkrétean)).
Amíg Akainu a tengerészet vezetője, addig Coby úgysem lehet admirális, nem tudom elképzelni.
Úgyhogy biztosan fog harcolni majd Luffyval, de azt nem hiszem, hogy admirálisként fogja megtenni akkor még.
Hogy őszinte legyek abban sem vagyok biztos, hogy Akainu és Luffy fognak valaha harcolni egymással, Dresrosa óta valahogy úgy érzem, hogy inkább Sabonak szánja Oda ezt a sorsot, és valljuk be költői igazságszolgáltatás lenne, ha az a démongyümölcs okozná Akainu vesztét, amit a "Legjobbak Háborújában" annyira becsmérelt.
Akainu képessége a magma, míg Ace/Sabo a tűz, Akainu mesélte is h tűz számára nem jelent veszélyt, mivel a magma a tűznél is melegebb (Ace ezért is volt tehetetlen ellene), ebből arra következtetek h Akainu immunis lehet a tűzre. Vagyis Sabo csak hakival tudná legyőzni Akainut, ellene a tűz képessége semmit se ér.
Oké persze de még ha Coby mind a 7 Haki technikát el is sajátítja valljuk be Luffyval esélye se lenne.
Hét? Ha a rokushikire gondoltál az is csak hat dologból áll.
Amit Csibe ír egyáltalán nem tűnik rossz ötletnek. Főleg, mert úgy érzem mire Luffyt összehozza a sors Akainuval annak már esélye sem lesz ellene. Shirohige nem tudott már hakit használni és hátulról átszúrta a saját társa és mégse bírtak vele.
Mennyi esélye lenne egy ereje teljében lévő Yonkou ellen Akainunak egyedül? Nulla. A három admirálisnak együtt kellett volna rámenni.
Ezt jelenti Yonkounak lenni. Így, ha Luffy kalózkirályként találkozik Akainuval, akkor bizony szegényt elveri majd mint lovat, ha egyedül megy neki.
Már most se tudom elképzelni amúgy, hogy Akainu mit tudna kezdeni a G4-al. Lassú körülményes és csak Logia. A hakijára se tettek semmi utalást, hogy kiemelkedő lenne.
A kormány oldalán valszeg elő fognak kerülni a végén erősebbek, mint az admirálisok, mert valljuk be egyik se közelít meg egy Yonkout.
Maga Fujitora megjelenése és képessége is azt mutatja, hogy Oda is belátta a három régi admirális karcsú volt. Ez vakon legyújtaná szerintem Akainut és Kizarut egyszerre azzal a képességgel.
Pekoms szavai csengenek újra és újra a fülembe, hogy az új világban mennyire sz*rt sem ér az a képesség. Minél több idő telik egyre inkább bebizonyosodik. Ez alól eddig talán Enelt, CC-t és Feketeszakállt tudnám kihúzni. Az ő logiájuk overpower.
Hét? Ha a rokushikire gondoltál az is csak hat dologból áll.
Igazad van elgépeltem már javítottam is
Akainu biztosan el lesz verve csak idő kérdése.
Enel persze erős volt de nem hinném hogy pl egy Yonko (vagy akár egy admirális) ne tudná legyőzni ha kicsit megerőltetik magukat.
Feketeszakáll érdekes kérdés hiszen már 2 gyümi ereje is van neki. Jó persze valahogy őt is legyőzik itt a hogyan lesz az igazi kérdés.
CC-t is el lehetett verni hakival. oké Luffy bevetette a G3at de utána egy grizzly magnummal elküldte az óperencián is túlra.
Szerkesztette: bakod - 2017.01.25. 11:13
Azért ez baromi nagy túlzás Hiei. Az admirálisok kétségtelenül hatalmas erővel bírnak, egytől-egyig, és oké, Fehérbajusz megszorongatta Akainu tökeit, de aztán Akainu gyakorlatilag egymaga lefoglalta az egész Fehérbajusz legénységet.
Kizaru és Aokiji sem tűnt tehetetlennek az öreg ellen, nyilván nem nyertek volna, de na.
Egy admirális szerintem is esélytelen egy Yonkou ellen, de 2v1-ben szerintem az admirálisok felül tudnak kerekedni akárkin, jelenleg. http://naruto-kun...iece/761/5 Szerintem eléggé sokatmondó ez.
Marineford-on gyakorlatilag meg sem izzadtak a parancsnokok ellen. Ez is sokatmondó.
