Wendy itt már nem fog harcolni. Ha egy FT karakter oda jut, hogy kimondja azt, hogy "rád bízom", és nem az van, hogy még mindig feláll, meg még mindig bírja, mert a barátai számítanak rá, akkor biztosak lehetünk benne, hogy kikészült
Csak annyi a kérdés, hogy Erza mostantól maga fogja vajon leverni Eileent, vagy betoppan még valaki segíteni. Hiába örülnék az utóbbinak, elég random lenne, úgyhogy valószínűleg az első lesz. Ami nem is baj feltétlenül, ha valakinek, akkor Erzának kijár egy jó győzelem, csak akkor oldja meg jól Mashima.
Csak nekem nem világos miért tudták egymás mágiáját használni? Elmecsere tudtommal nem történt, így a harc alatt csak az volt logikus hogy Wendy erősebben tudott varázsolni, de hogy Eileen támadó varázslatát hogy bírta egyáltalán megidézni, az számomra rejtély.
Mindketten enchanterek és mindketten sárkányölők. Ezért is tudott Eileen testet cserélni Wendy-vel.
Jon: Amúgy ugyanez volt Natsu es Gray vs. Mard Geernel is, de a végső csapást Gray vitte be Amúgy Irene tényleg nehezen elképzelhető h nakama lesz, de mi van ha Wendy valahogy előhozza Belserion lelkét a milky wayjel? Ahhoz kell valami maradvany elméletileg. Jó lenne ha Irenének lenne valamije emlèkbe Ezzel talán még Irene is megváltoztatható.
Igen-igen, igazad van Oliver Ez még adja is magát, hogy Erza legyengíti, de nem bír vele, és akkor Wendy beviszi a végső csapást mondjuk egy kemény dragon force támadással.
Csak nekem nem világos miért tudták egymás mágiáját használni? Elmecsere tudtommal nem történt, így a harc alatt csak az volt logikus hogy Wendy erősebben tudott varázsolni, de hogy Eileen támadó varázslatát hogy bírta egyáltalán megidézni, az számomra rejtély.
Mindketten enchanterek és mindketten sárkányölők. Ezért is tudott Eileen testet cserélni Wendy-vel.
Nem a testcseréről beszél Chakra, hanem arról, hogy Wendy attól még, hogy Eileen testében volt, miért volt képes használni az ő mágiáit. A fordítottja még tök logikus, hogy Eileen képes használni a sárkányölő mágiáját, hiszen ő is az volt, csak más típusban, de hogy Wendy miért tudta használni azt az Eileen-féle támadást...
Passz. Lehet, hogy ismerte a mágiát, ha valakiből, akkor pont Wendyből kinézem, sőt, ha valaki, hát Wendy képes arra, hogy gyorsan alkalmazkodjon a helyzethez, és kitaláljon valamit. Az is lehet, amit AFR mondott, hogy a mágiájának az emléke a testében maradt. Ki tudja.
Nem hiszem, hogy ezen kéne fennakadni.
Jó kis fejezet volt. Bár én mindig is csíptem Wendyt is sajnos nagyon alul lett értékelve hála a többieknek és ez nem csak rá de Lucyra is igaz volt mindig is. De végre ő is kap némi rivaldafényt. Most aztán nem mondhatja senki hogy Wendy nem erős.
Egyébként az hogy miért tudta használni Eileen erejét eléggé egyértelmű, főleg mivel le is vagyon írva ha jól értettem. Mivel átvette Eileen testét és látta a mágiát amit használt így eléggé könnyen újrahasznosította. Wendy nem hülye és gyorsan tanul, ráadásul az hogy átvette az irányítást Eileen teste felett még erős testet is kapott arra hogy rendesen tudja használni a mágiát. Plusz szerintem is maradt némi mágia Eileen testében, nem ez lenne az első. Meg Eileen is említette, hogy több mágiája maradt mint várta tehát tudta hogy ha átveszi Wendy testét nem tudja majd használni a teljes erejét mivel kisebb testben van és gondolom a maradék a saját testében lesz.
Meg kell mondjam ez eddig talán a legjobb harc a FT eddigi történetében. Itt aztán SEMMI ok nem lehet panaszkodni, hogy Erza nem bír veszteni mert a legfontosabb támadásokat MIND Wendy vitte be és ahogy Jon írta Eileen totál elmeroggyant és nem igazán koncentrál. De még így is alig van esélyük ellene.
Szóval nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Eileen vs Erza harc vége mert lehet hogy megbolondult a nő és ez tök reális is de Erza fejbe vágta egy karddal és épp hogy csak megsérült. És ha valami ok folytán megtérülne Eileen az számomra is csalódás lenne. Viszont ha Erza győz akkor se egyedül tenné mert Wendy nagyon sokat segített neki.
@Dungeon: Néha elgondolkodok azon, hogy te milyen mangát olvasol. Nineheart meg Ajeel vs Erza minden volt csak harc nem. Ajeelal nem egyedül harcolt ahogy Ninehearttal sem.
Jon írta:
...
