Nem is mondtam hogy legyőzte de szerintem ő állt a legközelebb ahhoz, hogy lenyomjon egy sárkányt. Bár Natsu is bezúzta anno a kaput egyel. De ha azt nézzük hol kezdte a kis csaj és hol tart most akkor bőven a srácok előtt jár hisz ő az egyetlen aki magától tudja tolni a DF-et ha jól rémlik. Az hogy mi esélyük lesz sárkányok ellen szerintem ez hamarosan kiderül ha letudtuk a háborút.
De ugye a "Mi lett volna ha..." mondatoknak nem sok értelme van.
Ha szigorúan vesszük akkor Wendy az egyetlen aki legyőzött egy sárkányt a mostani sárkányölők közül.
Nope.Mert Irene még harcképes. Ha az idomítás is számít győzelemnek,akkor Natsu már legyőzte Atlas Flamet.Mert felszabálta az erejét és összebarátkoztak.
Szerk:Ha jól emlékszem,akkor Natsu Atlas flame erejével legyőzte Motherglare .
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.01.15. 21:46
Natsu nem is harcolt Atlas Flame-el. Vele csak összehaverkodott.
Motherglare-el zakózott be a kapuba így lényegében kiütötte. Amúgy ja Natsu Atlas segítségével ütötte ki Motherglare-t ergo egyedül semmi esélye sem lett volna.
De én azt mondtam, hogy Wedy az egyetlen aki képes volt FELÜLKEREKEDNI egy sárkányon. Az hogy mennyi erőt használt az illető nem mérvadó. Ahogy írtam, a "Mi lett volna ha..." mondatoknak semmi értelme! Te azt mondod Eileen nem használta a teljes erejét de nem igazán értem miből gondolod ezt. Nyilván meg sem erőltette magát mert agyament és épp ezért nem fogjuk látni mire képes igazából. De ez nem jelent semmit mert az is győzelemnek számít Wendy részéről hogy pillanatok alatt visszavette a testét.
Szerintem most döntetlen lesz. Belserion túl jó fej volt, megérdemelné az emléke hogy Eileen sárkányként nekimenjen Achnónak - és erre volt Eileennek utalása is, mikor összefutottak- illetve Erza egyszer már visszarángatta a helyes útról egy alteregóját. Eileen se volt gonosz , talán még "menthető".
Amúgy kíváncsi vagyok nagyon hogy ha egy sárkányölő átalakul sárkánnyá, akkor erősebb lesz-e sárkányként, mint egy "normál" sárkány. Ha achnót vesszük alapul, akkor valószínű..
Nem is mondtam hogy legyőzte de szerintem ő állt a legközelebb ahhoz, hogy lenyomjon egy sárkányt. Bár Natsu is bezúzta anno a kaput egyel. De ha azt nézzük hol kezdte a kis csaj és hol tart most akkor bőven a srácok előtt jár hisz ő az egyetlen aki magától tudja tolni a DF-et ha jól rémlik. Az hogy mi esélyük lesz sárkányok ellen szerintem ez hamarosan kiderül ha letudtuk a háborút.
De ugye a "Mi lett volna ha..." mondatoknak nem sok értelme van.
Sting és Rogue is tudja a DF-t magától. Natsu Mard Geer ellen elvileg magától változott át. Gajeelt most nem tudom, hogy azért mert lebontotta a vasat a mágia akadály részecskékből, vagy az csak azért kellett, hogy meg tudja ütni Bloodmant. De ha Wendy tudja magától Gajeeltől is ez lenne a minimum.
Nem hiszem ezek után meglehetne őt változtatni hiszen megvan kattanva nem is kicsit. Az igaz hogy Belserion jó volt ahogyan Eileen is mielőtt emberi testet akart magának minden áron meg a férje félelemből megakarta ölni stb. Az őrületből nincs vissza út szerintem. Meg ha még Erza meg is tudna neki bocsájtani amit nem hinnék mivel nincsen semmi érzelmi köteléke ellentéttel Gerárd-dal és bántotta a barátait ami nála főbenjáró bűn így ha meg is tenné börtönben lenne ahol lehet még jobban megőrülne.
