A Tenroun lévő Natsu leverte volna a Tenroun lévő Gajeelt. A Phantom Lordos Natsu biztosan nem verte volna le a Tenrous Gazillet. A Phantom-os Natsunak már régen megvolt a betegsége, Gazille-nak még Tenroun sem.
A betegség nem a szintet jelenti, mondhat akárki akármit (még Mashima is, mert akkor önellentmondásba fut).
Egyébként én simán el tudom képzelni, hogy Wendy DF-fel felvegye a harcot Stinggel, vagy Rogue-al.
De persze ez nem biztos, csak na, el tudom képzelni.
A kérdések pedig:
1. A sárkányok nem ültetnek be semmiféle sárkánymagot, az magától kezd el növekedni az emberben a mágia használatától.
A kérdésre a válasz viszont szerintem igen, egy sárkánnyá vált ember is képes lehet sárkányölőt tanítani... bár az még egyáltalán nem világos, hogy pontosan az a "tanítás" miből is áll. Egyszerűen csak megtanulják, vagy valahogy beléjük kell varázsolni... mert eddig úgy tudtuk, hogy csak "simán" sárkánytól tanultak, Eileen azonban kicsit bezavart a képbe.
2. Ki tudja
3. A sárkányok egy különleges mágiával belepecsételték magukat a sárkányölőkbe. Gondolom, hogy egy sárkánnyá változott ember is meg tudná ezt csinálni, ha ismerné a mágiát (hiszen azzal, hogy sárkánnyá vált... tényleg sárkánnyá vált, és már nem ember, ahogy ezt láthattuk Eileennél is), de nem magával, hanem mással. Magát nem tudja belepecsételni magába, hogy magában elintézze a sárkánymagot
Hát nem hiszem hogy sokkal erősebb lett volna a Tenroun mint a Phantomnál Gajeel. Hát ha Mashinak nem hiszünk ak kinek?
Bár tény hogy amit Sting és Rogue erejével leművelt az valami borzadály volt
1. Eileen történetéből nekem az jött le hogy ahhoz hogy Sárkányölő mágiát tanulj beléd kell ültetni a Sárkánymagot. Csak a növekedésére nem számítottak.
Abból gondolom hogy itt azt mondja hogy felruházza vele és nem azt hogy tanítsa meg. Valószínű hogy csak úgy nem tanulható. http://naruto-kun...ail/514/13
2. Remélem Mashi és általa nemsokára mi is.
Bár én úgy képzelem el hogy mivel a Lachrima az egy kristály amibe mágiát ültettek. Hogy lehet a DS-t ültették Lachrimába hogy a Lachrima megakadályozza az elsárkányosodást az általa Sárkányölővé változóknál.
Persze erre semmi bizonyíték ez csak egy ötlet.
3. Jogos lehet hogy csak bepecsételés esetén képesek rá. Meg ahogy Zeref mondta ez a Sárkány Lélek pecsét volt. Lehet élőként ezt nem is kivitelezhették volna.
Hát nem hiszem hogy sokkal erősebb lett volna a Tenroun mint a Phantomnál Gajeel. Hát ha Mashinak nem hiszünk ak kinek?
Bár tény hogy amit Sting és Rogue erejével leművelt az valami borzadály volt
1. Eileen történetéből nekem az jött le hogy ahhoz hogy Sárkányölő mágiát tanulj beléd kell ültetni a Sárkánymagot. Csak a növekedésére nem számítottak.
Abból gondolom hogy itt azt mondja hogy felruházza vele és nem azt hogy tanítsa meg. Valószínű hogy csak úgy nem tanulható. http://naruto-kun...ail/514/13
2. Remélem Mashi és általa nemsokára mi is.
Bár én úgy képzelem el hogy mivel a Lachrima az egy kristály amibe mágiát ültettek. Hogy lehet a DS-t ültették Lachrimába hogy a Lachrima megakadályozza az elsárkányosodást az általa Sárkányölővé változóknál.
Persze erre semmi bizonyíték ez csak egy ötlet.