Nem a testcseréről beszél Chakra, hanem arról, hogy Wendy attól még, hogy Eileen testében volt, miért volt képes használni az ő mágiáit. A fordítottja még tök logikus, hogy Eileen képes használni a sárkányölő mágiáját, hiszen ő is az volt, csak más típusban, de hogy Wendy miért tudta használni azt az Eileen-féle támadást...
...
Értem én, hogy a konkrét varázslatra gondolsz. Nem akarok olyan klisékkel jönni, hogy ez egy shounen manga és ne nézzünk túlságosan a dolgok mögé. Szerintem ez még így egész elfogadható volt. Ennyi erővel Eileen-nek sem lett volna szabad tudnia, hogyan használja az égi sárkányölő mágiát, hiába sárkányölő, mivel pl. Wendy és Gajeel mágiája is teljesen más természetű, hiába mindketten sárkányölők. és mindkettőnek van olyan támadása vagy varázslata, ami a másiknak nincs (itt nem az elemre, hanem a "névre" gondolok). Részemről elég annyi, hogy sárkányölő-sárkányölő, megbűvölő-megbűvölő.
Inkább azt tartom érdekesnek, hogy Wendy hogyan bűvölte bele magát Eileen testébe? Ha a saját tudata a saját testében maradt, akkor nem lehetséges, mert Eileen irányított. Ha a tudata kilökődött a testéből, akkor teste és így mágikus erő nélkül elég nehéz varázsolni. ^^" Egyedül talán az lehet, hogy amikor Eileen megszállta Wendy testét, akkor Wendy tudata "cserébe" átkerült Eileen testébe. És Wendy-nek már csak uralma alá kellett hajtania azt. Eileen korábbi szövegeléséből úgy tudjuk, hogy belebűvölni a tudatát egy másik testbe nem éppen egyszerű dolog. És valszeg ez volt az első sikeres kísérlet. Vagyis Eileen sem tudhatta, hogy a megszállt test eredeti tudata pedig a megszálló eredeti testébe kerül.
Nem?Ha jól emlékszem akkor te mondtad,hogy a Erza vs Ajeel volt az egyik legjobb harc.
Ezzel a győzelemmel adta meg a többieknek a reményt,hogy van esély a győzelemre.
Második nap fél pihenten harcolt Nineheart és a osztaga ellen. Akit szintén elvert.
Harmadik nap szintén jól teljesített,mert harcot több ezer katonával. Megállította mini End és mini Silvert és közben jól harcolt Irene ellen. Ha jól számolom,akkor Erza 30%körül harcolt az arc során .Ez már kezd sok lenni.
Gildtars,Luxus és Gerárd nem marad semmi. A mostani visszaemlékezésnél kiderült,hogy Irene sárkány és nem akarom még Silver-Gray dolgot. Ide most Luxus kéne,aki talán egy szintben mozognak.
Mint már írtam Eileen azért tudta használni Wendy elemét mert a Dragon Seed az Wendy testében van azaz a Sárkányölő mágia a testhez és nem a lélekhez tartozik.
jó kis fejezet volt, bár azért mahsima nem hagyta ki, hogy trollkodjon kicsit Wendy mellméretével. Meg mikor Wendy fel kell Eileen testében, még meg is jegyzi, hogy milyen nehezek a mellei Eileennek
Dungeon: Hogy lenne ugyanaz ? Ajeel ellen nem bírt végső támadást tudott csak bevinni Jupiter segítségével.. Nineheart ellen meg még nem is csinált a végén semmit Eltűntette az illúziót, de Jellal intézte el igazán miután Kagura megmentette. Itt meg igaz h szintén közös erővel harcolnak Irene ellen, de ez most már 1v1be torkollik nagyeséllyel és erre mondta Jon hogy kijár neki a győzelem, amivel emg nem rétek egyet mert eleget nyer tmár Erza
imádtam ezt a részt bár el kell ismernem nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan visszacserélődnek...
Na most már remélem eltűnnek azok az alaptalan kommentek hogy Wendy gyenge.
remélem a következőkben egy brutális Erza harcot láthatunk ^^.
Ha szigorúan vesszük akkor Wendy az egyetlen aki legyőzött egy sárkányt a mostani sárkányölők közül. Elvégre Eileen sárkány hiába van ember alakban az ereje ugyan akkora mint egy sárkányé, márpedig lenyomta hiszen visszaküldte oda ahová tartozik tehát felülkerekedett ami majdhogynem győzelem.
@Dungeon: Javaslom olvasd el újra azokat a harcokat a mangában mert egyáltalán nem úgy történt ahogy írtad.
ewc4o
Én nem mondanám, hogy legyőzte. Mint már korábban is írtam, igen, Wendy nagyon jó volt ebben a fejezetben, ügyes volt,és igen erős, de tegyük hozzá, hogy azért is sikerült neki visszaküldeni Eileent a saját testébe, mert amíg Wendy Eileen testében volt, nagyobb volt a mágikus ereje, mint ahogy azt említi is. Éppen ezért egyetértek AFR-rel, hogy akármilyen erős is, azért még mindig nem tudna legyőzni egy sárkányt. Na meg persze, ha tényleg legyőzte volna Eileent, nem is lenne már talpon. Pont hogy inkább az eszével és a gyors alkalmazkodási képességével kerekedett felül rajta, mintsem az erejével.