Igen, igen, az anime készítőknek kell feltenni a kérdést. Kishi senseinek csak köszönet jár a sztoriért meg a mangáért, de ez a beszólás azért tetszett Itachi!
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Jobban érdekel az Itachi Shinden mellék történet, mint az, ami következni fog a manga szálban.
Nagyszerű rész volt. Imádom Itachit.
Egészen eddig a részig abban a hitben éltem, hogy túldramatizálják az Uchihák ezt az egész megfigyeléses, kiköltöztetős cuccot. De be kell vallani Konoha vezetősége bizony úgy bánik velük, mint mi a vadállatokkal. Csak akkor jó őket nézni, ha messze vannak és van egy kerítés, amit nem tudnak átugrani.
Tobiramatól kezdve halálukig megvetésben, lenézésben éltek. Nem csodálom, hogy lázadni akartak...
De Konoha reakciója is érthető. Viszont én 3.-tól elvártam volna, hogy kiálljon mellettük.
Jó volt Shisuit is látni. Remélem többet látunk belőle, mint 3 perc/rész.
Lehet tényleg rosszul bántak az uchiákkal, de valahogy nem véletlenül!
Konohát javarészt a senju és a szövetséges klánok alkották főleg! Ők meg mindig is az uchihák ellenségei voltak! Na meg Valahogy csak azt gondolta nem is alaptalanul, hogy Kurama szabadon engedése és irányítása mögött is egy Uchiha állt! A 3. csak a 2. tanítványa bolt aki meg pláne soha nem szimpatizált velük!
itachi01: A Chibaku Tensei-es rész(ek) az egyik nagy kedvenc. Az a képessége Painnek lenyűgöz engem, "alázatra" késztet...mint egy Isten ereje tényleg... igazából amikor írtam a harcot egy tipikus kép ugrik be mindig aminek az animálása a harc komolyságához mérten nevetséges és nem tudom elfogadni - tudom, tudom hogy szemléltetni akarták a gyorsaságot, az erőt, meg a nemtudomén mit de ez akkoris nah... (pl. kép) depersze van itt sok olyan arc neki ami nekem marhára hát na...nem is tudok jelzőt találni rá igazából (az is amikor kap egy nagy pofont a "kyuubitól" stb.)
http://i92.photob...pture3.png
Jobban oda kéne figyelni azokra a részekre, amikor Orochimaru visszahozza a 4 kagét, és Hashirama belekezd a történetben, ugyanis az alapító klánok a Senju és az Uchiha volt. A többi mind csak utánuk jöttek.
Tobirama feltételezett ellenszenve az óvatosság túlzott kimutatásában mutatkozott meg.
Bal alsó saroktól kezdődik ennek a kitárgyalása.
http://naruto-kun...ruto/627/5
@Mina, igen. Ez olyan baki, amit Pein esetében simán megbocsájtom és semleges számomra emiatt.
Egyetértek veled. Tendo rendkívül karizmatikus karakter volt.
Valóban nem szimpatizált velük, de azért nagyon jól kifejtette és elmondta Sasukénak még annakidején, hogy az Uchihák miért az ördög szülöttei.
Egyébként ma olvastam olyat valahol, hogy 2016-ban az Itachis részek mellett jönni fog majd Kaguyas is valamikor, amit azonban nem tudni még hogy filler lesz e vagy kapcsolódik majd a mangához..Valaki olvasott ilyesmit?
Nem tudom miért lenne Spoileres hogyha tényleg Lesz Kaguyás rész! De ezze is csak azt mondaná, mekkora hülyeség újabb időhúzás ha tényleg lesz!
De amúgy ezek az Itachis részek tényleg nagyon jók! Érdemes volt várni rá! Remélem ezt nem rontják úgy el mint az előző fillereket hogy jól indul sztán összecsapott hülyeség lett a vége! Meg tudjuk mi volt Itachitól mi volt a történet háterében!
Spoiler, mint fogalom. Idézem a választ:
A spoiler azt jelenti, hogy valaki előre elárulja egy könyv, film, stb. tartalmát. Spoiler-veszély: pl. egy újságcikkben megírják, hogy mi történik a Trónok Harca negyedik kötetében. Azért szokták jelezni, mert ha épp olvasod, de még nem tartasz ott, k*rvára ideges leszel, ha lelövik a poént.
Azt tudom, hogy mi a spoiller, de ahogy te is idézted amikor lelövi valaminek a végét (poént) viszont abban, hogy lesz egy Kaguyas filler abban mi az? Mivel semmit nem tudunk magáról a történetről csak azt hogy lesz! Ugyanez volt az Itachissal is nem? Pedig annak tudjuk mi lesz a vége! Mégse volt soha spoilllers Itachis "filler" történet!
Ugrás a fórumra: |