pontosan. a mostani sárkányölők (kivétel nélkül) a 400 évvel ezelőtti átlag sárkányt szerintem lenyomták volna 1v1 ben
Fairy Tail manga
Igen.
Ha a Nagy Mágiajátékokon ezzel az erővel rendelkeznek mint most akkor Natsu, Laxus, Gajeel tuti levert volna egy sárkányt 1v1-ben.
Sting és Rogue kérdéses hogy megtudnák-e csinálni.
Erik azaz Cobra is kérdéses mivel fogalmunk sincs most mekkora az ereje de kétlem hogy meg tudná csinálni.
Wendy pedig egyenesen kizárt még DF-ben is. Mivel nála csak mostanra jött elő a betegség. Vagyis nem sokkal lehet erősebb mint annó Sting márha erősebb. Wendy erejét emiatt max akkorára becsülöm mint a GMG arc-ban Natsu 2. eredetes alap ereje (a sima Tűzsárkányölő és nem a Villámló Tűzsárkányölő).
Szerintetek ez így reális?
Szerintem tévedsz. Wendy piszkosul erős , csak más természetű a mágia amit használ, mint Natsuéké. Ö inkább támogató mágus, egyáltalán nem élvezi azt a jellegű pusztítást amit Natsu vagy épp Gajeel leművel, viszont ha elmennek neki otthonról mint a Tartaros arcban, mikor a démon meg akarta ölni őket, akkor tud ám rombolni ö is.
Most olvasgattam lefekvés előtt pár oldalon teóriákat és egyen megakadt a szemem. Mi van akkor, ha Gray nagy ütőkártyája nem más mint démonná válás?! Simán meglehetne magyarázni miért nem használta Invel ellen pl ha egyszer azzá válik nem tud visszaváltozni vagy pl nem volt ideje a végén emg már nem is kellett ugye
Na de visszatérve ugye sárkányölőkbe növekszik a dragon seed mi van ha Graybe ugyanúgy mint Natsuba (aki ugye elég ritka eset ember test de démoni erő rejlik benne) Megjelent egy ilyesfajta mag? Invel is mondja h minél többet hazsnálja annál inkább gonoszabb lesz elnyeli az ereje. Na már most király elképzeléseim vannak Fairy Tail ikerdémonai Szerintem logikus húzás lenne ha már így belett hozva ez az átávltozósdi. De akkor istenölőkbe meg Godseed?
kéne hogy nőjön
Mit gondoltok? Lehe tpicit erőltetettnek gondolja némelyikőtök, de szerintem ez most logikus lenne.
Azt nem is vonom kétségbe.
De az tény hogy 1 éve még a 2. Eredettel sem volt azon a szinten hogy előjöjjön a betegsége.
Szerinted akkor milyen erős lehet?
A Godseed-et kizárnám mivel az Istenölő mágiát könyvből lehet tanulni. Bár elvileg nem mindenkiben van meg a kellő pontenciál hozzá.
AFR írta:
Azt nem is vonom kétségbe.
De az tény hogy 1 éve még a 2. Eredettel sem volt azon a szinten hogy előjöjjön a betegsége.
Szerinted akkor milyen erős lehet?
A Godseed-et kizárnám mivel az Istenölő mágiát könyvből lehet tanulni. Bár elvileg nem mindenkiben van meg a kellő pontenciál hozzá.
ewc4o írta:
Ti névleges isteneket vártok én viszont "VALÓDI" Istent. Olyat mint Zeref akit lehetetlen legyőzni. Nálam itt kezdődik az istenlét. Aztán hogy ezzel ki ért egyet az már más kérdés. De szerintem ha valakit isten jelzővel illetünk akkor ne csak hülyülés legyen.
tudom miért halt meg Makarov én csak azt mondom hogy lehet közvetve az átok miatt is használta a Lawt. ez tényleg nagyon elméleti szinten van de semmi se zárja ki igazából amit azzal kapcsolatban tudunk.
szerintem Wendy elég erős lett mostanra. leütné ő is az egyik sárkányt de ahogy írtátok csak akkor ha bekattan nála a harc üzemmód
ewc4o írta:
Oké, hogy Miss Erza is ezt mondja de ez a csóka inkább tűnik démonnak mint istennek.Ő tipikusan az az isten akit emberek ruháztak fel ezzel a titulussal ez 1000%. És ez azért tuti mert Natsu konkrétan oneshotolta a csávót.
Szóval innentől kár istenként hivatkozni rá csak mert pár karakter ezt mondta rá. Ti névleges isteneket vártok én viszont "VALÓDI" Istent. Olyat mint Zeref akit lehetetlen legyőzni. Nálam itt kezdődik az istenlét. Aztán hogy ezzel ki ért egyet az már más kérdés. De szerintem ha valakit isten jelzővel illetünk akkor ne csak hülyülés legyen.