Ahogy azt sem hiszem, hogy Fujitora különösen erősebb lenne Akainunál...persze ez majd kiderül.
De az biztos, hogy jelenleg még Akainu szétmorzsolná Luffyt G4 ide vagy oda, ne hülyéskedjünk.
Hiei írta:
Hét? Pekoms szavai csengenek újra és újra a fülembe, hogy az új világban mennyire sz*rt sem ér az a képesség. Minél több idő telik egyre inkább bebizonyosodik.
Jó nagy hülyeséget mondtál Hiei.
Caribou egy újonc és pekoms pedig egy mink és Big Mom beosztotja. Ez kb olyan,mint 2éve ezelőtt Luffy vs Aokiji vagy Kizaru. Caribou és az admirálisokhoz között ég és föld. Doffi nem mert ujjat húzni Aokijival.(aki rendelkezett király Akaratával)Doffi pedig Luffy alázta.
Jon egyetértek.Jon Akainu vs Whitebeard kapcsán csak az alázásra válaszoltam.
Excalibure írta:
Mondjuk ebbe én is úgy látom, hogy ha akarná hosszabb lefolyású meccsen Fehérbajusz, bedarálná Akainut.
De érdekes ez a dolog mert ,Kizaru ellen már szinte semmi esélyt nem adnék Fehérbajusznak, de szinte senkinek sem.
A fény erejével rendelkezik tehát rohadt gyors fénysebesség.stb.... Nem is beszélve,hogy lézer nyalábokat lő ki amik mindent és mindenkit átjukkasztanak.Na most itt jön be egy érdekes dolog a Haki.Nem úgy tünt mintha Fehérbajusz tudott volna használni Hakit,inenntől kezdve megint hátrányban van. A háborúban amit Ace megmentéséért vívtak még nyoma se volt Hakinak,most meg már szinte minden "jött-ment" használja ,hogy el tudja találni a legkülönfélébb ördög gyümölcsel rendelkezőket is.De, ha csak szigorúan az ördög gyümölcseiket nézzük Kizaru megenné reggelire Fehérbajuszt, szerintem
Hagyjuk már. Meg se tudná érinteni Luffy annyival gyorsabb. Doffi esete, ha elég tankos talán kihúzza míg elfogy a hakija van esélye, ha nem akkor game over van neki.
Big Mom arc végére Luffy 1 v 1-ben lehagy egy admirálist.
Miről beszélsz te egyáltalán. Logia, lassú és körülményes. A hakija se kiemelkedő mi morzsolná szét?
Ugyan mije van Akainunak, ami felül múlja Luffy-t? Maximum pofája és igazság érzete semmi több.
Aokiji meghalt instant mikor Shirohige átszúrta ordas mákja volt, hogy nem tudott már hakit használni.
Marco ellen kairoseki kellett, mert Kizaru semmit nem tudott vele kezdeni.
Sengoku magam mondtam, hogy a világot elpusztítaná Shirohige. A három akkori admirális hol van ehhez?
Cracker igazi arcát se ismerték tehát nem sikerült őt annyira megsebezni,hogy a keksz lejöjjön róla és biztos harcolt már admirálissal. Szóval én fenntartással kezelem az új világ óta az admirálisokat. Nem kiemelkedőek valszeg Smoothie, Marco és a Yonkouk jobb kezei is erősebbek náluk 1v1-ben.
Ezzel nincs is baj, mert elég gyászos lenne a kilátásuk, ha ők lennének a legerősebbek a "jó oldalon".
Magára a gyümölcsre gondolt Pekoms független attól kiette meg. A logia egyáltalán nem nagy szám a Paramecia és a Zoan sokal effektívebb és ez tény.
Amiket említette képességek kivételek talán még Kizaru is kicsit. Enel képessége erősíti a hakiját. CC gyümölcse amúgy undorító zárt helyiségben instant megöl. Bár milyen gázt képes használni repülhet. Egyszerűen sok oldalú. Kurohige gyümölcs meg semlegesíti a démongyümi képességeket.
Ehhez képest Akainu mit tud? Egyszerűen nem látom, ahogy legyőzi Luffyt. Mivel? Akármennyire erőtetem magam képtelen vagyok elképzelni mivel veri meg Luffy-t. Dofflamingo meg nem emlékszem, hogy besz*rt volna Akainutól.
