A szőrmók tuti, hogy pusztítás istene? A ruházata nem olyan...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Az is érdekes hogy miért emelték ki külön a bohócot a trailerben(őt mutatták a legtöbb ideig az istenek közül) biztos van ott valami, a csuklyás csávón kívül is. A csaj pusztitás istene meg ahogy kilehet venni a kinézetét, nagyon egyiptomi stílus. Kiváncsi leszek a személyiségükre, már nem birom kivárni az új arc kezdetét
Amúgy Már irtam régebben hogy a youtube videókkal óvatosan, főleg annak mondom aki nem tud angolul, mert olyan hülyeségeket állitanak néha hogy a falnak megyek. Például egy új teória szerint a bohóc szerelmes az angyalába, vagy fordítva.
Namármost, a trailerben csak állnak mindketten mozdulatlanul meg némán, de valakik ebből rögtön leszűrték hogy valamelyik odavan a másikért , WTF.
cobydick írta:
A szőrmók tuti, hogy pusztítás istene? A ruházata nem olyan...
Amúgy bírnám,ha a Broly girl összeakaszkodna majd a tornán Gohannal,az elég egyértelmű easter egg lenne a mozis verzióra.
Gokuék már nyilván túl erősek hozzá,de ha Gohan nem ultimate szintezik,pont méltó ellenfelek lennének egymásnak(márha a csaj ugyan olyan erős mint a mozikban).
Hivatalosan nem,de a movies nagyjából belőhető,ugyanis Gohan nem használt ellene Ssj2-őt,azzal valószínúleg begyalázta volna,persze nemtudjuk hogy ez a superes verzió egyátalán legendary-e,nemcsak egy egyszerű női Ssj,aki a Trunks féle téves fejlődést használja,sok még a kérdés sajnos.
C18 nem ember és nem is robot, hanem android (félig ember, félig gép). Krillin kérte Shenlong-tól, hogy emberré változzon, de ezt nem tudta teljesíteni, viszont a beépített bombát eltávolította C18 testéből.
C17, C18 előnye a többiekkel szemben, h korlátlan energiával rendelkeznek.
Dragon ball írja h mindketten androidok, nem én találtam ki. Maga az android szó jelentése sincs egyértelműen tisztázva, sok oldalon ugyanaz mint a cyborg, máshol eltér ezért nehéz őket pontos kategóriába sorolni. De egy biztos: nem emberek.
Attol fuggetlenul is, nem 1x elhangzik a sorozatban is, hogy a 17,18 as szamuak emberek, atalakitva. Emberkent szulttek, majd Dr.Gero kezelesbe vette oket (ennek eredet tortenetet is jo lenne ismerni) Mig a 16 os, 100% ban mesterseges (amugy, o is korlatlan energia forrassal rendekezett, bar gyengebb mint az ikrek, leszamitva onmegsemmisito erejet)
Idzet, dragon bal wiki, c 17:
Android 17 was originally a human named Lapis,[2] and the younger of he and his twin sister Lazuli.[4] The twins were notorious delinquents, who Dr. Gero would meet by chance while looking for fresh material for his experiments. He then kidnapped them and restructured them into Android 17 and Android 18.[5] He is the first artificial human, out of he and his twin sister, designed by Dr. Gero to be created by fitting a human being with both bio-mechanical and cybernetic enhancements. The bio-mechanical enhancements are organic substances patterned after human cells, which makes it possible for Cell to merge with the androids at a cellular level.[6] Since they are human-based, they can become stronger if they train. Though they do not need to eat, they do need to hydrate. Also, their cells deteriorate slowly, so they age slowly too.
http://dragonball...Android_17
jasek89 Már hogy ne lenne egyértelmű jelentése? Nem egy bonyolult szó ez. Hogy a wikit idézzem: "Az android olyan robot vagy szintetikus élőlény, ami az ember formáját és viselkedését utánozza."
Ergo c17 és 18 nem androidok. Csak azért van elterjedve ez az "android 17/18" kifejezés, mivel az oly csodás angol szinkron androidoknak kezte el nevezni őket. Ezért sokan (néha nekem is ez esik jobban a számra) "androidoknak " nevezik őket , de ettől függetlenül még nem azok, hanem kiborgok.
Én azért androidnak nevezem nem kiborgnak vagy robotnak. De ezt mindenki maga dönti el hogy nevezi meg hogy mit ért ezek alatt. De amúgy magában a DB-ban is androidnak hívták őket ha jól tudom, (de ez lehet fordítói hiba gondolat is)
De ami a lényeg C17 és C18 akkor sem rendes emberek.
C16 gyengébb mint az ikrek?KingBradley írta:
Mig a 16 os, 100% ban mesterseges (amugy, o is korlatlan energia forrassal rendekezett, bar gyengebb mint az ikrek, leszamitva onmegsemmisito erejet
Ugrás a fórumra: |