Az a fickó teljesen úgy néz ki, mint a Boku no Hero Academy-ből Eraserhead. És senki ne mondja, hogy ez csak véletlen. A mangakák megint szívatják egymást. XD
Mindenesetre megvan a magyarázat Eileen sebhelyére. Viszont az a zakkant fej elég durva. o.O Illetve elég nehezen hihető, hogy "csupán" a sárkánnyá változása miatt kínozták, főleg, hogy azok az emberek elfogadták a sárkányokat... De majd a szöveg ismeretében jobban megértük.
Nem úgy nézz ki, hogy ebben a fejezetben lesz END Az utolsó Erzás kép kb az szokott a fejezetben a legutolsó lenni. Nem mindig sorrendben vannak. Szóval END csak jövőre jön kb.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Legyen igazad Tomi Arra azért kiváncsi lennék hogy Eilleen-nek ki segített a sárkányosodás visszafordításában. Lehet ekkor jött a képbe Zeref Eilleen tudja ki is E.N.D és mire képes?
Én megértem a senseit hogy minden izgalmat nem lőhet el még idén, de azért kicsit csalódott vagyok
Az a fickó teljesen úgy néz ki, mint a Boku no Hero Academy-ből Eraserhead. És senki ne mondja, hogy ez csak véletlen. A mangakák megint szívatják egymást. XD
Mindenesetre megvan a magyarázat Eileen sebhelyére. Viszont az a zakkant fej elég durva. o.O Illetve elég nehezen hihető, hogy "csupán" a sárkánnyá változása miatt kínozták, főleg, hogy azok az emberek elfogadták a sárkányokat... De majd a szöveg ismeretében jobban megértük.
Valószínűleg a mese ezen pontján következett be az, amiről korábban Zirconis beszélt, hogy a sárkányölők elkezdték öldökölni a barátságos sárkányokat is, és emiatt gondolom minden sárkányölő közellesnség lett (Eileen a saját szemszögéből ezt úgy élhette meg, hogy elárulták, bebörtönözték és megkínozták).
Ha az Erza apja akkor mondhatom szép kis apa/férj bezárja megkínozza később meg is akarja ölni a gyereke anyját ráadásul úgy hogy Erza talán még meg sem született. Arra leszek kíváncsi hogy az animében hogyan fogják a kínzásokat megoldani hiszen ott szoktak változtatni a mangában történt dolgokon. De az még igen messze van.
Köszi a linket.Már nagyon vártam.Erza kapcsán nem tudok nyilatkozni,mert vicc a karaktere. Nem tudom komolyan venni a Kyouka harc után.(Még nem fix vélemény róla)Azonban...
Örülök,hogy Erza tehetetlen Irene ellen és jó volt látni a sárkány formáját. Ha Erza elbukik,akkor jöhet Luxus .Esetleg Acnologia .Érdekes sárkány harc lenne. http://tieba.baid...4947857063
Engem a hatalmas meteor aggaszt. Ezt így hirtelen nem tudom hova tenni bár lehet Eileen varázslata. Erza ahogyan látom nem áll a valami jól Wendy meg még mindig ki van ütve (bár nem hiszem hogy a csata végéig felkelne).
Nem értem miért jön mindenki a kyoka elleni harccal, persze elismerem ötletem sincs milyen lehet a normális fájdalom érzékenység sokszorosa, vagy milyen az, amikor az ember egyik érzékszerve sem működik, de Erza mindig is ilyen karakter volt.
Egyedül megállította a Jupiter ágyú lövését, ami az akkori szintjén nagyjából öngyilkossággal határos mutatvány volt, amikor Luxus akarta megsütni Magnoliát, akkor is túlélt többszáz villámcsapást, a nagymágiajátékokon egyedül ölt meg 100 szörnyet, szóval enyhén szólva extrém a csaj, de pont így szeressük.
Nem értem miért jön mindenki a kyoka elleni harccal, persze elismerem ötletem sincs milyen lehet a normális fájdalom érzékenység sokszorosa, vagy milyen az, amikor az ember egyik érzékszerve sem működik, de Erza mindig is ilyen karakter volt.
Egyedül megállította a Jupiter ágyú lövését, ami az akkori szintjén nagyjából öngyilkossággal határos mutatvány volt, amikor Luxus akarta megsütni Magnoliát, akkor is túlélt többszáz villámcsapást, a nagymágiajátékokon egyedül ölt meg 100 szörnyet, szóval enyhén szólva extrém a csaj, de pont így szeressük.
Fogalmam sincs, hogyan fogalmazzam meg a kérdést. Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy rajongói táborok kedvenc női karaktere .Ezért gondolom Hiro nem csak fanservice alatt,de harcok terén is nagyobb hangsúlyt kapott .Itt indultak el a problémák Erzával,aki bárkit képes legyőzni.Tök8,hogy ki .
Erza vs Kagura óta indult el az egész.Az elején holtverseny és utána jött a 360°.Egy arc,1ütés és ennyi. Minerva ellen szintén,majd jött Sting, kyoka,Nineheart stb.stb..
Ezzel elérte azt a szintet Hiro,hogy egyetlen küzdelmét se tudom komolyan venni. Mert ő Erza.A verhetetlen királynő.
Erza erős és ezen nem vitatkozok. DE az erőviszonyok változtak és ő már nem olyan erős. Gray és Natsu már felülmúlta és még sorolhatnám.Túl sok szerepet probál adni egy olyan karakternek,akinek nem sok értelme van.Ezzel hanyagolva Luxus,Gildtars,Gerárd, raijinshuu és a többieket.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.01.20. 21:58