Acno meg még mindig sehol bár egy drámai belépőre számítok az illene hozzá .
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Bocs az offért nem tudok idézni szépen szóval itt van:
Dungeon: "Mert Irene még harcképes és az igazi erejét még nem látok." xDDDD Kiégtem. Végig láttam hogy Jon írogatja Dungeonnek h "ragozz már normálisan" de vagy húsz alkalommal és akkor beír egy ilyet.
Nem?Ha jól emlékszem akkor te mondtad,hogy a Erza vs Ajeel volt az egyik legjobb harc.
Ezzel a győzelemmel adta meg a többieknek a reményt,hogy van esély a győzelemre.
Második nap fél pihenten harcolt Nineheart és a osztaga ellen. Akit szintén elvert.
Harmadik nap szintén jól teljesített,mert harcot több ezer katonával. Megállította mini End és mini Silvert és közben jól harcolt Irene ellen. Ha jól számolom,akkor Erza 30%körül harcolt az arc során .Ez már kezd sok lenni.
Gildtars,Luxus és Gerárd nem marad semmi. A mostani visszaemlékezésnél kiderült,hogy Irene sárkány és nem akarom még Silver-Gray dolgot. Ide most Luxus kéne,aki talán egy szintben mozognak.
Jaja, az volt az egyik legjobb harc, mert közös erővel győztek le egy Spriggant, úgy, hogy az egyik tag Erza volt, tehát nem akárki De ha csak a logikáját nézzük, akkor igazából egyik harccal sincs komolyabb bajom.
Ajeel szerintem egy tök jó harc volt (ha Eileent nem vesszük, akkor nekem a legjobb), hihető, hogy Erza és a Jupiter együtt legyőzzék. Az, hogy Luxus legyőzte Wahlt, az is tök jó volt, csak az a végső technika rettentő klisés szerintem, Jacob is tök hihető, a szívatós mágiáját közösen megállították, erőben meg jóval Natsu alatt van, Invel kicsit csalódás, még akkor is, ha Gray bekattant, és ilyenkor dupla annyit ér az ereje, Dimaria tök jó volt, gyakorlatilag 3v1 tudták csak legyőzni, Nineheart is jó volt, egy Gérardnak ne jelentsen problémát, Bloodman...hát, ő csalódás volt, de megint nem az, hogy Gazille letudta győzni, hanem az, hogy hogyan.
Nem lett volna rossz ez a háború, ha valahogy Mashima nagyobb szinten tudja tartani a feszültséget, és ha el tudtam volna hinni, hogy itt a FT komoly veszélyben van. Mert összességében azért ez nagyon semmilyen lett.
Szóval visszatérve az eredeti témához, igen, jó harc volt, de mindannyian tudjuk, hogy Erza nem "ússza meg" annyival, hogy az első pajzsot leverje (azt sem egyedül).
De Olivernek is igaza van, jó lenne, ha ettől függetlenül nem egyedül nyerne, csak annyit mondtam, hogy én most nem fogok hőbölögni, ha nem így lesz.
Még valami: http://naruto-kun...ail/487/21
Gajeel nem képes még magától előhívni a Dragon Force-t. De persze ez nem jelenti azt, hogy Wendy erősebb nála. A dragon force is "csak" az eredeti erődet sokszorozza meg, ami Gajeelnak sokkal nagyobb (szerintem még úgy is, ha Wendy dragon force-ban van).
tudatosan nem, de tudta használni a DF-et Bloodman ellen.
Ezek alapján szerintem Wendyvel egy szinten van az erejük. Persze azt se szabad elfelejteni hogy Wendy csak támogató buffer.. persze harcban is ugyanolyan jól helyt áll mint Gajeel vagy Sting és Rouge.