Oké, hogy Miss Erza is ezt mondja de ez a csóka inkább tűnik démonnak mint istennek.
Erik azaz Cobra is kérdéses mivel fogalmunk sincs most mekkora az ereje de kétlem hogy meg tudná csinálni.
Jon írta:
[quote]ewc4o írta:
Szerk.: A járműveken való betegségre gondolnak. És nem hiszem, hogy annyira gyenge lenne, mint ahogyan sokan mondjátok, szerintem Wendy ma már nagyon is komoly tényező.
Szerintem eléggé kitárgyaltuk a témát, ráadásul olyan témát aminek semmi értelme mert kb 100%, hogy semmit sem fogunk látni. Azt is megkockáztatom, hogy Ancsáról se tudunk meg többet mint eddig csak szimplán feloldódik majd Zeref meg Mavis átka azt csók.
Ha az "istenek" csak egy faj akkor lehetett volna nekik adni normálisabb nevet mert hát most nem azé de aki meghallja azt hogy ISTEN az nem arra gondol hogy egy démon külsejű izé vagy akármilyen félelmetes alak hanem valami szerény külsejű de baromira erős alak mint pl Zeref. Eddig bármiben láttam isteni alakot sosem volt félelmetes csak az ereje volt elsöprő. Nyilván így Európai szemmel más nekem egy isten és más a Japánoknak pl hiszen Mashima sem véletlen teszi bele így őket elvégre láthatóan keveri a "valóságot" az ő történetével de épp ezért tartom rossz megoldásnak ezt mert eléggé zavaró. Alapból nem is kellett volna beletenni az isteneket meg az istenölőket.
Wendy koránt sem gyenge Erza is megmondta hogy nagyszerű mágus lett belőle és az arc-nál is hasított (a hajvágása után igen komoly lett és szerintem király ). Várom hogy Eileen ellen hogyan fogja az erejét használni mert ahogyan itt feljebb is elhangzott nem olyan a tipusa a mágiájának mint a többi sárkányölőnek. Az meg hogy milyen időden lett rosszul a járműveken nem viszonyitási alap az erejéhez Gajeel is felnőtt volt amikor elősször kett rosszul. És szerintem Cobra se gyenge tud ő ha kell.
ewc4o írta:
Szerintem eléggé kitárgyaltuk a témát, ráadásul olyan témát aminek semmi értelme mert kb 100%, hogy semmit sem fogunk látni. Azt is megkockáztatom, hogy Ancsáról se tudunk meg többet mint eddig csak szimplán feloldódik majd Zeref meg Mavis átka azt csók.
Ha az "istenek" csak egy faj akkor lehetett volna nekik adni normálisabb nevet mert hát most nem azé de aki meghallja azt hogy ISTEN az nem arra gondol hogy egy démon külsejű izé vagy akármilyen félelmetes alak hanem valami szerény külsejű de baromira erős alak mint pl Zeref. Eddig bármiben láttam isteni alakot sosem volt félelmetes csak az ereje volt elsöprő. Nyilván így Európai szemmel más nekem egy isten és más a Japánoknak pl hiszen Mashima sem véletlen teszi bele így őket elvégre láthatóan keveri a "valóságot" az ő történetével de épp ezért tartom rossz megoldásnak ezt mert eléggé zavaró. Alapból nem is kellett volna beletenni az isteneket meg az istenölőket.
ewc4o írta:
Alapból nem is kellett volna beletenni az isteneket meg az istenölőket.
Igen Gajeelt leverte volna Natsu a Tenroun mint ahogy korábban is leverte már. Ez tuti.
Hát Mashima mondta hogy egy szint fölött jelentkezik ez a betegség.
Wendy szerintem se gyenge hisz Natsu se volt gyenge a GMG-en.
Csak nincs Sárkány szinten. Vagy szerintetek olyan erős mint Sting és Rogue?
Eriket azért "nézem le" / gondolom Sting és Rogue alá valamivel mivel 7 évig volt börtönbe zárva és csak aztán szabadult (indokolatlanul félszeműen). Szóval 7 év alatt az ereje semmit se változott mióta Natsu leordította a füleit
Egyébként eszembe jutott pár kérdés:
1. Ha a Sárkányok a DS (Dragon Seed) beültetésével csinálnak az emberből Sárkányölőt akkor egy Sárkánnyá vált ember is képes lehet emberből Sárkányölőt csinálni?
2. Mi a különbség a DS és a Sárkány Lachrima között? Vagy mi és hogy jön létre egyáltalán a Sárkány Lachrima?
3. Egy Sárkánnyá változott Sárkányölő gondolom ugyanúgy képes az antitestek létrehozására vagy legalábbis megtanulhatja mint Igneelék. Akkor önmagában nem tudja létrehozni? Vagy neki már késő és a folyamat nem visszafordítható csak megelőzhető?
Ugrás a fórumra: |