ez igaz de ez is csak azt erősíti hogy talán még viszont látjuk. ki tudja lehet hogy ez egy Easter Egg volt
Fairy Tail manga
Jon írta:
Rouge árnyékát várhatod, dungeonAz a történetszál le lett zárva.
Ahogy az istenölőket is. Mi szerepük lenne? Nincsenek már "istenek". Szerintem Sherria szerepével ki is fújt a dolog. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy a Sabertoothos csávónak fontos szerepe legyen. Mivel már csak ő maradt, asszem.
Gray meg már szerintem is egyértelműen erősebb, mint Silver volt.
1. Elméletileg jövő héten már lesz
2. Szerintem Ancselam nem megfogható "isten", hanem... hát, vagy a szó szoros értelemben vett "isten", vagy egy legenda. Akárhogy is, nem tudom elképzelni, hogy harcoljanak vele, hiszen úgy látszik, hogy... az emberi élet fölött áll. (Ha létezik.)
3. Erza egy ember gyermeke. Aki közben sárkánnyá vált. De attól még két embertől származik.
4. Gray egy idióta, nincs más mondanivalóm
dungeon- szerintem is Orga a legerősebb istenölő, de ez nem azt jelenti, hogy a legfontosabb is. Merthogy szerintem az egyértelműen Sherria volt. Orgának sosem volt nagy szerepe a történetben, csak egy kiegészítő karakter.
Oké, de annak azért csak van ráhatása, hogy mikor megszületett (400 év terhesség után wtf?!) akkor már sárkányként szülte meg. Ráadásul gondolom azért van más szinten Eileen mint a többiek, mert maga is hasonló, mint Acnologia. Egy sárkány, akit csak sárkányölő ölhet meg gondolom...
Ankhseram-ot(Fairy Tail wiki szerint) úgy képzelem el, mint Narutoban azt a csajt. De ez is a jövőben kiderül majd. Csak azért gondolom így, mert valaki megmentheti Natsut attól, hogy meghaljon Zeref halála esetén és ahhoz oda mennék ahonnan az egész indult...
Biztos vagyok benne, hogy annak önmagában nincs rá hatása. Annak, hogy ilyen erős az anyja van(mert biztos, hogy az volt már a sárkánnyá válása előtt is, hiszen láthattuk, hogy micsoda mágiákat talált ki), hiszen azért csak nem véletlen, hogy Erza ilyen erős.
Az lehet, hogy valahogy be lesz még hozva Ancselam a történetbe, de azt nem tudom elképzelni, hogy harcoljanak vele.
szerintem se befolyásolja az Erzát hogy az anyja közben sárkánnyá vált. Ő csak edzett még hozzá elég keményen. Nem hinném hogy látnánk tőle pl sárkányölő mágiát.
Szerk:
Ankhseram hasonlítható Kaguyához... végül is lehet is benne valami, de harcolni aligha fognak vele az "isteni" mivolta miatt.
Ankhseram szerintem nem Isten csak egy szimpla végeredmény. Olyan mint nálunk pl a rák. Ha sokat dohányzol tüdőrákot kapsz. Ha sok sötét mágiát használsz "Ankhseramos" leszel.
Magyarán egy utóhatás amit elneveztek akár egy betegséget.
Egyébként én maradtam le valamiről mert nem rémlik, hogy bárhol is mondták volna hogy Ankhseram isten lenne. Csak mint "Átok" hivatkoztak rá.
Orgát meg inkább ne is említsük, még hogy a legerősebb istenölő.
Hagyjuk már emberek még a felvetés is nevetséges. Jura olyan simán kiütötte mintha egy kisgyerekkel harcolt volna. Geri meg konkrétan lenyomta volna Jurát ha Ultearék nem állítják meg a csípős paprikával. Serena ellen meg kb megmozdulni sem bírt akit meg Acnologia oneshotolt ugye. Szóval ja, Orga kb olyan erős lehet MAX mint a FT egyik átlagos mágusa, pl Makao.
SŐT szerintem Sherria is szarrá alázta volna ha harcoltak volna.
Erza meg nyilván nem azért ilyen erős mert az anyja sárkánnyá vált hanem mert már azelőtt is 400 éve emberként az egyik legerősebb mágus volt Eileen. De a gének nem jelentenek ám sokat ezt szögezzük le. Elvégre tökéletes példa erre a Dragon Ball-ból ugye Gohan aki veleszületett adottsággal rendelkezett aztán a végére abbahagyta az edzést aztán olyan lett mint a szomszéd vasutas. Szóval baromira nem elég, ha anyád vagy apád maga az Isten ha közben nem teszel semmit hogy fejleszd a képességeid. Egy szó mint száz, Erza saját maga és a társai miatt ennyire erős és nem az anyja miatt.
Zeref visszaemlékezése annó a gyerekkorára ott említik h isten.
És sose Anhkseram átoknak hanem átkának neverzik
Szal nem az átok hanem az átok adó neve az.
Orgával meg te totál homály vagy.
Sherria hol alázta volna.
A legerősebb istenölőhöz meg mi köze Jurának?
Igen Jura leverte de a többi Istenölő is ugyanannyi lett volna neki.
Orga olyan erős csak mint Makao?
Eskü neked válaszolni is felesleges
Sherria egy szinten volt Wendyvel kb, aki egyedül levert egy tartaros démont, még ha ehhez dragon force is kellett. Egy szó mint száz, Sherria szerintem jóval erősebb már, mint Ogra - már csak azért is, mert kislányként is olyan mágia tulajdonosa volt amire csak ámultak bámultak, így valószínűleg jóval gyorsabban fejlődik mint egy felnőtt, mint például Ogra.
Mellesleg a powerup után megvert egy spriggant, amire Ogra még a komplett Sabertoothel se volt képes - lásd menekülés Bloodman elől.
Nem beszélt ám hülyeséget, és amúgy is finomabb stílusban AFR.
Orga nem nagy szám, tényleg simán elképzelhető, hogy Sherria már verte volna (bár szerintem nem, de ki tudja). Nem tudom elképzelni, hogy komoly szerepet kapjon, csak mert "istenölő". (Eleve hiba volt szerintem behozni az istenölőket, de mindegy Nincs semmi gyakorlati szerepük, csak anno, Zancrownál kellett a hype-hoz.)
AFR írta:
Zeref visszaemlékezése annó a gyerekkorára ott említik h isten.
És sose Anhkseram átoknak hanem átkának neverzik
Szal nem az átok hanem az átok adó neve az.
Orgával meg te totál homály vagy.
Sherria hol alázta volna.
A legerősebb istenölőhöz meg mi köze Jurának?
Igen Jura leverte de a többi Istenölő is ugyanannyi lett volna neki.
ewc4o írta:
Szóval én óvatosan bánnék ezzel az "Isten" jelzővel mert TÉNYLEGES ISTENT még soha nem láttunk.
palgeri írta:
De láttunk!
http://naruto-kun...Tail/434/9 illetve Kronosz.
Ugrás a fórumra: |