3. Jogos lehet hogy csak bepecsételés esetén képesek rá. Meg ahogy Zeref mondta ez a Sárkány Lélek pecsét volt. Lehet élőként ezt nem is kivitelezhették volna.
1 fejezet 5. oldalt ajánlanám megtekintésre. Már ott meg volt Natsunak a járműiszony. Elég brilliáns teljesítmény lett volna, ha az akkori Natsu 5 percnél tovább bírta volna a Tenrou szigetes Gajeel ellenében.
Nincs rá utalás hogy lényegesebben nőtt volna az erejük közben.
Valamennyit biztos de azért annyira nem sokat hogy teljesen más szint legyen a két Natsu.
Vagy szerintetek mitől függ a betegség. Mert Mashi azt írta hogy hogy az erőszinttől.
Egyébként én simán el tudom képzelni, hogy Wendy DF-fel felvegye a harcot Stinggel, vagy Rogue-al.
De persze ez nem biztos, csak na, el tudom képzelni.
Rouge még talán,de azért Sting mocskosul op. Meg merem kockáztatni,hogy még Gajeel is erősebb. Ha Luxus nem számítom bele.Akkor Natsu után a 2 legerősebb sárkányölő. Az uccsó küzdelme alapján biztos vagyok benne.
hát nem tom az utolsó harcában Stingnek szüksége volt Rouge erejére is és a kettejük ereje volt OP. ettől függetlenül Natsu így is elverte volna őket. Wendy... meg merem kockáztatni hogy a kettejük ereje ellen felvenné a versenyt bár azt nem merem állítani hogy győzne is. szó mi szó az ikersárkányok ereje kiábrándítóan alacsony.
hát nem tom az utolsó harcában Stingnek szüksége volt Rouge erejére is és a kettejük ereje volt OP. ettől függetlenül Natsu így is elverte volna őket. Wendy... meg merem kockáztatni hogy a kettejük ereje ellen felvenné a versenyt bár azt nem merem állítani hogy győzne is. szó mi szó az ikersárkányok ereje kiábrándítóan alacsony.
Natsunak és Gajeelnek is kelett a segítség,akkor miről beszélünk .Maradjunk annyiban,hogy bármelyik sárkányölő ellen feltudja venni a versenyt. A történet alapján Wendy karaktere fejlődött a legtöbbet. Legnagyobb kakukktojás számomra Cobra,akinek az erejét nehéz behatárolni.
Szerintem amikor a mágia játekokon Sting azt mondta Gajeel-nak és Natsu-nak hogy "rosszul vagytok a járműveken? Gratulálok most már igazi sárkányölők vagytok!" (Vagy valami ilyesmi) az csak szimpla gúny volt így tehát nem gondolom hogy a betegség megjelenése az erő megnőttéhez kapcsolható.
Arra hogy az első megjelenésük óta mindegyiken látható egy forradás kivéve Wendyn nála nem emlékszem.
Natsu nyakán jobb oldalt. http://naruto-kun...ail/010/18
Gajeelnak a jobb karján. http://naruto-kun...ail/047/19
Stingnek a szemöldökén Roguenak meg az orrán.
Arra hogy az első megjelenésük óta mindegyiken látható egy forradás kivéve Wendyn nála nem emlékszem.
Natsu nyakán jobb oldalt. http://naruto-kun...ail/010/18
Gajeelnak a jobb karján. http://naruto-kun...ail/047/19
Stingnek a szemöldökén Roguenak meg az orrán.
lunarcry88 írta:
Attól hogy valaminek félelmetes alakja van, még nem jelenti azt hogy gonosz. Mikor Igneel megjelent a céhtagok rendesen összepiszkolták a nadrágjukat. Mint olvasó mi tudtuk hogy Igneel nem bántotta volna az embereket, ettől függetlenül egy hatalmas sárkányról van szó, aki mesélhetne akár vicceket is, attól még baromira ijesztő.
