Olvasgattam a hsz-eket és nem értem miért nézik le Wendy-t ennyien főleg most, hogy megszállta Eileen... Ráadsául ha már annyira ki akarjuk forgatni a történteket, mint hogy Makarov közvetve Mavis miatt halt meg, akkor jelen pillanatban 1 emberünk van, aki levágott egy sárkányt: Erza. Eileen eredeti testének a fejében épp Erza kardja próbál új implantátumként asszimilálódni.
Viccet félretéve az istenes kérdéshez csak annyit szeretnék hozzátenni és tudom, hogy már túl van tárgyalva, itt a kiemelkedő erőszinten levőket nevezik istennek. Lásd a 10 szent mágus első 4 tagját. Ancselamról meg majd kiderül, hogy mi a terve vele Mashimának. Ha megjelenik jó ha nem jelenik, nem jelenik.
A démon mag érdekes kérdés mert tekintve, hogy a sárkányölők sárkánnyá, a démonölők démonná alakulhatnak ha nem figyelnek oda. De ez egyenlőre nincs teljesen kifejtve még a számomra.
Makarov halálára visszatérve azért én kicsit több búcsúra számítottam, de így visszagondolva Erzára talán elég is volt ez így. Egy csomóan még nem is tudják hogy meghalt. Vagy Erza elmondta? Nem emlékszem rá.
Mindenesetre remélem nem váltunk helyszínt a kövi fejezetben és folytatódik az Erza szál...
Jah és még egy dolog az új tagokra: sajnálom, hogy resetelték az oldalt mert hiányoznak a hsz-eim
Szerkesztette: roku - 2017.01.13. 19:41