Én kifejezetten örülök, hogy egyre gyengébbnek érzem az admirálisokat. ez azt jelenti, hogy az Új világ tényleg ennyire félelmetes.
Tudom, hogy elvetemült Akainu fan vagy így értelmetlen veszekednem veled. Nem azt modntma, hogy ezek a emberek erősebbek nála, hanem hogy a képességük sokkal effektívebb.
Nézd meg Fujitora mit csinált és Akainu lőtt pár magma golyót Fujitora meg lehozott egy pár meteort felemelte a félvárost. Emellett a közelében rád nyom egy pár G gravitációt.
Nem értem ki beszél hülyeséget. Logia < Paramecia. Ez a valóság.
Annyira felesleges ezen összekapni, biztos vagyok benne h fogunk még látni egy Akainu vs Luffy harcot és akkor választ kapunk minden kérdésre.
Az új világban meg felesleges gyümiképességekről beszélni, mert a haki dönt el mindent.
Luffy-nak tök gagyi gyümije van mégis sorra győzi le az op gyümivel rendelkezőket, pontosan azért mert a hakija kib*szott erős.
Smoker op gyümivel is megalázó vereséget kapott Vergo-tól, akinek még gyümije sincs. Vergo is elmagyarázta, h gyenge hakival semmit nem ér az ereje. Kb ennyit számít a haki.
Fehérbajuszhoz meg kár hasonlítani bárkit is, még egy olyan badass karaktert nem hiszem h látni fogunk az op-ban. 1 v 1 ben bárkit legyőzött volna az öreg.
Hát azért én egy Shanks vs Fehérbajusz hatcot meglestem volna. Mert mikor Shanks meglátogatta Fehérbajuszt a hajóján én elismerő szavakat véltem felfedezni benne tosztelte Shanks erejét bármi legyen is az. Mert csak a király akaratára volt utalása hogy a "mentálisan" gyenge tagok tiplizenek a fedélzetről
david ez így volt. És azt se feledjük hogy mikor Fehérbajuszra akartak támadni jött Shanks és szépen voltak támadók nincsenek támadók. a kettejük ereje azonos szinten van ezt muszáj elfogadni.
Részben egyetértek Hieivel, legalábbis Akainu kapcsán. Kicsit csalódott voltam Akainu kinevezése kapcsán még anno, bár én mindegyik admirálist korainak tartottam volna arra a posztra. Bár azt meg kell hagyni, hogy a mostani admirálisok és a régiek között ég és föld lehet a különbség, úgy hogy ettől függetlenül az előzőek sem voltak gyengék. Főleg ha a harmadik admirális is Fujitora szintű, meg Kizaru képessége se semmi azért.
Logiákat sem kell annyira lenézni, bár az igaz, hogy sokuknak tényleg elég nagy a pofája és azután jön a nagy pofára esés. Mindegyik típusban van kiemelkedő és nem annyira előnyös képesség.
Zoanból pl említett Marco gyümölcse op sokan nem tudnak vele mit kezdeni, bár azért túlzásnak tartottam, hogy Kirazu se tudott volna vele mit kezdeni az már egy másik dolog, hogy utána nem Marcoval volt elfoglalva. Ellenpélda meg Jack. Nem akarom leírni a gyümölcsét de Neko és Inu eléggé lealázta, amíg mammut formába volt. De pl. Alabasta arcból is lehetne mondani ide példát.
Parameciából is lehetne sorolni az op gyümölcshasználókat: Luffy, Fehérbajusz, Teach, Fujitora, Magellan, Doffy stb, de pl. Buggy, Vander Decken, Kelly Funk, Pudding képessége kb hasznavehetetlen szemtől szembe komolyabb harcnál.
Ezeket csak azért írtam, mert kár általánosítani, hogy melyik típus a jobb, meg szerintem nem is lehet, hiszen mindegyikben van op gyümölcs és rossz is.
Az egy dolog, hogy Fehérbajusz badass karakter, de azért Kaido, Teach, Shanks meg Big Mom ellen se tudnának többen kiállni szerintem.
Amúgy még egy kérdés, lehet hogy már ki lett tárgyalva, vagy esetleg hülyeség, de Nekoék honnan tudták, hogy Big Momnál van az egyik út Poneglyph? Elvileg Ő csak a Punk Hazard, Dressrosa arc körül kapta meg Jinbeitől. Napokban kezdtem újra olvasni pár előző történetszálat és ezen valamiért fennakadtam.