JA de ő sárkány és nem ember, persze, hogy félelmetes. Ez a külső meg nem számít örök klisé. Persze hogy számít. Aki azt mondja, nem számít, az hazudik.
dungeonlord írta:
Rouge még talán,de azért Sting mocskosul op. Meg merem kockáztatni,hogy még Gajeel is erősebb. Ha Luxus nem számítom bele.Akkor Natsu után a 2 legerősebb sárkányölő. Az uccsó küzdelme alapján biztos vagyok benne.
Natsunak és Gajeelnek is kelett a segítség,akkor miről beszélünk .Maradjunk annyiban,hogy bármelyik sárkányölő ellen feltudja venni a versenyt. A történet alapján Wendy karaktere fejlődött a legtöbbet. Legnagyobb kakukktojás számomra Cobra,akinek az erejét nehéz behatárolni.
Hogy mi van??? RAGOZZ már basszus mert nem értem, hogy most azt akarod mondani, hogy Gajeel erősebb mint Sting meg Rogue vagy, hogy Gajeelt verték volna el.
Milyen segítségről beszélsz? NMJ-on történt Natsu/Gajeel vs Sting/Rogue harc? Mert akkor nem ártana újra megnézned mivel ott Natsu EGYEDÜL elverte a FULL POWER-t használó Stinget és Rogue-ot. Ráadásul később Gajeel is elverte a J.Rogue árnyékával felerősített Rogue-ot.
Jon írta:
1. A sárkányok nem ültetnek be semmiféle sárkánymagot, az magától kezd el növekedni az emberben a mágia használatától.
A kérdésre a válasz viszont szerintem igen, egy sárkánnyá vált ember is képes lehet sárkányölőt tanítani... bár az még egyáltalán nem világos, hogy pontosan az a "tanítás" miből is áll. Egyszerűen csak megtanulják, vagy valahogy beléjük kell varázsolni... mert eddig úgy tudtuk, hogy csak "simán" sárkánytól tanultak, Eileen azonban kicsit bezavart a képbe.
2. Ki tudja
3. A sárkányok egy különleges mágiával belepecsételték magukat a sárkányölőkbe. Gondolom, hogy egy sárkánnyá változott ember is meg tudná ezt csinálni, ha ismerné a mágiát (hiszen azzal, hogy sárkánnyá vált... tényleg sárkánnyá vált, és már nem ember, ahogy ezt láthattuk Eileennél is), de nem magával, hanem mással. Magát nem tudja belepecsételni magába, hogy magában elintézze a sárkánymagot
Szerintem simán tanítják a mágiát ahogy alapból kell és minél több sárkány mágiát használnak annál jobban fejlődik a sárkánymag. És szerintem pont ezért pecsételték bele magukat Igneelék Natsuékba mert túl nagyra nőtt a mag. Mondjuk ez utóbbit már kijelentették. Ez a mag dolog nem világos csak. Amúgy ja szerintem is képesek sárkánnyá vált emberek sárkány mágiát tanítani bár szerintem ehhez nem kell sárkánnyá válniuk hiszen maguk a sárkányölők is ugyan azt a mágiát használják ergo Natsu is taníthatna bárkit.
De persze az is lehet hogy valóban egy sárkány mágiával itatott magot tesznek beléjük hogy eltudják viselni ezt az erőt és később tudják hasznosítani. De ez még mindig nem elég ugye hiszen ezért őrült bele az a sok sárkányölő is. Nem tudták kezelni az erőt. Remélem ezt még elmagyarázza rendesen Mashima.
ewc4o így van méghozzá milyen simán verte le Natsu és Gajeel is egyedül(!) őket.
azt én se értem teljesen hogy beleültetik-e vagy sem a magot az emberekbe.... én inkább az előbbire tippelnék mert sárkányölő mágiát nem mindenki tud csak úgy megtanulni.
ewc4o így van méghozzá milyen simán verte le Natsu és Gajeel is egyedül(!) őket.
azt én se értem teljesen hogy beleültetik-e vagy sem a magot az emberekbe.... én inkább az előbbire tippelnék mert sárkányölő mágiát nem mindenki tud csak úgy megtanulni.
A jelenlegi ismereteink szerint, az eredeti formájában pont 400 éve nem tanulta senki
Persze van három lacrimás kakukktojásunk is.