A Dragon Force aktiválásáról a következő az elméletem.
Két módja van.
1. Ha Sárkány tanított és Sárkány Lachrimát is helyeztek beléd akkor képes vagy tudatosan használni. Nem tom hogy mióta Sting és Rogue vesztett Natsu ellen miért nem használták soha. Annó az volt a felvetésem hogy lehet ez nem valódi DF de ezt semmi nem támassza alá.
De tényleg miért nem használják?
2. Ha Sárkány tanított de nincs benned Lachrima akkor ahhoz hogy megtanuld legalább egyszer külső erő hatására el kell érned a DF-et hogy tudd milyen és utána megtanulható. Ha elértél egy szintet. Ez lehet az oka hogy Gajeel nem tudta még megtanulni.
Jon amit linkeltél ott azt írja, hogy már képes rá, szóval elvileg magától használta. Amit viszont nem értek, hogy mi az a szöveg Sting fejénél? Abban a fejezetben nem ezt mondta. http://naruto-kun...ail/276/12
Nem, azt Wendy mondja Gazille visszaemlékezésében (vagyis gondolataiban). Pont az az értelme a szövegnek, hogy már Wendy is képes rá, de ő még mindig nem.
Ettől függetlenül, hogy lenne már egy szinten az ő és Wendy ereje? Nyilvánvaló, hogy Gazille erősebb, jócskán, még úgy is, ha Wendy DF-et használ.
Ráadásul Gazille átvette Natsu szokását, hogy minden harcában elnyel valamit, sőt, ő továbbfejlesztette, nincs is olyan csatája, amit ne így nyerne meg (aminek nem örülök), és power uppolja saját magát. De az alap ereje is biztosan Wendyé fölött van, sokkal, még ha a lány dragon force-t használ, akkor is. Azért itt még mindig Gazille és Natsu a két szörny az 5 sárkányölő között
Arról, hogy hogyan aktiválják...nos, láthatóan rá kell érezni, ahogy Wendynek is egyszer összejött, aztán most már tudja. A két fiúnak úgy látszik, hogy ez nehezebben megy, de előbb-utóbb (Natsu talán már most is) képesek lesznek rá, az biztos. És náluk többet is fog számítani, mert az alap erejük sokkal nagyobb, mint Wendyé, vagy akár Stingé és Rogue-é.
Nem, azt Wendy mondja Gazille visszaemlékezésében (vagyis gondolataiban). Pont az az értelme a szövegnek, hogy már Wendy is képes rá, de ő még mindig nem.
Ettől függetlenül, hogy lenne már egy szinten az ő és Wendy ereje? Nyilvánvaló, hogy Gazille erősebb, jócskán, még úgy is, ha Wendy DF-et használ.
Ráadásul Gazille átvette Natsu szokását, hogy minden harcában elnyel valamit, sőt, ő továbbfejlesztette, nincs is olyan csatája, amit ne így nyerne meg (aminek nem örülök), és power uppolja saját magát. De az alap ereje is biztosan Wendyé fölött van, sokkal, még ha a lány dragon force-t használ, akkor is. Azért itt még mindig Gazille és Natsu a két szörny az 5 sárkányölő között
Arról, hogy hogyan aktiválják...nos, láthatóan rá kell érezni, ahogy Wendynek is egyszer összejött, aztán most már tudja. A két fiúnak úgy látszik, hogy ez nehezebben megy, de előbb-utóbb (Natsu talán már most is) képesek lesznek rá, az biztos. És náluk többet is fog számítani, mert az alap erejük sokkal nagyobb, mint Wendyé, vagy akár Stingé és Rogue-é.
Jon hogyne lenne egy szinten? sajnos szegényt sokan lenézik a kislányos kinézete miatt holott már többször bebizonyosodott (főleg a mostani harcok alatt) hogy igen is van olyan erős.