Talán az elmúlt 2 rész az eddigi legjobb filler volt. De Gohan sajna még mindig egy gyenge sz*r... Viszont tetszett, mikor elzavarta majd falhoz vágta Berryt.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Egész jó rész volt. Bár tény hogy szerintem Gohan még igen gyenge. Messze nem fogható a régi erejéhez. Hol van még a Cell elleni szinttől. De ezek a nevek! ÁÁááá..
Következő részről meg annyit hogy tényleg az alapok edzéséről szól majd.
Kövezzetek meg de én epekedve várom a következő részt.
Innen indult az egész történet Songoku és Krilin edzéseivel. Gyakorlatilag beleborzongok, gyerekkori barátok "együtt nőttek fel" és most újra együtt szerintem ez óriási.
Amit anno kölyökként a harcművészetek nagytornáján bemutattak, az egymás elleni harcuk szerintem az egyik legjobb volt a dragon ball történetében.
Jó lesz újra együtt látni őket még ha Krilin labdába se rúghat Sonkogu mellett.
Kurosawa írta:
Jaja viszont így elég lezárós szaga van a dolognak. Vissza a kezdetekhez plusz harcművészeti nagytorna univerzumok szintjén.
Kurosawa írta:
Jaja viszont így elég lezárós szaga van a dolognak. Vissza a kezdetekhez plusz harcművészeti nagytorna univerzumok szintjén.
Vagy lehet hogy pont valami újnak, valami nagyszabásúnak a kezdete, ezért bedobják a nagy nosztalgia-faktort. Egyszerű példa, Star Wars VII.
Semi perfect Cellnek is neki ment és rávert vagy 40 napöklöt Ők már maximum csak ilyesmikre jók,(istenek ellen meg ennyire sem)ráadásul eddig sose láttuk,hogy embereknél olyan gátak lennének amiket ha átlépnek megsokszorozzák az erejüket.
Az is jó lenne,ha párhuzamosan több helyszínen-univerzumban kellene helytállniuk. Goku és Vegita is külön és a többiek is itt a Földön.
Persze csak a torna után.
Kurosawa írta:
Semi perfect Cellnek is neki ment és rávert vagy 40 napöklöt Ők már maximum csak ilyesmikre jók,(istenek ellen meg ennyire sem)ráadásul eddig sose láttuk,hogy embereknél olyan gátak lennének amiket ha átlépnek megsokszorozzák az erejüket.
Az is jó lenne,ha párhuzamosan több helyszínen-univerzumban kellene helytállniuk. Goku és Vegita is külön és a többiek is itt a Földön.
Persze csak a torna után.
A tornán azért nem istenekkel kell harcolni. Azok nem is vehetnek részt rajta.
De amúgy kíváncsian várom milyen harcosok lesznek. Mert ha olyanok is indulnak mint a mi zseniális teknősünk akkor igen gyengus is sok lesz bennük. Ők meg mire jók? Egy ütésre? Vagy lesz külön kategóriák? Pl öregek, robotok, nem emberek?
Goku5
Nem tudom mi ez a "gyengus parád" ...
Ha emlékeznél, az oly sokak által eltemetett Piccolo is okozott nem kis meglepetést Frost al szemben . Valószínűleg nyert is volna, ha az nem csal!
Sokan elfelejtitek, gyakran nem pusztán az erő az ami számít, hanem a technikák (kienzan, mafuba...) ill. biológiai képességek.
Szerintem azért is vonultatnak fel alacsonyabb szintű harcosokat az új tornára, mivel szeretnének egy kis szint hozni, az amúgy kissé elhatalmasodott erőviszonyokkal szemben.
Nem hinném, hogy csupán azért hozzák be őket, hogy gyalogkén elessenek.
KingBradley írta:
Goku5
Nem tudom mi ez a "gyengus parád" ...
Ha emlékeznél, az oly sokak által eltemetett Piccolo is okozott nem kis meglepetést Frost al szemben . Valószínűleg nyert is volna, ha az nem csal!
Sokan elfelejtitek, gyakran nem pusztán az erő az ami számít, hanem a technikák (kienzan, mafuba...) ill. biológiai képességek.
Szerintem azért is vonultatnak fel alacsonyabb szintű harcosokat az új tornára, mivel szeretnének egy kis szint hozni, az amúgy kissé elhatalmasodott erőviszonyokkal szemben.
Nem hinném, hogy csupán azért hozzák be őket, hogy gyalogkén elessenek.
Hát azért nem "gyengus" mánia ez, inkább tény!
Piccolo azért igen sokat edzett lehet ő nincs isteni szinten mint Gokuék viszont olyan ssj1-2 szinten bőven van. Őt nem is nevezem gyengének. Viszont az eddig említett 3 emberi résztvevő FŐLEG zseniális teknős, na ők az úgymond "gyengék".
Aki nem éri el legalább a ssj1-et erőben annak szerintem fölös mennie ők az úgymond gyengusok. Tudom sokat számít a technika tapasztalat na de ez a 3 együtt sem lenne képes semmire mondjuk egy Frost szintű ellenféllel szemben.
Azt érzem, hogy sokan elvárjátok, hogy a 10 univerzum 10 harcosának majdnem összes meccsét le fogják adni. Nagyot fogtok csalódni, ha ebben bíztok. Nem fogják Gokuékat hosszú részekre parkolópályára tenni.
Champáékkal elérték, hogy a nézők szeressék őket, így az ő harcaiból is fognak mutatni párat, de alapjában a maradék 8 univerzumból 1 univerzumot látok erősnek, a többi 7-nél benne van a pakliban, hogy gyengék lesznek.
Ugrás a fórumra: |