Na meglepő hogy Eileen elsőre tudta használni azt a képességet amit Wendytől már rég várok mikor fogja használni vagyis a repülést
A borítón meglepően jól áll Wendynek Eileen ruhája
Fairy Tail manga
Ez a melles utalás olyan Fairy Tailes volt nekem is nagyon tetszett ez a fejezet és én is úgy látom hogy ezt 1-2 fejezeten belül le kell rendezni hogy mehessünk a háború többi színterére. Engem főleg Natsu sorsa érdekel, hogyan mentik meg.
"A borítón meglepően jól áll Wendynek Eileen ruhája"
AFR nekem is feltűnt és mintha kissé idősebbnek (nőiesebbnek) is tűnt volna.
Erza az Erza. Miért megy be egy kocsmába gondolván, hogy ott biztos finom a karamellhab?
Visszatérve a nakamaságra egy kicsit, az egész erről szól, erre van építve a sztori és nyilván nem mondok újat vele, hogy ha az ember megnézi csak az első évadot, a cím is ezt sugallja. Erzának csak ezek az emberek vannak és csak azokat a csatáit láttuk, ahol őket kell megvédenie. Hozzáteszem, itt sokkal erősebb az a szál, hogy a hölgyek is hozzájárulnak a sikerekhez, nem egyszer mentik meg a csapatot hogy azok lecsaphassák a "főgonoszt". Ez nekem továbbra is nagyon bejön, hogy nem Bleachesedik el, hanem épít mindenkire a mangaka.
Elolvasva a mangát, gondoltam hogy erős Wendy, de nem hogy ennyire... Tetszett, hogy a harc így lett felvezetve. Natsunál az jutott ma eszembe, hogy bár a 0-hoz közeli az esélye, de lehet hogy E.N.D. feléled benne és elmegy Zereffel hogy aztán egy sokkal nagyobb csata legyen a végén...
hát most feltűnt az a nyuszifarok XDD igen Erza párszor volt nyuszi jelmezben.
roku és az anime sincs telenyomva fillerrel!
Wendy tényleg erős hiszen a teljes testet megbűvölést akárki nem képes megcsinálni. Persze azért amikor Eelien testében volt valószínű hogy a test is erősített a mágiáján.
Ha már anime, akkor azt is egy plussz pont, hogy épít a következő sztoriszálra a filler ráadásul minden mangafejezet kap szerepet benne. Nekem a kedvenceim a kis kitekintések. Visca hogyan csatlakozott a FT-hez, Natsu hogy vigyáz Asukára... Ezek a kis extra fejezetek mindig hozzáadnak egy kis plusszt az érzéshez
Wendyre visszatérve, mondta Eileen, hogy nem csökkent drasztikusan a mágiája, ami sokat elárul róla. Wendy meg mondja, hogy azért Ő is hasonló "bűvölő" típusú mágiát használ... Szerintem ismerte magát a mágiát, csak vannak tabuk.
Wendy ismerte e vagy sem először használta ez egész biztos. ez nem egy kezdő szintű varázslat, úgyhogy büszke vagyokrá hogy megmutatja hogy ő is felér a legnagyobbakhoz
Eileen azért nem vesztett sokat az erejéből mert Wendy testében akkor a potenciál. ami - SZERINTEM - nem azt jelenti hogy kb akkora Wendy ereje csak akkora lehetne már most. Vagy mégis akkora az ereje? ezt ki hogyan értelmezte?
bakod írta:Eileen azért nem vesztett sokat az erejéből mert Wendy testében akkor a potenciál. ami - SZERINTEM - nem azt jelenti hogy kb akkora Wendy ereje csak akkora lehetne már most. Vagy mégis akkora az ereje?
ezt ki hogyan értelmezte?
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a potenciálról beszélt Eileen. És azt pedig egyáltalán nem csodálom, hogy Wendynek ilyen magas, de ettől függetlenül, jól esik, hogy egy ilyen szinten lévő ellenség is elismeri
OFF: A One Piece-Fairy Tail összehasonlításnak meg nem itt van a helye, roku, ha akarod, én megmagyarázom privátban, hogy miért a One Piece az, amiért a leginkább tudok rajongani a fikciós történetek közül (meg a GoT, na), és hogy miért tartom minden szempontból sokkal jobbnak, mint majdnem bármit
bakod
A potenciál az azt jelenti hogy lehetőség. Tehát annyit tesz hogy tehetségesebb mint gondolta.
Mint Urtear 3. eredete az az erő amit valaha képes lesz elérni ugye. Ha ez nagy akkor nagy a potenciálja. Az hogy Eileen elismerte azt is jelentheti hogy ha keményen edz lehet egyszer az ő erejét is elérheti.
AFR írta:
bakod
A potenciál az azt jelenti hogy lehetőség. Tehát annyit tesz hogy tehetségesebb mint gondolta.
Mint Urtear 3. eredete az az erő amit valaha képes lesz elérni ugye. Ha ez nagy akkor nagy a potenciálja. Az hogy Eileen elismerte azt is jelentheti hogy ha keményen edz lehet egyszer az ő erejét is elérheti.
Ugrás a fórumra: |